Bu bacağımın hali işte iki gün önce jiletle aldım durum bugün böyle başka bişeyle alamıyorum çok pis canım acıyo bildiginiz derim soyuluyo parça parça kanıyo ağda yaptığımda doktor yasakladı ağdayı ee krem de alerji yapıyo başka ne yapabilirim bunlardan kurtulmak için bu bacak yani siz bide genital bölgeyi düşünün hem çok kalınlaştı hemde bacaklarıma kadar yayıldı jiletle almaktan öff bıktım hergün jiletle temiz kalmaya çalışmaktan
Öncelikle temiz ve güvenilir olduğundan emin olduğum hemde bütçene uygyn bir lazer epilasyon salonu bulabilirsin kendine hem bütçene göre bir sürüyer vardır eminim ama eğer bunada hazır değilim diyorsan eğer Gillette'in kadınlar için tasarladığı Venus'u dene birde. www.hepsiburada.com/gillette-venus-breeze-kadin-tiras-makinesi-yedekli-pm-sggil886166 bu linkten bakabilirsin Watsons Gratis ya da migros vs gibi yerlerde bulabilirsin güzelim bunları vede lütfen hergün traşlama bacaklarını çünkü bunu hergün yaptıkça derine ve kıllarına büyük miktarda zarar veriyorsun. Bırak biraz toparlasın vücudun kendini haftada 2 defa almak emin ol dahada yararına olacaktır :)
İşte epilasyonun gücü burada. Ben epilasyon yaptırdım delikler tamamen kapanıyo prüzsüz kelimenin tam anlamıyla kaymak gibi derler ya. Ellediğinde tek bir prüz gelmez eline ve yumuşacık. Bu resimdeki görüntü çok iğrenç ve bir kadın olarak karşı cinsin çok itici bulduğu bişey. Jilet ve ağdayla ne kadar uğraşırsan uğraş kaymak gibi bir kadın olamazsın. Bence git 3 ay çalış 6 ay çalış para biriktir ama il epilasyonu hallet. Bence bakımlı kadının yapması gereken ilk şeydir epilasyon
aslında değil ya, her ay bir seans alarak idare edebilirsin. agda ve jilete veceğin parayı bir iki yılda cıkarırsın. ömür boyu rahat edeceksin degr bence
Tüy dökücü krem veya mendiller var araştır biraz cildin hassassa pek tavsiye etmiyorum kızarıklık yapıyo bende denedim sonuç olumsuz. Lazer Epilasyon salonlarına da sorabilirsin. Bol şans!
En iyisi lazer ya da ağda. biri baya bir epilasyonu övmüş ama malesef epilasyon çok kötü batık yapar ve kurtulması da zordur. seni yanlış yönlendirmeye çalışmışlar.
Jiletle alıyorsun sanırım, ters yöne doğru ya da köpüksüz bir jel sürmeden alırsan batık olur ve sert çıkar, üzüldüm, inşallah düzelir kısa zamanda, cildiyeye gidebilirsin
Eğer mecbur jiletle alicaksan her daim bebek yağıyla nemlendir cildini tuy dökücü kullan desem gene aynı şey olucak ama en azndn derin zarar görmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen jiletle alırken su veya jilet köpüğü kullanıyormusun? Sanki hiç au kullanmamış bir halin var Ben yıllardır killer kullanan bir insanım ve hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım
En İyi Cevaplar