Ben hep İtalyanların abartıldığını düşünüyordum ki oraya gidene kadar aman allahımm hangi tarafa baksan birini görüyorsun o kadar yakışıklı varki bir an Allahım cennette falanmıyım diye düşündüm sanki bütün hepsini oraya toplamışlar gibi birde o kadar sempatik ve kibarlar ki anlatamam😍❤️
Demin Nick Bateman'ın fotoğraflarına bakıyordum internetten , ne gördüm amann tanrım dedimmm yarabbim özene bezene yaratmış bir yakışıklılar vardı yanında nick batemandan daha fenalardi offfff dedim cennetemi düştüm hala dibim düşmüş durumdaym şoku atlatamadim.
ALLAH cc en güzelini bilir görür öyle nasip eder kadınları güzelki erkekleride bir o kadar yakışıklı bizim kadınlarımızada bizi layık görmüş tencere kapak misali
İtalyan erkekleri, Türk erkeklerine benziyor yüz tipi olarak zaten? Ayrıca İtalyan erkeklerini iyice araştırırsan çapkınlıkta zirve olduğunuda görürsün, her şey dış görünüş değil..
Gariptir ki İtalyanlarin Türklerle aynı aradan geldigi iddiaları var :) . Evet bakımlı kadın ruhundan anlayan erkekler ama avrupada bir söz vardır italyan erkegiyle sevişilir ama evlenilmez diye. Çapkın olurlar fazlasıyla
o kadar yabanci erkek arasindan yakisikli kactane var ki turk erkeklerininde yakisikli olanlari var simdi ben desem sana turk kadinlari neden cirkin yabanci kadinlar cok guzel ne dersin bunu kabul edermiydin senin bildigin yabancı erkekleri medyayla sinirli cirkinleride cok yani
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ilaki her ulkeden guzel ve cirkin cikar ama geneli yakisikli yabanci erklerin dfgbbn
aynı şey yabancı kızlar içinde geçerli biliyosun bizim türkiyenin en elit modern bakımlı kızı rusların brezilyalilarin köhne köy gibi yerlerinde yaşıyan bakımsız kızlarının seviyesine bile gelemiyorlar 😉
Yakışıklı mı oldukları tartışılır. Avrupanın çoğu slavları beğenmez mesela, bizim insanımız hastasıdır. Bu da öyle bişey. Ruslar vs de Türk erkeklerini ve genel olarak esmerleri beğeniyo. Farklı geldiği için heralde.
Bak güzelim türk değilim ama türk erkeklerini kötülemen hoş değil. Ayrıca İtalyan erkekleri tek tip değil ezber beyin gitmeyin çoğu göbekli ve çirkin sen gidip jonlerini örnek göstermisssin ki türk jön ve mankenleri de uluslararası ün yapmış ve görsel manada baya iyiler
Google'a İtalyan erkekleri yazıyorlar, orada da İtalyan mankenler, ve aktörler vs çıkıyor karşılarına, sonra zannediyorlar ki büyün İtalyan erkekleri böyle 😄
Üstüne alınan kiskansin yawrum. Topla bütün İtalyanları gelsin benimle kiyaslansin. Ayrıca siz türkler de yabancı meraklısı çok aşırı var. Erkekleriniz rusları siz ise İtalyanları neticede anadolu insasi hayal dünyasından gerçekle yaşıyor birbirine kalıyor 😂
O zaman bunları atacağına İtalyan sevgilinin fotosunu ataydın? 😉 Bu arada ben de Türk değilim ve bence Türk erkeklerinde bunlardan daha yakışıklıları var, hem de sıradan insanlar arasında. Bakmayı bilmek lazım 😉
Herşey vajinanın etrafında dönmüyor memeli insan. O 250 gr mini kime veriyorsa ver fakat kıyas yapma ayrıca türk musun değil misin o bile belli değil su an türkleri savunuyor olduğumada inanamiyorum. Hepiniz cani cehenneme kendi ırkınız ile barışık olun önce
Italyan erkekler turk erkekleri gibi sahip cikmaz bunu da bilin. Yakisiklilik askin temelini olusturmaz. Askin temelini karakter ve sevgisi olusturur. Ha guzel cizilmis bir tabloya bakmissin ha italyan erkegi.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
benimki kopek gibi sahip cikiyo leke atmayin yabancilara dfghb
Bunu genellemen ne kadar doğru bence bu kadar ön yargıyı olma ben üstüme alınmıyorum söylediklerini benim ahlakım da çok güzel nerde ne şekilde davranacağımı da çok güzel iyi biliyorum kusura bakma çok yalnissin
inan bana on yasindaki cocuk bile senden daha olgun. unutma akil yasta degil bastadir. ve dediklerim gercek ha sen yalan konusiyorsun diyorsan gel gostereyim sana kim yalan konusiyormus..
Sarı saçlı beyaz tenli mavi gözlü 1.80 nin üstünde ve at katagorisinde degilsen sen benim bahsettiğim ruslar icinde değilsin ve ayrıca biz türk erkeklerini eleştirme sizde erkekte yok 😉
Yanılıyorsun tatlım sizde kullandığımız at kelimesi bizim kızlarımızda hatun olarak geçer genel olarak olmasada biz türk erkekleri asla sizi hatun yerine koymaz ordaki çöp tarifi sizin için aslında ;)
Senin bahsettiğin şeyler kardenizde biz egeliyiz ve natasaya ihtiyacimizi yok bizde İzmir var 😉 ayrica sizin natasalar italatci garantiliymis elde patliyor diye burda kimse almiyor canmmmmm 🤣🤣
En İyi Cevaplar