Kadınların %57'si makyajı sevgililerine tercih ediyor!
Sık kullandığınız makyaj malzemeleri ile aşk hayatınız arasında nasıl bir ilişki olduğunu biliyor musunuz? Yapılan araştırma sonuçları sizi çok şaşırtacak.
Erkekler göz makyajını seviyor! Ünlü flört sitesi Zoosk'a göre, kadınlar sitede göz makyajlı resimlerini paylaştıklarında, erkek kullanıcılardan %39 oranında daha fazla mesaj alıyor.
Kırmızı dudaklar gözleri üzerinize çeviriyor Yapılan bir araştırmaya göre, kırmızı dudaklar erkeklerin kadınlara ortalama 7.3 saniye boyunca bakmasını sağlıyor. İkinci sırayı alan renk pembe ve süre 6.7 saniyeye iniyor. Kırmızı rujun zihin kontrolü gücü olduğunu kim bilebilirdi ki?
Makyaja olan ölümsüz aşkınız, eşiniz ile aranıza girebilir Yeni yapılan bir araştırma, kadınların %57'sinin makyaj çantaları yerine sevgililerinden ayrılmayı tercih ettiğini gösteriyor.
Allıktan uzak durun Çoğu kadın allık ve bronzlaştırıcı kullanmayı sever. Sonuç olarak, estetik operasyona gerek kalmadan elmacık kemiklerini ön plana çıkarmak herkesin hoşuna gider. Ama görülen o ki, erkekler aynı fikirde değil. Onlar gözlerinize ve dudaklarınıza odaklanmayı tercih ediyor ve hatta allığı oldukça itici buluyorlar.
Makyajdan hoşlanmayan sevgiliden mi vazgeçersiniz makyaj yapmaktan mı?
fondaten veya o tarz yüzündeki sivilceyi izi geçimesi için sürdüğü şeylere hiç ama hiç gerek yok çünkü ben onu öylede çok severim iğrenmemde hatta gider sivilcesinden öperim veya göz kalemine hiç gerek yok ama çok istiyosa abartmadan hafifçe sürsün ama ruj isterim özellikle pembe tonlarında ruj iyi olabilir, ojede sürebilir ama sürmesede olur kısaca makyaja hiçmi hiç gerek yok doğal en iyisi bee
Sürekli makyaj yapan biri değilim zaten erkek arkadaşım doğal halimi sevdiği için onunlayken yapmıyorum sadece özel günlerde ya da yerlerde bu durumda ikisindende geçemem..
Kabul edecek kisi makyajla kabul etmesi lazim sonucta kadini ilgilendirir bu erkegi degil biz neden saat takiyon neden sakal birakiyorsun vs. diye iki tercih arasinda birakmiyorsak onlarda bizi birakmayacak. Zaten seven güvenen adam gibi adam sevgilisine destek cikar verdigi kararlardan ötürü.
😂😂nişanlım nefret ediyo makyaj yapmamdan eline geçse bir gzl hepsini kırıp atacak ama makyaj malzemeleriyle aşk yaşıyorum resmen ama bırak dese bırakırım sorun yok :)
Doğal bir kadın makyajlı bir kadından daima öndedir gözümde. Hele ki bazı kadınlar var ki, makyajla kendilerini resmen çirkinleştiriyorlar! Doğal kadın candır.
Arkadaş makyajdan vazgeç diyenleri anlamıyorum.. kadın bakımsız olsa tekmeyi basarlar bu seferde.. tabiki de sevgiliden vazgeçerim. O kadar düşüncesiz se olmasin daha iyi
Makyajima giyimime gttigim yere yedigime ictigime vs karistirmam ayni sekilde karismam. Insanlari oldugu gibi kabul edin degistirmeye calismayin. Ozguveni olmayan tipler genelde bu tarz seylere takiliyor.
Ben genelde makyajsız olmam sorun olur mu diye soruyorum özenmedigimi düşünmesin diye. Kendimi daha rahat hissediyorum makyajsız. Nereye aktı nereye bulaştı. Nasıl çıkaricam derdi yok. Yüzüm tuval değil. Olduğum gibi görünmeyi tercih ediyorum.
Yüzde 57 makyajı sevgilisine tercih ediyorsa demekki makyaji sevgilisine değil çevredekilere yapıyor demektir bende dogallikdan yanayım dudakda bir parmak Ruj ha duvarı opmussun ha onu aynı
makyajımı azaltırım, daha doğal yapmaya çalışırım ama vazgeçemem, makyajı zaten sevgilim olursa onun için değil hemcinslerimin arasında güzel hissetmek için yapıyorum.
Herkes doğal diyo ama makyajlı kadın görünce dibiniz düşüyo 😂 bence sevgilim olursa beni böyle kabul etmeli. O beğensin diye değil kendimi iyi hissetmek için makyaj yapıyorum. Anlayış göstermeli
Makyajı ara sıra yapan biri olarak sanırım makyajdan vazgeçerim. Sevgi makyajdan daha önemli bir durum. Belki de o insan benim için en doğru insan. Bu sebepten kaybetmek istemem.
her haltı kabul ederseniz kadın koyun erkek çoban olur bu kadar basit azcık ipleri elinize alın ben zamanında herşeye he dedim şimdi aksini yapamıyorum
Fazla makyaj yapan bir insan değilim... Kırmızı dudakların ilgi çekici olmasının sebebi seksüel algıdan kaynaklanıyor. Bence erkeklerin asıl hoşlanmadıkları şey abartılı yapılmış makyaj.
İnsan önce kendine güzel gözükmeli. Bu yüzden makyajını da kendi belirlemeli. Bence makyaj mı sevgilimi değil de makyaj yapmalı mıyım? Nasıl yapmalıyım? diye düşünmek lazım.
Hmm dusundurucu cok makyaj yapan biri degilim yerine gore bu yuzden sorun cikicagini sanmiyorum cikarsa babamlari alistirdigim gibi sevgilimide makyaja alistiririm vazgecmeme gerek kalmaz😂
Bence doğal hali seven bir insandan vazgeçilmemeli, makyaj bana yük gibi geliyor. Boyayı bir insana değişmem gibi kızmayın piliz insanları çok seviyorum😍
herkes kalçaya meraklı değil.. birinin yanında dogal davranamamak zaten cok acı degilmi. makyaj yapmacik bir güzellik herseyi bel altından dusunmemek gerek
En İyi Cevaplar