Benim gözlerim renkli olsaydı bence ben daha güzel olabilirdim gerçi ela ama. kapalı ela Barbara palvinin kahverenkli hali aşağıda mevcüt gene güzel ama gözleriyle daha çok güzel oluyor bence
Renkli gözlü olmak hayata 1-0 önden başlamak değil mi?
renkli göz normal değil bilginiz varsa melanin eksikliği. Ancak göze hoş geliyor ayrı konu. Ben neredeyse siyah renge yakın gözlere sahibim sağlıklı ve iyi gördüğün sürece dua et bence.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,8b cevap paylaştı.
Bana gore degil cunku renkli gozlu insanlardan hoslanmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mavi göz asil ve soğuk gösteriyor yeşil göz çekici sicak bir hava katıyor açık kahve göz samimi güvenilir tatlı sevimli bir hava katıyor koyu kahve göz kendinden emin güçlü bir hava katıyo tabi bunlar bana göre yani ben ne zaman bu renk gözlerde birini görsem aklıma bu şeyler gelir :D
Kızlara yakışıyor gerçekten ama bu biraz şöyle birşey esmer olan biri nasıl zorla sarışın yaptığında kendini absürt ve çirkin duruyorsa sarışın biri de fotosopla esmer yapılırsa kötü oluyor, çünkü herkesin en güzel hali doğal hali
Turkan şoray kahve renkli gözleri çok güzel bende öyle düşünüyordum taki bazı yeşil gözluleri görenekadar yinede çirkindiler malesef ve o muhteşem yeşil renk hiçmi yakışmaz!! Yok güzellik için yüz hattı şart ve yüzün temiz pürüzsüz olanı ... erkeklere renkli göz hiç yakıştirmoyorum
Kahverengi gözleri vardı ama gökyüzü gibi bakıyordu :D Bu laf geldi aklıma. Çok güzel kahverengi gözler de var. Bu kıza gitmemiş orası ayrı :D Herkes orijinal yaradılışıyla güzel ve özel.
Gözlerimin kırmızı olmasını isterdim. Hem daha iyi görüyorlar hem de fantastik dünyadan fırlamış gibler. Ancak kırmızı gözlü bir insanın doğma olasılığı milyonda 1den daha az...
herkese yakışmıyor ama genel olarak evet avantaj sağlıyor. lise de kocakafalı spastik hareketleri olan bir arkadaşıma, güzel bir kız iltifat gözlerin ne kadar güzel diye iltifat etmişti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Beyaz ten ve renkli goz kadinlara cekicilik katiyor hatta biraz da çil
En İyi Cevaplar