Ve bir şey daha sormak istiyorum aynı fotoyu yan döndürünce niye uzaylı gibi görünüyorum, yoksa bana mı öyle geliyor?(Birinci foto normal olan) Ha bir de kilolu mu gösteriyorum boy 187 kilo 84... Lütfen sorularıma cevap veriniz efendim, iyi gejelerrrrrr...
Bugün berberde kaşlarımı aldırttım, sizce kötü mü duruyor?
Kaşlarını berbere aldırma çok abartı değil herkes arası açık demiş ama yine açık :) ama üniye yeni başlayacaksan seni hiç görmeyen insanlar olduğu için onlara göz aşinalığı gibi gelir çok dikkat çekmiyor o yüzden takma ;)
Sosyal medya böyle bişey herkes eleştirir yorum yapar, şuanda buna kafanı takma bir ay sonra gülersin zaten boşver silebiliyorsan sil hatta sorunu canını sıktıysa 😊
Yaptım zaten, ama pek sorun etmiyorum. Yani ben beğendim etrafımdaki insanlar da kötü durmuyor dedi, yani sorunum yok. Ama dersimi aldım birdaha bu kadar çok açtırmam 😊
Valla kaşını kötü almış kusura bakma kilolu görünmüyorsun ama kaşını kadın kuaföre aldıysan daha iyiydi ya da bilen bir berbere başlarını eğri almış gibi düz olmalıydı ve arası çok açık
Sırıtıyor biraz. Kurşun kalemle orayı boyasana... Bak kaş hizasını nedir biliyor musun? Şu iki burun kenarı , tam gözün bittiği yer, köşesi. O hizada olur kaş. Düz olur. Oraya kadar kursun kalemle boyayabilirsin
Burnundan yukari kalemle tut. Denk gelmesi gerekiyor ki çok açmış. Kalemin içinde kalacak yere sarımsak sür birdahada o berbere aldırma. Kaş yüzün aynasıdır. Içine s. Çmış o yüzden zaten görünce garip oldum. Annen söylemedi mi sana? Ayrıca oraya sarımsak sür ve iyice uzat. Git bir kadın kuaforunden rica et halletsin sonra. Kaş heryerde aldırılmaz.
Evet çabuk cikmasina yardımcı olur. Allah vere de yerine eskileri çıka. Ortasından kes ve o bölgeye sür hergün. Benim kız arkadaşın saçı dökuldu elinde kalmıştı. Oraya sarımsak sürdü yenisi çıktı. Kaş boşluklarını doldurmak için tüm kızlar yapıyor bunu.
En İyi Cevaplar