Ağda.
Jilet.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selamlar. Ben ağda kullanmanızı tavsiye ederim. Ağda tüyleri kökten alırken büyümesini de geciktirir. En önemlisi batık gibi durumlarla karşılaştırmaz. https://www.hepsiburada.com/remove-sir-agda-bandi-inatci-ve-sik-tuyler-24-lu-p-HBV00000BLJBW?wt_gl=cpc.6813.dsa.nelk.saglik-guzellik-epilasyon-agda&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwweyFBhDvARIsAA67M72GyJzhvAKkFyId87ttnX9EGF6eaNeNQRa3g29fuMCkSiEj5wwQ-pkaAmWnEALw_wcB Remove ağda kullanmanızı tavsiye ederim. Fiyatları oldukça uygun ve çok pratik. Ben yüzümde çıkan tüyleri de ağda ile alıyorum ve çok da memnunum.
Öncelikle eğer tüylerin inceyse jiletleyebilirsin bence, kalınlaşma ve siyahlaşma muhabbeti bir efsane bu arada. Ama eğer tüy tipin siyah kalın ise ki insandan insana değişiyor, ağda yaptırmanı tavsiye ederim. Ayriyeten bir miktar zamandan sonra ağda yapınca tüyler seyreliyor. Lakin ağdaya 250 lira para vermek sıkmaya başlar bir yerden sonra. Tamamen kurtulmak istiyorsan tüylerden o zaman Alexandrid lazer tipini kesinlikle tavsiye ederim, 300 liraya patlayabilir ama bir kaç seyansdan sonra çok büyük farklar göreceksin. Tabii o tüyleri alırken acıyacak, sanki tüy köklerine 50 Volt elektrik tepiyormuş gibi...
Ya özel bölgeye yaparken de çok acıyor mu lazer dayınılır mı bence bi kere çek kurtul acıyı pürüssüz ne güzel
Cevap
11Cevap
hamam otu kullan
kokusu biraz kötü ama iyi iş görür en azından acısız olur
ama dikkatli kullanmak gerekir
sadece tüylü bölgelere sürmek gerekir
tüysüz bir bölgeye denk gelirse deride yanma ve kızarıklık oluşturur
ayrıca tüylü bir bölgede bile fazla bekletilmesi yine yanma ve kızarıklığa sebep olur
onun için dikkatli kullanım gerektirir
Bundan iki üç hafta önce birinin söylemiyle denedim spatula ile sürüyordum çok dökülüp şey yaptığı için elimle sürdüm uzun ve bebek gibi baktığım bütün tırnaklarım kırıldı ve resmen plastik gibi oldu ve her yerim kırmızı kırmızı benekler oluştu fazla fazla almıştım hepsini çöpe attım kdkdkd
kötü olmuş gerçekten
demek ki hassas bir teniniz var hamam otu için
Galiba kokusu öyle çok insana dokunmuyor da sonradan olan kaşıntı öldürüyor
kokusu çürük yumurta kokusu gibi :D
kullanırken çok mu beklettiniz üzerinizde onun için mi kaşıntı ve kızarıklıklar oldu acaba
Süre tutmadjm açıkçası ve kokusu güllü falandı çok bı yanaşmadjm rahatsız etmedi bi tık fazla beklettim galiba ama çıkmıyor ki yıkayınca baya iki paket ıslak mendil kullandım o kadar şampuan ama boşaydi ya o kadar çok su kullandım ki onun yerine en iyisinden tüy dökücü almak mantıklı
haklısınız sanırım en iyisi tüy dökücü krem
bu kadar zahmeti de olmaz
Jiletin üstüne hiç bir seyi tanımam
dimi ama
en güzeli anında şip şak :D :D
Hahahaa evet aynen öyle
acısı yok bişeyi yok
çok çıkarıyor diyorlar
ama almazsak yine çıkıyor sonuçta :D
Biraz kalinlaşiyor ve çoğaltabiliyor her türlü degisime uğruyor bir kere alınca ki benim bacagimdakiler de baya azalma var
aslında bu tüylerin kılların çıkma sebepleri hormonlarla alakalı
azalması da iyi bu arada östrojen yani kadınlık hormonunun salgılanması
Orda azalıyor başka yerde artıyor da yapcak bir şey yok ya ben şey diye düşünüyorum aslında kadında da erkekte de kıl olması normal sadece bir mal kadın kendinikiileri alarak bütün insanlığı zora sokmuş
uyuyan kılları alarak uyandırmış :D :D
almasaymış ne güzel az az çıkacakmış
sohbet için teşekkürler bu arada :)
kıldan tüyden konuştuk ama yine de güzeldi
iyi günler dilerim :)
Bende teşekkür ederim ve iyi günler
rica ederim
☺
☺️🌼
Valla jiletle 2 gün sonra tüyler aynen çıkıyor.
ağdayla da tüyler daha geç çıkıyor ama batık oluşuyor. Delik delik görünüm oluyor. Bende öyle oldu en azından. Lazere başlıycam kışın👌🏻 Bütün batık ve delik izlerine elveda derim umarım
Kıl köklerine göre seçebilirsin bence mesela benim kıllarım çok ince ve geç çıkar o nedenle jilet kullanıyorum hatta kaş usturası ile kaşımı ve bıyık bölgemi alıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım hemde hızlı acısız ve pratik ama kıl köklerin kalınsa ağdayı tercih edebilirsin🙂
Hayır hiç olmuyor bende
tüy dökücü krem daha kolay bence ağda cildi tahriş eder şahsen arkadaşımda görüyom baya fena oluyo
Tüy dökücü kesin çözüm olur mu ki
bilmem önerdim sadece
Peki ☺️☺️
Bende kullanim dedim reklamlarda sürüyo yıkıyo pürüssüz oluuo ben yapıyorum rezil biley oluyo anlamadım😂
kaç dakka bekletiyon ki ilkinde güzel sonuç vermeyebilir tüyün sıklığına bağlı
İlkinde 5 dk sonra 10 dk kaç dakkaki bunun oluru
normalde 7 dakka yeterli 5 dakkada sende olmaz xd
😂😂😂😂
lazer epilasyon bir bayanın kendine yapabileceği en güzel şey
Bencede ya pürüssüz ne güzel olurdu keşke herkes sen gibi düşünse
Bence ağda. Biraz da cilt tipine göre çok hassas cildin varsa jilet tercih edebilirsin ama ağdaya göre tüyler çok kısa süre içinde tekrar çıkıyor. İlerisi için ise tabiki de lazer.
Bacaklar için ağda evet ama özel bölge ağda ve lazerde nasıl olacak karım çok korkuyo
Hanımlar jiletle almayın yoksa bizim sakalımız gibi çıkar sölim
kasaturayı çekecen aga ya da ışın kılıcı
Parlak cilt icin ağda
Kadınsan AĞDA Erkek isen TÜY DÖKÜCÜ 😂
Agdayla niye ugrasiyorsunuz ki gidin lazere
Lazer
en kalıcı çözüm 👌
jilet daha iyi acı yok bi şey yok
Jiletin üstüne hiç bir şeyi tanımam
Bende kararma hiç olmadı sertleştiriyor haklısın ama çıkar çıkmaz alınca sıkıntı olmuyor
Islak ve yumuşak deriyi üste çekip yapınca hiç bir sıkıntı olmuyor
Uc dört gün olabilir bir kaç hafta sonra olabiliyor değişiyor
sürekli alman lazım ama onunla herkes sen gibi değilki hep temiz kalsın
Lazer epilasyon
ya da ağda jilet sertleştirir
Ağda
Ağda.
Tıraş Makinesi
Ağda ile
Ağda
Ağdayla almalısın
Ağda tabi ki