Selamlar, Öncelikle sana bukle belirginleştirici önerisi ve daha sonra da hangi saç maşasıyla kalıcı bukleler elde edilir onu anlatmak istiyorum.
Bukle Belirginleştirici Önerisi
Bu konuda Elidor bakım kremlerini önerebilirim. Durulama gerektirmediğinden kolayca saçlarına uygulayabilirsin. Belirgin Bukleler, Onarıcı etki ve Elektriklenme Önleyici bakım kremlerinden alıp, saçlarına ihtiyacı olan bakımı verebilirsin. Duştan sonra saçlarına uygularsan sorun kalmayacaktır. Bunlar arasında belirgin bukleler kremi saçlarında görmek istediğin etkiye kavuşturacaktır seni.
Bukle Yapmak İçin En İyi Saç Şekillendirici Dyson Airwrap!
Dyson Airwrapla Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Selam :) Benim en sevdiğim bukle belirginleştirici saç ürünü Elidor Belirgin Bukleler Şekillendirici Saç Kremi. Şekillendirici ürünlerde köpük formundaki ürünler yerine krem formundaki ürünleri tercih ediyorum. Elidor 7/24 belirgin bukleler yenilenen formülü ve müthiş kokusu ile açık ara birinci! Onu kullanmaya başladığımdan beri elim başka ürüne gitmiyor. Size ürünün özelliklerinden bahsedeyim.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici özellikleri nelerdir?
Belirgin Bukleler
Hem saçımı şekillendiriyor hem de bakım yapıyor.
Belirgin Bukleler saçımın doğal buklelerinin şeklini korumasını ve gün boyu bozulmamasını sağlıyor. Ertesi gün bile buklelerim bozulmadan doğallığını koruyor.
Esnek ve güçlü tutuşu sayesinde saçlarım kendiliğinden şekil almış gibi doğal görünüyor. Köpük ürünlerde saçta ürün olduğu belli olurken Belirgin Bukleler saç da belli dahi olmuyor.
Saçlarımın sönük görüntüsünü yok ediyor. Saçımın hacim kazanmasını sağlıyor.
Saçıma bakım yapıyor. İçerisindeki Elastin ve badem sütü sayesinde saçlarımın güçlü ve yumuşacık olmasını sağlıyor.
Diğer ürünlerin aksine saçıma şekil verirken sertleştirmiyor. Aksine yumuşacık yapıyor.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Saç Şekillendirici nasıl uygulanır?
Belirgin Bukleler
Belirgin Buklelerin işe yaraması için ıslak saçınıza uygulamanız gerekiyor. Bu yüzden duştan sonra nemli saçıma uyguluyorum.
Duştan çıktıktan sonra saçımı havlu ile sarıp 15-20 dakika bekliyorum.
Saçımdaki fazla su gidince ve saçım hala nemliyken avucuma bir miktar ürün alıyorum. Ürünü saçımın boynalarına ve uçlarına uyguluyorum. Saç diplerine değmemesine dikkat ediyorum.
Kremi saçıma sürerken buklelerin belirginleşmesi için saçımı avucumda sıkarak şekillendiriyorum. İsterseniz tarayabilirsiniz de ancak ben saçımı taradığım zaman bukleler daha geniş oluyor ancak ben daha sık bukleler seviyorum.
Kremi uyguladıktan sonra saçımı kurumaya bırakıyorum. İsterseniz saçınız kremi emdikten sonra (5-10 dk. sonra) saç kurutma makinesi ile saçınızı kurutabilirsiniz. Böylece daha kolay şekil alacaktır.
Kremi saçınıza uyguladıktan sonra difüzör kullanarak da harika bukleler elde edebilirsiniz.
Belirgin Bukleler nerede satılır?
Belirgin Bukleler
Bu harika ürününü Migros gibi büyük marketlerden, Gratis & Watsons gibi kozmetik ve bakım ürünü satan marketlerden ve online alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz. Ürünün online alışveriş sitelerinde fiyatı 20 TL ve çok uygun. Market markalarının saç ürünlerini deneyeceğine Elidor gibi kaliteli bir markanın saç ürününü denemeni tavsiye ederim. Hem fiyatı uygun hem de işe yarıyor.