Erkekler neden göğüslerindeki kılları aldırıp kendilerini kadına benzetmeyi sever acaba :-) kızların yorumları lütfen
Kadına benzetmek" kalıbı bile kadın erkek ayrımı çevresinde. oluşmuş medeniyet dışı kalıplardan sadece. birisi. artık bunlari bir aşın ya. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bakımlı olmak her iki taraf içinde şarttır. Bu tarz tabularinizi yıkın bir zahmet de şu ülkede artık gelişmeye başlasın...
Konus be
@HayırSeverSeytanO7 yine damarıma damarıma basıyorlar geri kalmışlar😂
Kiz gelmis bana ne bicim erkeksin diyor kilimi aliyorum diye lan spordan dolayi o erkek dediklerinden %33 daha fazla erkegiz (testesteron olaylari) haberin yok ondan cahilin gelmis laga luga yapiyor
Kişiden kişiye değişir. Tek tük olan biri almasin zaten. Ama orman gbi olanlar var, sirtinda falan olanlar var. Onlar aldırsın tabiki. Biz görünce rahatsz oluyoruz o adam onnla yaşıyo. Rahatsizsa aldirsin tabi.
kişinin fiziki yapısına göre değişir bu
kaslıysa ve spor yapıyosa almalı. ancak aşırı derece de kıllıysa ; aşağıdakiler gibi mesela... o zaman almalı
göbekli birinin tertemiz aldırdığını düşünsene... hamile kadın gibi
Kime bakmıştın arkadaşım?
liftingfog.files.wordpress.com/.../...y_man11.jpeg
Cevap
58Cevap
Ayrim yapmam bu konuda. kila tüye gelene kadar çok şey var. hem ayrıca bu kendine baktığı anlamina gelir bal dök yala ne var 😂
Kıl seviyorum diyenlere kanıp goril gibi gezmeyin la ortada. Sahilde veya havuzda kılları yüzünden vücudu görünmeyen insanları görünce midesi bulanıyor insanın. Kıl pis ve görüntü bakımından iğrenç bir şeydir.
hayııır kasları varsa alsın lütfen o kaslar görünmelii
Spor yaotıkları için olabilir bence ve kas gelişimi için almalıdırlar
Kıl aldın diye niye kadın oluyorsun? Kıl almak kadına özgü bir şey mi? Orman gibi gezeceğine kılsız olsun
Konu kadına benzemek falan değil, yazın daha çok almayı tercih diyorum. Tamamen zevk meselesi saçlarını kesmekten hiçbir farkı Yok durumun! Konuyu kadına benzemek şeklinde görürseniz A kıl aramam sizde!
Bence çok fazlaysa temizlik imandan gelir diyorum ☺☺
Aldırabilir bazı insanlar gömlek giyemiyor bu yüzden
Aynen de öyle göğüs bacak kol kişisel beden temizliği dört dörtlük olsun tamamdır
kimileri öyle sever tartışılcak konu değil. herkes istediği gibi olur 🌪
aynen oyle erkek dedigin killi olur benim gözumde 😊😊
Ayiyla evlen
pardonda sana birsey soran oldumu?
Evet öyle derim. Erkek dediğin kıllı olur ayol, ne o öyle soyulmuş hıyarlar gibi.
Soyulmuş ya da soyulmamış... yani her halukarda hıyarız öyle mi?
göğsünde ki kılları aldırsın aldırmasın tüm erkekler dünya ahiret kardeşimdir.
Kıl ayıda da var
Hatta bir laf var keramet kılda olsa ayı beyefendi olurdu diye. Ne güzel temiz erkek bulmuşsun beğenmiyorsun
Sana bundan verelim
fs5.directupload.net/images/171004/byooqf4h.jpg
saçma sapan manke leri falan ekran dediğimiz reyonlara koyuyorlar orjinalin değeri düşüyor :l
senin banyonda yerde kıllar olsun denize kazakla git neden aldırdığını lazare gittiğini anlarsın...
Orman gibi göğüsle gezilmez be bacım, amaç kadınlara benzemek değil. Bakımlı olmak
Kimin ne düşündüğü umrumda bile değil, aldırdım rahatım
Bakım şart. Yalnız o kadar da siney kaydı gibi olmasına gerek yok. :P
sukur bir tane.😂 Korktum bir an kimse benle ayni fikirde degil😂
Bilemiyorum neden böyle birsey yaparlar ama ben yapmam :)
Yok artık yani bakımlı olucaz diye erkekliğide mahvettiler ya yazıklar olsun göğüsteki kıl mi alinirmis
Bir kızla arasındaki 'tek fark' göğsündeki kıllardan ibaret olan erkekler düşünsün.
sırtında olsa aldirsin ama gogusunde sıkıntı yapmam severim ben onlariiii
benim gögsümde kıl var kolumda fazla kıl yok hatta bir kız gördüm kolunda benden çok kıl vardı :D
Maymun gibi mi gezelim ortalıkta onumu istiyorsunuz? Hayvana hakaret değil kıllı olduğu için benzetme bu. Valla yok denecek kadar az kilda az cok cikiyor alicam da alicam banane ajdjfhfhfnfjfj
Öyle bir vücuda kıl yakışmaz ama. Kasların her bir detayını gösterme derdindeler :)
Göğsümde doğru düzgün kıl yok. 3-5 tane. Onlara da dokundurtmam. :):
Genital bökgeler koltuk altı ende yanak tamam da gerisi bence bacım olayı aynen
Bence koltukaltı ve genital bölgeler sık sık alınmalı tertemiz olmalı. Ama göğüs kılları sadece kısaltmakla yetinilmeli.
Kadına benzemek için yaptığımızı mı düşünüyorsun cidden?
Ben kadınların ağzına kıl gitmesin diye alıyorum^^
Gururla taşıyorum bağrım açık 😅😅
Killa adamligi nasil bağdaşlastiriyosunuz saçma. kilda keramet olsa orda cikmazdi sj
Keyfimden aliyorum... kendimi daha cekici hissediyorum spor yaparken falan...
Hayır bakımlıdır. O ne öyle ayı gibi mi dolansın? Asıl onu seviyorsanız sorun var.
erkek dedigin kıllı olur birader karı dedigin etli butlu olması gibi
Kadına benzemek mi acaba gerçek neden. Hadi partneri kılsız istiyorsa
kaslı erkekte neyse de kassız göbekliler de alıyor yapmayın ya
Aldiriyorum bacimlar lazer epilasyon ne ararsan bende
Nickine hasta oldum 😆
Sagol :d
Kendi bedenimiz kendi kararımız kime ne. Biz diyor muyuz kızların kol kılları niye var
Yılın bir dönemi alırım , bir döneminde döşümün kıllarını sergileyerek dolaşırım.
Benim fotodaki gibi çokta yok almadım alsam mı acaba
Açıkçası bende makineyle alırım çünkü çok fazla çıkıyor ve hoşuma gitmiyor sürekli almam ama çok uzadığında alırım
bu adet nerden geldiyse. gerçekten saçmaladı hemcinslerim
Böyle saçma sapan şeyler söylemek adetim değildir.
Hiç öyle bir şey demem
Tamam almasın da orman gibi de gezmek olmaz.
Kaslıysa aldırabilir :D
yüzbinbeşyüz kere almayın döş kılı dedik
alırım tabiki lan kıl hiç sevmem
bazi kizlar. kilsiz seviyo o bakimdan
Hayır kesinlikle o kızlardan değilim.
Aldırsın maymun gıbı mı gezsın adam..
Çok kıllıysa ya da kaslıysa alsın
aldırmıyorum kı doguştan yok memnunum :D
Çünkü 100 kadından 70 i artık kıl istemiyor
Gogsumde kil cikmiyor 😁
Onu bodyciler yapar genelde kaslar gözüksün diye
Tüy sıklığına bağlı. Aşırıysa alınmalı