Evde Pirinç Maskesi Yaptım!! Pirinç Maskesini Denediniz mi?

Evde iki kaşık pirinci haşlayıp blendırdan geçirip yüzüme sürdüm suyunu atmadım tonik olarak kullanacağım şu an 15 dakika oldu yüzümde bekleyeli mükemmel bir yumuşama nemlenme hissi var şimdiden hoşuma gitti ben beyaz tenli olduğum için beyazlık vermesi için değil porselen etkisi yapması için denedim koreli kadınların ciltlerinin mükemmel olması da cabası ilgimi çekti diyebilirim...
Yüzümü temizledikten sonra pirinç suyuyla toniklemeyi düşünüyorum suyunu atmadım.
Kullandığımız bakım ürünlerinin içerisinde bulunan sitrik asit içeriyormuş pirinç suyu. Daha sonra nemlendireceğim Bakalım sonuç ne olacak.
25 Dakika✨
25 Dakika✨
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğraf paylaşacaktım ama güncelleme ile atılmıyor muş arkadaşlar sonuç müthiş beyaz tenli olmama rağmen dahada parlak canlı ve sağlıklı yaptı tavsiye ederim :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 25 dakika sonunda maske kuruyunca cildinizi garip bir halde yaşlanmış gibi tek tek şişmiş gibi görünce korkmayın nemden dolayı yıkayınca geçiyor ne yalan söyliyim ben korktum ama yıkar yıkamaz gidiyor siz bilgilendiğiniz için korkmayın 😆🙏🏻