Yapmak zorunda demedim nerenizden anliyosunuz. Bir kelime etsek hemen icinizde ki feministi cikariyosunuz. Gereksiz onyargilara girmeyin komik duruyosunuz.
Gercekten sacmaliyosunuz. bir kiz kalkip "Erkek dedigin romantik olur" dese ben cikip ona hakaret edermiscesine mi tepki gostermem gerekiyo. Bu onun kisisel gorusu. Benim yazmis oldugum da bu. Nereye cektiniz anlamis degilim
Hakaret mi ettik? Ee benim de kişisel görüşüm o zaman size yaptığım yorum. Bir yere çekmedik sizin dediğiniz şeyle bizim dediğimiz şey zaten aynı yani siz cinsel obje olarak görüyorsunuz bizde bunun aksini savunuyoruz
Cinsel obje olarak gordugum falan yok sadece cinsel konuda degerlendirdim. Ayrica kadinlari cinsel obje olarak goren insanlar en nefret ettigim insan tipidir emin olun. Konu cinsellige dayali bir konuydu. Bende bu alanda degerlendirme yaptim. Ne yapmam gerekirdi?
Diger erkeklerin yaptigi yorumlari okumadin sanirim. Tek cinsellige vuran ben degilim. Sapik damgasi vurmaya calismayin. Erkek olmadigin icin anlamiyosun sadece. Bence empati kuramamaninizin temel sebebi bu. Erkekler bu konuya egimli ve bu evrenin kanunu. Itirazinizin varsa buyrun.
Evrenin kanunu bu diye bu tarz düşüncelerin arkasına sığınamazsınız ve empatiyle zerre alakası yok size de kadın olsaydınız bundan ne kadar rahatsız olduğumuzu anlardınız bizde yok ya empati sizde varsa gösterin o zaman
Evet benim bir kadini tamamiyla anlayamicagim gibi sende bir erkegi anlayamazsin ve anlayamayacaksinda. Bunun icin suclanmayi haketmiyoruz. Cinsellige egilimliyiz ve buna hic bir erkegin itirazi yok. Bir kadinin da itirazi olmamali. Bu kadar.
Alakası bile yok kendinizi bu kadar savunmayın eğilimlisiniz diye istediğiniz her boku yiyemezsiniz öyle bir hakkınız yok ve isteyen itiraz eder buna da ne siz ne de bir başkası karar verebilir.
Sanki naptim? Gorusumu paylastim katilirsin katilmazsin bu kadar baska biseye mudahale etmene gerek yok. Ayrica erkeklerin istedigi her boku bilsen sukredersin emin ol! Erkekleri anlayamazsin diyorum cabalama bu konuda.
En İyi Cevaplar