Arkadaşlar London pharma kullananlar var mı, ne kadar etkili, sağlığa zararı vs var mı? Reklamlarda gördüm hep ama bilgi almak istiyorum. London Pharma işe yarıyor mu? London Pharma'nın fiyatı nedir?
Cevabın nedir?
London Pharma Nedir?

pharmalondon nedir? Günümüzde güzellik algıları oldukça değişmiş durumda. Eskiden özellikle Türkiye'de güzellik algısı vücuttan çok yüz güzelliği ve hatta ev işi yapabilme durumu bile iken şu an tamamen vücut olmuş durumda. Vücudunuz ne kadar iyiyse o kadar ilgi çekiyor, sosyal olabiliyorsunuz. Sırf bu yüzden kadınların hatta genç kızların çoğu dahi tomarlarca para döküp bıçak altına yatıyor ve vücutlarını istedikleri şekle sokmaya çalışıyorlar. Özellikle göğüs ve kalça ameliyatlarına harcanan paralar çok üst düzeylere de ulaşmış durumda. London Pharma ise göğüs büyütücü serumu ile göğsünü bıçak altına yatmadan büyütmek isteyen kişilere çözüm olarak geliyor.
London Pharma Kullananlar Memnun mu?

London Pharma, göğüs büyütme serumu ile içerisindeki birçok enzim sayesinde göğüslerinizin doğal olarak büyümelerini hızlandırma iddiasıyla geliyor ve birçok mecrada kullananların yorumlarına bakıldığında ise oldukça etkili olduğu görülebiliyor. Özellikle etkili bir serum olduğunu söyleyen kullanıcılar ve London Pharma yorumları, düzenli masaj yapılması sonucu göğüslerde gözle görülür büyümelerinde olduğunu söylüyorlar. Serum birçok kullanıcının dediğine göre de çok yoğun olduğundan 2 ay kullanımı mevcut.
London Pharma Nasıl Kullanılır?

Ilık su ile yıkanan göğüslere, yarım şişe serumla masaj yapılması ve bunun 2 ay boyunca her gün tekrar edilmesi gerekiyor.
London Pharma Kullanmanın Sakıncaları Var Mı?

Öncelikle söylemek gerekiyor ki, London Pharma şu an için sadece İnstagram üzerinden satın alınan bir serum. Hamile ve kronik rahatsızlığı olanların kullanmalarını kesinlikle önermemekle beraber, kullanacaksanız mutlaka doktorunuza sormadan kullanmayın.
London Pharma Fiyatı Nedir?

Sadece İnstagram'dan satışı yapılan ürünün şu an ortalama 119 TL gibi bir fiyatı mevcut.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirazcık mantığı olan insan şu ürünün hiç bir işe yaramayacağını anlar. Eczanelerde satılmayan bir ürüne nasıl güvenirsiniz! Bakanlık onayı olsa adam eczanede satar. Hiç mi dikkatinizi çekmedi instagram da yorumuna kapalı bir şekilde tanıtım yapıyorlar. Böyle bir şeyi keşfeden kişi emin olun dünyanın en zenginlerinden olur. Ucuz instagram reklamlarıyla uğraşmaz. Beyin bedava yaa kullanın. Hadi onu geçtim. Ürünü alıp hiç bir işe yaramadığını anlayınca bir birine kakalamaya çalışanlarla dolmuş burası. 3 kuruş için birbirinizin sağlığıyla oynuyorsunuz. Yapmayın! Bu kadar ucuz olmayın.. At çöpe gitsin.. 50 lira 100 lira seni zengin etmez.
53 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim kardeş. Yukarda bir kaç sözüm ona gözü açık var. Sen üç kuruşa bu sahtekarlığı yapıyorsan insanlardan niye şikayet ediyorsunki güvenilmez diye.
- +1 yıl
Aradığım yorum 😊 sonunda mantıklı biri çıkmış bunada şükür 🤭 özellikle instagramdaki herhangi bir satış sayfası paylaşımlarını yoruma kapalı olarak yapıyorsa bilinki kesinlikle dolandırıcıdır 🥴 ha bide dediğiniz gibi burdaki ürünü birbirine kakalamaya çalışanlarda tam bir komedi 🤪 bide ben kullandım memnun kaldım iatediğim seviyeye gelince bıraktım kullanmayı elimde kalan ürünü satıyorum demiyolarmı 😆😆🤣🤣 sendoğal yoldan meme büyütmenin formulüni bulacaksın üstüne memeyi büyüteceksin ve yeterli seviyeye geldi diyip bırakacaksın hiçbi kadın bunu yapmaz hep daha büyük meme daha büyük meme diye o ilaçla banyo yapar resmen 🤣🤣
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım alma ben de reklamlarını gördüm almayı düşünüyordum instagramda görüşlere bakıyordum kullanan var öı diye bir kız yazmış ki ben kullandım sorusu olan bana sorabilir ben de sordum ona nasıldı memnun kaldın mı diye hayr hiçbir işe yaramıyor sakın alma dedi görüşlerde de böyle yazınca kötü görüşleri kaldırıyorlarmış bakarsan zaten kullanıcı yorumları olmuyor orda ben almaktan vazgeçtim sen de alma bence paran ziyan olmasın
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekmş diyorsun arkadaşım ya bende çok ümitlenmiştim
Ben kullandım, hatta 2 aylık kutu aldım, istediğim duruma gelince kullanmaya devam etme gereği duymadım, elimde hâlâ 2 kutu var. Normalde bir kutu 60 tl isteyen olursa 2 kutusunu 90 na veririm
120 Yorumla- +1 yıl
@Sofiairem almayı düşünüyormsnz
- +1 yıl
@Sofiairem arkadaşlar 2 kutu 90 yazmştm, bir kutu daha var içinden sadece tane kullandım, onu saklayacaktım kendime ama isteyen olursa hepsini, yani 2 kutu ellenmemiş. Bir kutuda sadece 3 tane kullanılmış hepsini 90 na yollayacm
- +1 yıl
@Sofiairem arkadaşlar almak istiyorum diyorsunuz ulaşılmıyor lütfen gerçekten alacak olanlar yazsın devamlı bildirim geliyor cvp verdiğimle kalıyorum,
- +1 yıl
Etkisini gördünüz mü kızlar
- +1 yıl
Mesaj atabilir misiniz
- +1 yıl
Bana da mesaj atarmisiniz kızlar nolur ona göre alicam ben mjs atamiuorm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
41Cevap
+1 yılAllah aşkına ne kadar uyanıksınız yaa... rabbim bilir de gerçekten ise yarayıp yaramadığını bu kadar insani umitlendirmeye kalkıyorsunuz kaç kadının hayali ümit tüccarlığı yapıp kul hakkına giriyorsunuz bu dünyada elinize 100 200 lira geçecek diye ahiretinizi yakıyorsunuz.. insan kılığına bürünmüş şeytanlar sözüm size madem işinize yaradı gerçekten memnun kaldınız hatta elinizde kaldı.. madem iyilik yapın elimde kaldı uyguna veririm diyene kadar.. kargoyu ödeyin vereyim deyin. Ama yok siz para verdiniz ise yaramadı paranızı başkalarının cebinden çıkartmaya çalışıyorsunuz bilmiyorsunuz ki rabbim daha fazlasını çıkartır sizden çünkü kalbinizde allah korkusu kalmamış ahireti unutmuşsunuz yazıklar olsun.. ümit tüccarlığı kul hakkına girmektir ona göre yazın siz unutmuş olsanız da rabbim attınız adımı biliyor neyi ne niyetle yaptığınızı biliyor..
00 Yorumla- Sağlık konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılAşağıdaki tiplere bak hadi erkek olarak fikriniz olurda bana yaz , mesaj at nedir abi ya oğlum kızları ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki insan yahu onlar güvenmeden konuşmadan nasıl direk seks muhabbeti yapsınlar sizinle? Mantık mantık..
38 Yorumlaadam haklı az akılı olun :D
@GECEKARARTISI baksana arkadaş büyüteyim gel bana vs vs zeka seviyeleri yerlerde..
:D abisi aç onlar idare edecez küçük abazalar :D
@GECEKARARTISI adamlar kendilerinden geçmiş ya 😂
onlar şimdi ne hayalere daldı ohoooohoooo :::::::D :D
@GECEKARARTISI 😂😂😂😂😀😀
aga nerelisin sen ya kafa adamsın :D
@GECEKARARTISI mardinliyim izmirde yasıyorum hacı
Peki bunun kültür sanat kategorisinde ne işi var?
Git estetik ol20 YorumlaElletirsen büyür diyorlar ama bir dene istersen. ☺️
00 YorumlaBen daha yeni aldım 4 gün oldu benim göğsüm hiç yoktu 20 yaşındayım ben ceviz kadar var yoktu ve gerçekten benim 4 gündür gelişme var büyüme vara gözle görülür şekilde ben şaşkın ve memnunum
11 Yorumla- +1 yıl
Etkisi devam ediyor mu?
+1 yılİşe yarayacağını sanmıyorum.
10 YorumlaSağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Para tuzağı
Nolur kızlar aldanmayın
Bu tür şeyler ancak estetik amaliyatı ile olur05 YorumlaYorumlar da iyi diyorlar ama bilemiyorum
Peki
Tamam
+1 yılElimde 1 kutu london pharma var isteyen benimle iletişime geçebilir uygun fiyattan vereceğim ben kullandım memnun kaldım 1 kutu bile 2 buçuk ay gidiyor =)) fazla almıştım
012 Yorumla- +1 yıl
ben alabilirim
- +1 yıl
@carpedienn tamam iletişim için e posta alabilir miyim =)
- +1 yıl
Bende de var
- +1 yıl
Alabilirim
- +1 yıl
Nasıl iletişime geçebiliri?
- +1 yıl
Fotoğrafı var mı
- +1 yıl
Kutunun
- +1 yıl
Var sitedeki ile aynı
- +1 yıl
Bende yaradı ama işe yaramayan da olmuş sanırım vücûd yapısı ile alakalı
- +1 yıl
Alerji yaptımı sendede
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz uğraşma meme büyütse o dediğin penis de büyütür dimi mantıksal olarak düşün 😂😂😂 kesinlikle hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnermem. Bir uzman kontrolünde bilgisinde takibinde sürece yayarak kullanmakta fayda var
00 YorumlaAyh ben kullandım ama hiç memnun kalmadım kız ayool
00 Yorumla
+1 yıl2 kutu var elimde 60 tl hiç kullanılmamış etkili ama ben hamile kaldığım için kullanamadım isteyen olursa ulaşsın kargo alıcıya ait
09 Yorumla- +1 yıl
ben alabilirim
- +1 yıl
@carpedienn 3 kutuyu 80₺ verecm gerçekten alacak olanlar yazsn
- +1 yıl
İsteyen yazsın bende de bir kutu var
- +1 yıl
Olur mesaj atın lütfen
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoksa yoktur. bir zahmet meme de emmesin seni seçen
10 YorumlaKizlar kesinlikle alın tavsiye ediyorum ben aldım ck memnumum işe tariyo gercekden
00 Yorumla
+1 yılLondon pharma kullanan var mı varsa bilgi verebilir mi?
00 Yorumla
+1 yılBende çok merak ediyorum. Gerçekten iyi bir etkisi yok mu gözle görülür şeklde?
03 Yorumla
+1 yılArkadaşlar gerçekten kullanıp etkisini gören varsa yazabilir mi
011 Yorumla- +1 yıl
Ben gördüm
- +1 yıl
Kullanmadan önce ılık su ile yıkıyorsunuz göğüslerinizi durulayıp serum şişesinin yarısını iki göğsünüze pay ediyorsunuz çünkü çok yağlı bir şişe serum bir günde kullanılmıyor o yüzden yarısını kullanıyorsunuz bir günde.
- +1 yıl
daha sonra masaj yapmaya başlıyorsunuz masaj çok önemli nasıl yapıldığı çok önemli daha sonra 5 saat bekletip tekrardan ılık su ile yıkıyorsunuz kesinlikle o şekilde uyumayın alerji olursunuz içinde tarçın ve bir sürü aktar ürünü içerikli madde var ben etkisini gördüm almadan önce çok kişiye yazdım al diyen çok oldu alma diyen çok oldu demek ki vücut yapısına göre değişiyor ve masaj yaparken yağın ağzınıza yüzünüze sürmeyin gelmemesine Özen gösterin çünkü kaşıntı yapıyor hemen tarçın kaşındırıyor yağı sadece göğüslerinizi emdirin masaj olarak hem masaj yapıyorsun hem de yağdan sebep hafif yanma oluyor ama geçiyor daha sonra bu kadar
- +1 yıl
Ben 2 kutu kullandım 2 kutu bana 2 ay filan gitti çünkü bir serumu iki güne biliyorsun yarısını bugün yarısını diğer gün kullanıyorsun çok yağlı çünkü zaten serumun kapağını açınca tekrardan geri kapanıyor sıkıntı olmuyor o konuda elimde bir kutu var hiç kullanılmamış isteyene satıyorum benim şu anda daha ihtiyacım yok normalde bir kutusu 60 lira ben 50 liraya satıyorum kargo size ait düşünen yazabilir
- +1 yıl
Tamamdır
- +1 yıl
Mail attım geldimi
- +1 yıl
Size mail atılmıyo buradan takip edin buradan mesaj atın
- +1 yıl
@Baharmiraa instegram hesabıma yazablr misiniz? Bugun_adim_leyla7 mailim de tayyibeacar1@gmail. com
+1 yılKızlar acil yardım kullanan var mı sipariş verdim ama zararı olurmu sizce
03 Yorumla- +1 yıl
Kullandınmı nasıl sonuç aldın
- +1 yıl
bir etki olmuş ise bu tamamen yapılan masajdan kaynaklı. Her gece 10 dakika masaj yaparsanız zaten bir dikleşme ve büyüme etkisi görürsünüz. Bu Ürünü almanıza gerek yok. Cildinize uygun bir yağ ile masajı kolaylaştırabilirsiniz çok isterseniz. Hatta interette herhangi bir zararı olmayacak masaj videoları da var. Onu deneyin derim, bu ürüne kanmayın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKup kaç sütyende ve neden büyütmek istersin amaç ne
00 Yorumla
+1 yılİp atla, ideal kilona ulaş.
00 Yorumla
+1 yılİse yarayacagini sanmıyorum
00 YorumlaKullandim ve faydasini gordum
00 YorumlaSağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok kahve içiyorsan memelerin küçülür
10 Yorumla
+1 yılBakanlık onayı var mı?
00 Yorumla
+1 yılÇok takma küçük şeyleri
00 YorumlaSırt ağrısı da var bu işin.
00 Yorumla
+1 yılEmdikce buyudugunu soyluyolar 😊
00 Yorumla
+1 yılLondon pharma kullan veryansınn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaracoglunun formulu var arat
00 Yorumla
+1 yılSürekli okşa fırsat buldukça büyürler biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar almayın dolandiricilar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVakum penis büyütücü gibi gereksiz olabilir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılbüyütmek cok kolay paran varsa
00 Yorumla
+1 yılHarbi kaç beden gögüslerın simdi
10 Yorumla
+1 yılne kadar ölçü de küçük diosun
00 YorumlaBanada bunu tavsiye etiler Şu an arastiryorum
00 YorumlaLondon pharma elinde olan varsa almak istiyorum
011 Yorumla- +1 yıl
Ben uygun fiyattan vereceğim istersen :))
- +1 yıl
Evet kullandım ayrıntıları e posta adresinden konuşalım istersen
- +1 yıl
Cagdasasel1@gmail. com
- +1 yıl
Bende var
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kardelen0727 instegram hesabıma yazablr misiniz rica etsem. Ben almak istiyorum bugun_adim_leyla7 mail adresim de tayyibeacar1@gmail. com
Saçmalama ya.
00 YorumlaÇıplak gözle görmeden birşey diyemem
00 YorumlaSağlık konusunda 477 cevap paylaştı. Zannetmiyorum işe yarasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok mu kucuk ki goguslerin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmamanı tavsiye ediyorum 🙂
00 YorumlaSıkıntı
00 YorumlaSadece ameliyat.
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanmadim
12 Yorumla- +1 yıl
Ben kulladim hic bir işe yaramiyo
- +1 yıl
@Sananeyaw11 ürün satıcısı sozde bir whatsapp numarasi vermis oraya siparis hatti diye. Urunumu iki kere siparis etmeme rağmen gondermediler kargo firmasina attilae tabiki sucu. Sozde kargo dagitima cikartmamis. Mesaj geliyor urununuz kargoya verilsi diye cocukmu kandiriyorsunuz. Unutmuslar siparisi sonrada siparis hattina koyduklari kisigye yazinca bocalayip sevgilim mis gib engelledii. Tavsiye etmiyorum ve her yere yazıyorum bunuda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kullandım işe yarıyor
00 Yorumla
+1 yılGit doktora
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne
01 Yorumla
Gizli Soranaraştır 😂
+1 yılDoğal hakine bırak
00 YorumlaBüyür şaapma o kadar
00 Yorumla
+1 yılinanma böyle seylere
00 Yorumla
+1 yılYok.
00 YorumlaBüyütüyor mu
00 Yorumlabüyütürmü
00 Yorumla- Sağlık konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılemdr buyur
00 Yorumla
+1 yılBüyütüyor mu?
00 Yorumlaumarım işe yarar
00 Yorumla
+1 yılGel buyuteyim
00 YorumlaOyle bisey var mi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında