Beisya Acnx Sabun Kullananlar ve Yorumları Nelerdir?
Selamlar :) Sorunlu bir cildim olduğu için sürekli farklı ürünler deneyip, cildime en iyi geleni bulmaya çalışıyorum. Yüzüm dönem dönem çok yağlanıyor ve ne yaparsam yapayım yağ dengesini koruyamıyorum. Doktor tavsiyesi ile Beisya Acnx kullanmıştım daha önce. Hala kullandığını bildiğim arkadaşlarım da var. Eğer yağlı bir cildiniz var kesinlikle memnun kalacağınız bir ürün. Beisya Acnx sabun ne işe yarıyor ve faydaları nelermiş bir bakalım.
Beisya acnx sabun nedir?
beisya acnx sabun yorumlar
Beisya Acnx sabun cilt bakımında kullanılan bir sabun. Yağlı ciltler için uygun. Eğer kuru ve hassas bir cildiniz varsa bu ürünü kullandığınıza pişman olursunuz. Çünkü kuru ve hassas ciltlerde tahrişe neden olabilir. Cildiye doktorları tarafından tavsiye edilen bir sabun. Cildin yağ dengesini korumasını sağlıyor. Yüzün salgıladığı fazla yağı temizliyor. Sivilceleri kurutma ve yatıştırma etkisi de mevcut. Aynı zamanda ciltteki gözenekleri de temizliyor. Günlük kullanım için uygundur.
Beisya Acnx sabun yorumlar nelerdir?
beisya acnx sabun kullananlar
Beisya Acnx sabun kullananlar genelde aynı yorumlarda bulunuyor. Çevremde kullananlardan öğrendiğim ve internetteki yorumlardan elde ettiğim bilgiler ile size kullanıcı yorumlarından bahsetmek istiyorum.
Kuru ciltli olanlar kullandığına pişman ancak yağlı ciltler oldukça memnun.
Çoğu kişi sivilce kurutma özelliğinden memnun.
Ciltteki fazla yağı temizlemesi ile çoğu kişi tarafından tercih ediliyor.
Yorumlardan gördüğüm kadarıyla bu ürünü deneyen çoğu kişi doktor tavsiyesi ile kullanmaya başlamış. Ben de öyleyim.
Dönemsel olarak cildi yağlanan kişiler de sürekli kullanmasalar dahi ara sıra bu ürüne döndüklerini söylüyorlar.
Kurutma özelliği olduğu için nemlendirme etkisi bekleyenler memnun kalmadıklarını söylüyorlar.
Beisya Acnx nasıl uygulanır?
beisya acnx sabun ne işe yarıyor?
Aslında bu ürünün farklı bir uygulama biçimi yok. Cilt bakımı için kullanılan tüm sabunlar gibi köpürterek kullanabilirsiniz. Sabunu ıslattıktan sonra elinizde köpürtün. Köpükleri yüzünüze sürün ve oval hareketler ile yüzünüzü yıkayın. 1 dakika boyunca yüzünüzü sabunla yıkayın ve 30 saniye kadar o şekilde bekleyin. Böylece yağı daha iyi emecektir. En son yüzünüzü ılık su ile durulayın. Nemlendirici kullanmayı unutmayın. Cildi kurutan bir ürün olduğu için ardından nemlendirici uygulamak şart.
kesinlikle roaccutane kullanmayın. ben 1 yıl kullandım evet sivilcelerim gitti ama saçlarımı mahvetti iltihaplı sivilceler gidiyor yüzünüzde kızarıklar kalıyor. hap şeklinde ilaç karaciğere yaptığı baskı vücuttaki yağı yok ediyor bu da saçların doğal yağını kaybetmesini sağlıyor peruk gibi kuru bir saçlarınız oluyor. güneşe çıkmanız da yasak ilacı kullanırken. bekleyin zamanla geçer