aslan olarak en sevdm şey hobbıdı aşk sevmem hytma 2kısı aldm yasım 28 sıldımmı bitmiştir lider bı burcturuz ama bu kısıye bagli herkezde aynı seyler olmaz luxse karsyım lux takılan ınsanla samımıyetm sohbetım olmaz sevmem uzaklasrm ordan aşk yasamı aslanın genelde sıkıntılıdr cogunluk olarak cunku sever sahıplenır gozu baska bırını gormez aldatmaya meyıllı degıldır ama ılgılıdr sevdgıne sıkıntıda burda zaten sevdıklerı hep bı bhne bulup gider bızde arkamıza bkmayız cok ılıskı seven bir burc degıl cok ılıskısı olan ınsanda sevmez vs vs ama bu degskenlık göstereblır bu benim ve bıkac arkadasımın dsuncesi aslan zordur zor sever ama gıttıgı her ortamda dıkkat edılır farkedılır etkıler bu genelde boyledir :)
Aslan kadınları candır bence. Gerektiğinde tam bir destekçidir. Ciddidir. Nettir. Kabaca dötü başı oynamaz derler ya. İşte o kadın bence aslan kadını. Çok sevilmez ama sevilmemesinin nedeni kıskanılıyor da olabilir. Ağlak balık burcuna falan benzemez bunlar efenim.
İyiyki. Yalnız kalınca ağlamak aslanlar için huzur oluyor. Gulmeyi pek sevmeyiz. Kimseye anlatamayiz. Dağ gibi büyür icimizdeki. Sarkilarla atmaya çalışırız. Atılmaz... Üzülen biz oluruz hep... 😪
Üzüldüğüm zaman üzüldüğüm zaman öncesindeki üzüldüğüm şeylere de bir dönüp bakarım. Gerçekten değeceğini sanmıyorum ben. Ama merak ettim. Seni üzen ne?
Aslan burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum girdiğim ortamda dikkatleri bir tek ben çekiyorum lükse düşkünüm seversem sonuna kadar giderim silersem bir daha adını bile anmam vs vs uzayıp gidiyor aslan burcu olduğun için şanslısın
Benim burcum akrep. Aslanlar genelde önce kendilerini düşünen ve önce ben diyen insanlar oliyor. Ben de bu tarz insanlarla fazla anlasamiyorum. Her insanın bir çekeni vardır. Onu bulmamiz dileğiyle...
Aslan burcu kadını, aslan burcu erkeği için kesinlikle çekilmez. Küçük dağları ben yarattım diye gezmeleri olsun, senle lütfedip de konuşuyormuş gibi havalanmaları olsun, dünyada kendisinden daha güzel daha çekici kadın yokmuş gibi davranmaları olsun... katiyen çok çekilmezler.
En İyi Cevaplar