Şimdi bende restorex saç maskesi var memnunum Sıvı Saç Kremi var memnunum Onarıcı yağ Bakım Yağı var memnunum Onarıcı yağ bakımını kesinlikle deneyin 3-4 gün önce uyguladım saçım hala yumuşacık çok kolay taranıyor sanki her gün uygulamışım gibi uzatıyor alın aldırın restorex saç şampuanına gelecek olursak herkeste aynı etkiyi göstermiyor vitamin eksikliği de olabilir vücutta :)
Restorex ilk olarak saç uzama etkili şampuan olarak piyasaya çıkmıştı. Şimdilerde ise saç dökülmesi, yoğun bakım gibi birçok seçeneği bulunuyor. Fiyatı da oldukça makul olduğu için tercih ediliyor. Ben de bir dönem kullanmıştım, gerçekten çok uygun bir fiyatı var.
Restorex nerden bulabilirim diyenler buraya! Restorex eczanelerde var mı?
Restorex şampuan Migros, A101, CarrefourSA gibi birçok markette bulunuyor. Aynı zamanda eczanelerden de temin edebilirsiniz. Dilerseniz internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz.
Restorex şampuan etkili mi?
Restorex şampuan
Ben hızlı uzama etkili olanı kullanmıştım. Bitkisel içeriği sayesinde saçları sağlığına kavuşturup, uzama hızına etki ediyormuş. Yanında kremini almamıştım. Sadece şampuan olarak kullandım. Açıkçası saçlarım biraz kurumuştu bu yüzden kullanmaya devam etmedim ama herkeste aynı sonucu vermeyebilir.
Restorex saç yağı kullananların yorumları neler?
Restorex saç yağı
Restorex markası sadece şampuanıyla çıksa da, şimdilerde saç yağı ve kremi de bulunuyor. Hızlı uzama etkili ve onarıcı seçenekleri de bulunuyor. Hızlı uzama etkili saç yağı içerisinde sarmaşık özü barındırıyor. Saçlara nem desteği vererek besliyor.
Restorex saç kremi kullananların yorumları neler?
Restorex saç kremi
Restorex'in hem sıvı hem de normal saç kremi bulunuyor. Normal saç kremini mutlaka şampuanla birlikte kullanmanızı öneririm, böylelikle benim gibi kuruluk problemi yaşamamış olursunuz. Kullananlar saçlarının daha yumuşak olduğunu her yerde belirtiyor zaten :)
En iyi saç uzatan şampuan hangisi? hızlı saç uzatan şampuan önerileri arayanlar buraya da göz atabilir. Ben Elidor kullanıyorum ve çok memnunum :) Tüm serisini birlikte alırsanız daha iyi bir etki görmüş olursunuz. Sadece şampuan kullanmak yeterli olmayabilir.
Restorx i genel olarak pek çok yerde bulabilirsiniz aslında. Ben Watsons indirimi zamanında almıştım galiba ama geçenlerde bir eczanenin camında Restorex ismini görmüştüm. Eczanelerde de bulabilirsin yani. Güzel güvenilir bir marka olduğu için eczaneler de satıyor :) Hayatımda kullandığım en başarılı ürünlerden biri zaten Restorex hem uygun fiyatlı hem de mükemmel performanslı bir ürün :) Kullanmayan varsa tavsiye ederim yani mutlaka kullanmalısınız :)