Kadın ve erkek vücudunda gözünüze en estetik ve çekici gelen bölge hangileri? Lütfen bana klasik ve sıradan olan göğüs ve kalça demeyin biraz daha yaratıcı olun.. Bana nedense bakımlı eller ve güçlü kollar çekici gelir ve mutlaka dikkatimi çeker.. #Mademoiselle88💞
Karşı cinsin vücudunda gözünüze estetik ve çekici gelen bölgeler hangileri?
Bir kadının ilk olarak göğüs ve kalçasına dikkat etmem... Kadını seks objesi olarak görmüyorum. İlk önce yüzüne bakarım. Hoşuma gitmişse yüz hatlarını ve ellerini incellerim. Giyim tarzına bakarım.
Ama ilk baktığım yer yüz olmuştur. Hele ki GÖZLER :) Bir kadının gözü çok önemlidir. Göz kalbin dış kapısıdır :) Kalp kirliyse zaten göze yansıyor. E bende öyle bir kadın görürsem kaçıyorum :D
Gülüşü 🙂 Havaya bakan gözleri 🙄 Mimikleri 😉 Dişleri (terbiyesizler diş emojisi koymamış) Hafif balık et 🍗 Kısa boyli olması 🚺 spor ayakkabi giymesi 👟 Uzun saçlar 👱 Dudaklar 💋 (pembe olsun ama) Konuşma tarzı 💭 Ayakları 💅 Kusra bakmayın meme Lan bide çocuksu tavırları yaaaaa 😍😍😍
Neresi güzelse orası:) Anlamlı bakışlara sahip gözler, estetik six-packler, venüs gamzeli bir bel, geniş ve kıvrımlı bir sırt, geniş omuzlar, kemikli eller, damarları ve kemiği belirgin kollar, kemikli bir yüz, belirgin köprücük kemikleri, kaslı bacaklar her zaman dikkat çekmiştir. *Gecen bol olsun.*
baştan ayağı herşey, beden bir bütündür ve bütün olarak güzeldir parçaların tek twk incelenmesi anlamsız öyleki, o parça güzel bile olsa bedenin bütününe uygun değilse aksine güzelliği bozavak bir şeydir absürt gözükecektir, güzellik bütün olarak değerlendirilmeli
Elbette ilk anda ister istemez fizigine bakiyosun, bence bakmiyorum diyen halt etsin. Begendiysem gozume kestirdiysem, ellere karsi bir zaafim var nedense. direkt oraya bakiyorum. sonra saclar da onemli bir etkendir, boyun yapisi falan.. giyim kusam ayri bir boyut tabii ki.
Bakımlı el ve ayakl parmakları, rujlu dudaklar, sürmeli gözler, rimelli kirpikler, düzeltilmmiş kaşlar, bilek, boyun, gamze (varsa), göğüs çatalı, meme başı, göbek deliği, kalça ve bel kıvrımı, kalça gamzesi, klitoris ćıkıntısı, bacak uzunluğu, ayak bileğinin inceliği, ayak parmaklarının düzgünlüğü, bakımlı tırnaklar, temizlenmiş pürüzsüz koltuk altı ve bikini (genital) bölgesi, bakımlı ve pamuk gibi bir vücut. Nasıl? Fazla ayrıntılımı oldu. ? Ne yapabilirim ki? 😉😍💓❤
sıkı bel ve kalçalara eşlik eden bel gamzeleri gergin ve pürüzsiz diş kapakları dümdüz karında biçimli göbek deliği belirgin köprücük kemikleri ince ayak bilekleri biçimli bakımlı ve ojeli el-ayak tırnakları alt çenenin geniş olması topuklarının pürüzsüz ve yumuşak görünmesi saçlarının uzun bakımlı sağlıklı olması
Ne diyim kulak memesi diyim? Bana çekici gelen yerleri göğüs ve poposu. Çoğu erkeğin ağzı farklı söylese de hormonları bunu söyler. Zaten sorulan soru başlı başına sıradan olduğu için verilen cevaplar da aynı sıradanlıkta olacaktır
kızlardan kimse beyne dikkat etmiyor sadece fiziksel saçmalık aptal ama kaslı olursa ne olck sırf kaslı diye mi harika bişey olck vücudum iyi zaten boxörüm ama hiçbir zaman vücudumla kimseyi etkilemedim başka yollara başvurdun
göğüs arasindan baslayan ve göbek deligine kadar giden karın arası çizgisi. bel gamzesi ve bacakların hatlarının düzgün olması. birde boyun yapısı narin olmalı:)
Genellikle vücut hatları çekici gelir. Ayak bilekleri. Saçları gözleri ve burnu. En çok sevdiğim yerler buralardır çünkü :) ayak bilekleri estetik geldiği için söylüyorum yoksa ayak fetişim falan yok yani 😅
Kelimenin doğrusu fetişist aslında kısalta kısalta bu hale gelmiş 😅 şöyle oluyor misal ayak fetişistleri kadınların ayaklarından hoşlanıyor. Öpüyor yalıyor hatta cinsel ihtiyacını bile onunla gideriyor. Bilmem anlatabildim mi?
İri üçgen vücutlu erkekler ilgimi çeker... Ama aşırı kaslı olmayarak... Orta düzeyde kas yeterli ve alımlı... Saçlar ise siyah gür... Aralarında hafif aklar varsa ayrı bir karizmatiklik sebebidir.
Koca kalçalardan nefret ederim. deve kuşu gibi gözüküyorlar (bknz kardashian) Zarafet isterim, ne istediğini bilen, uçak düşürebilecek bakışlar isterim. Maviliğini yeşilliğini isterim.
yok panpa, ama hemcinslerimde kol, yüz ve özellikle çene; karın, popo, duruş, bel, sırt gibi her bir tarafı ayrı çekici olan afet-i muazzama tipler var.
Fiziksel olarak omuzlar göğüs düzgün kalça Saçı ya olsun ya hiç olmasın saçı yoksa düzgün bir sakalı olsun Karaktere gelelim sorumluluk sahibi ve yalansız olmalı
En İyi Cevaplar