İzleri geçirdiği ve cildin rengini açtığı söyleniyor gerçekten böyle bir etkisi var mı merak ediyorum.
Pirinç unu+süt karışımı işe yarıyor. Cilt rengini açıyor. Düzenli kullanımda. Eskiden asya kadınları pirinç tarlalarında güneşten yanmamak için pirinçin suyuyla yıkanır pirinçi ezip bu maskeyi yapar hep öyle gezerlermiş. Artık onlarda gelenek haline gelmiş. İnternetten bak. Asya kadınları hep beyaz ve pürüzsüz ciltleri vardır.
Ben pirinci suda bekletip suyunu kullanmıştım düzenli olarak kullnmdm ama nemlendirici etkisni çok hissettim. Ama ise yaryr bence
limon suyunu dene daha çok işine yarayacak internetten araştırabilirsin nasıl kullanacağın konusunda bende işe yarıyo
önemli değil
Düzgün yapılmadığinda zararlı diyorlar. sonuçta baya etkili birşey
Cevap
5Cevap
bir bitmediniz be ten rengini neden açıyorsunuZz ağğ
Nasıl oluyor tam olarak tarif verir misin :D Bende de leke problemi var ama kese yapmakta başka bir şey bulamadım.
valla ben bir sabun buldum pirinc falan bahane ilk kullanmaya bile etkisini gosteriyor
hayır tenim beyaz zaten işe yarayacağını hiç sanmıyorum
Denemedim ama deneyende kalıcı bir şey göremedim doğrusu.
Doğal ürünlerden etki görebilmen için uzun süre kullanmak gerekir. Bunun yerine pirinç unu maskesi kullanırsan daha hızlı sonuç alabilirsin.
Pirinç unu denemedim fakat karbonat bazı bölgeler için gayet etkili..
ben denemedim ama bir arkadaşım süt+pisinc unu maskesi yapıyordu etkili olduğunu söylüyordu
Bunu duymustum ise yariyormus
Hic denemedim ama uzak dogulular yapiyolar mis
Baska seylerin unlarini deneyin bence 🤣
Denemedim esmer değilim sonuçta
denedim çok iyi gelmişti
Niye aciyosun esmerlik en güzeli
Denemedim ama olumlu yorumlar duydum.
Ben hep uygularım.
Cilt dumduz oluyor
Amaç ten rengi açmaksa evet yine etkili cilt yenilediği için yanmış ten gidiyor.
haftada kac defa yapiyosunuz
@polyanniii 2 kez.
pirinç suyunu denedim evet işe yarıyor.
bence boşuna uğraş
aaa brnfe deneyim
Bende sivilce yaptı
Denemedim
Yağlı mi cildin
Denemedim
Denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar