Açıkçası korkuyordum elimden bıçağı kaçırırım keserim diye. Bunun için koruma şeritleri olan ve tahrişi engelleyecek jel barları olan ürünler var onları kullanıyorum Venüs Gillett'nin. Ama başka ne yapılabilir? Genital bölge tıraş bıçağı kullanımı nasıl olmalı?genital bölge tıraş bıçağı
Kızlar, Genital bölgeyi tıraş bıçağı ile temizlerken nelere dikkat etmeliyim?
Genitel bölge tüylerini alırken dikkatli olmamız gerekiyor. Birçok yöntem ile genital bölgedeki tüylerden kurtulabiliriz.
Genital bölge tıraş bıçağı kullanımı nasıl olmalı?
genital bölge traş bıçağı
Tıraşa, tüyleri kısaltarak başlayabilirsin. Bunun için makas ya da tüy kesici kullanabilirsin. Geniatl bölge hassas yapıya sahiptir. Bu yüzden tıraş bıçağı kullanmadan bu blgeyi su ile yumuşatakta fayda olacaktır. Tıraş jelinden yardım alabilirsin. Bu konuda benim tercihim Gillette Venus Satin Care oluyor. Gillete Venus tıraş bıçağı, jel barları ve oynar başlığı ile genital bölgesindeki tüyleri almak için kolaylık sağlıyor.
Genital bölge tıraş bıçağı kullanımı tüylerin uzama yönü şeklinde olmalı. Bu bölge hassas olduğu için nazik olmaya dikkat etmelisin.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben jiletle alıyorum normal düz jiletle aksine ağdayla asla alamıyorum ağdayla alırken kanattığım etimi tahriş ettiğim çok oldu iç kısımlara fazla değdirmemeye çalışıyorum bide ayna yardımıyla yavaş yavaş kesmeye dikkat ediyorum onun dışında bebe yağı , krem vs kullanmıyorum tahriş sorunu yaşamıyorum.
jiletle al ama alırken aldığın yerden sürekli sürekli geçme al bırak ve yıka ayrıca sürekli alırsan o bölgende yangı'ya sebep olursun o yüzden jilet uygulamalarını minimuma indirmeye çalış bir kere yap ve bırak
@Ecem3040 bende jiletle yapiyorum ve biktim hep almaktan cocuklardan jiletle de ugrasamiyorum 4 aylik bebegim var jiletle yapana kadar inan canim cikiyor
En İyi Cevaplar