Güzellik & Bakım Vücut şekline göre senin en çekici yanın ne? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Empati yap bir erkek olarak kendine bakarsan eğer en çok nereni beğenirsin? Vücut şekline göre senin en çekici yanın ne? Cevapla 47 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tutku97 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl sanırım kalçalarımı :) nedendse kalçalarımı beğenırler hep 3 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla sonnisim +1 yıl Cokmu güzle Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Soru sorarken altta kimler yanıtlasın seçeneği var. Oradan kızları seçin."bir erkek olarak kendine bakarsan" yazan bir soruda 50 tane erkek görüşü var. Eminim ki bunların %100'e yakını da eşcinsel değil. Tuhaf kafalar. 1 0 Yorumla
Ezgiwme Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl İnsanlar herzaman için karakterimi ve görüşlerimi beğenmişlerdir. Benim için tip önemli değil zaten insan gibi insan, adam gibi adam olsun yetrr bana. 4 1 Yorumla sevmistim064 +1 yıl güzellik yakışıklılık gelip geçici zaten Yorumla
3NGÌN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İs yerinde bi ablamız var bana hep ellerin cok güzel der.. galiba bir tek ellerim güzel 😏 1 0 Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl kollarım kaslı baklava göbek kası yüzümü ve saçımı çok beğeniyolar 1 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Boyum posun endamım yeter gözlerim yeter uğramasın bana kezo ve keder djdjd 1 0 Yorumla
Türk_kızı34 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Vücudum açısından hicbir sorunum yok. Cok şekilli bir vücuda sahibim. Ama ince belimi gercekten cok seviyorum. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kalç * , popom , gözlerim göğsün dik kalç * dolgun 3 3 Yorumla BenAşıkOlmam +1 yıl Süpermiş ya :) Ölçüleri kaç peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğsün 85 kalçamı bilmiyorum Yorumla BenAşıkOlmam Yeni +1 yıl Güzelmiş ya 😍 tadına bakan biri var mı bari? Yorumla
Fenaseverim27 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Kapalı olduğum için bu tarz sorulara cevap vermiyorum teşekkürler:) 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Tirinitti Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Öncelikle gözlerim ellerim sonrasına gelince genel olarak begeniliyor fiziksel 😉 1 2 Yorumla Tatlı_günahlar Yeni +1 yıl 😊👍Hımm Yorumla Tatlı_günahlar Yeni +1 yıl Yaş doğru mu 😎 Yorumla
BenAşıkOlmam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fiziğim; uzun boylu yapılı ve geniş omuzluyum ve bir de 20 cm penisim çok beğenilir :) 0 0 Yorumla
inatcıbiri Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Offf ya sende de çok sıkıldım her yerde karşıma cıkıyor gereksiz soruları iki de bir davet etme bari 🤮😔 1 0 Yorumla
brown_eyes19 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Erkek olsaydım kesinlikle her yerimi severdim 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alt bacaklarım, ellerim, gözlerim. Benim neden kalçam falan değil herkes yazmış ğhühühühü 1 4 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Ne yazmış herkes pardon 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Popom belim falan yazmışlar ya😢 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Hee Yorumla
korkmazyeliz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Neden böylesine sorulara davet edilir ki bir insan? 🙄 1 0 Yorumla
MrKadir Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Adem elmasımı çok severim :D manken gibisin diyolar ama nereme bakıyor ibneeler bilmiyorum :D asdf 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Omuz, kol, bulge, alt karın olarakta seviyorum.. 1 0 Yorumla
YanağıRujluÇocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl popoma şaplak yemişliğim olmuştur bir kaç kez :D 1 0 Yorumla
zurella Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Genel olarak vücudumu severim. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Ysmck Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Göğsüm, belim ve kalcam 1 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla BenAşıkOlmam +1 yıl Göğüs dik ve kalça dolgunsa süper Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sanırım kalçalarımı :) nedendse kalçalarımı beğenırler hep
😊👍
Cokmu güzle
Soru sorarken altta kimler yanıtlasın seçeneği var. Oradan kızları seçin.
"bir erkek olarak kendine bakarsan" yazan bir soruda 50 tane erkek görüşü var. Eminim ki bunların %100'e yakını da eşcinsel değil. Tuhaf kafalar.
İnsanlar herzaman için karakterimi ve görüşlerimi beğenmişlerdir. Benim için tip önemli değil zaten insan gibi insan, adam gibi adam olsun yetrr bana.
güzellik yakışıklılık gelip geçici zaten
İs yerinde bi ablamız var bana hep ellerin cok güzel der.. galiba bir tek ellerim güzel 😏
kollarım kaslı baklava göbek kası yüzümü ve saçımı çok beğeniyolar
Boyum posun endamım yeter gözlerim yeter uğramasın bana kezo ve keder djdjd
Vücudum açısından hicbir sorunum yok. Cok şekilli bir vücuda sahibim. Ama ince belimi gercekten cok seviyorum.
😊👍
Kalç * , popom , gözlerim göğsün dik kalç * dolgun
Süpermiş ya :) Ölçüleri kaç peki?
Göğsün 85 kalçamı bilmiyorum
Güzelmiş ya 😍 tadına bakan biri var mı bari?
Kapalı olduğum için bu tarz sorulara cevap vermiyorum teşekkürler:)
😊👍
Öncelikle gözlerim ellerim sonrasına gelince genel olarak begeniliyor fiziksel 😉
😊👍
Hımm
Yaş doğru mu 😎
Fiziğim; uzun boylu yapılı ve geniş omuzluyum ve bir de 20 cm penisim çok beğenilir :)
Offf ya sende de çok sıkıldım her yerde karşıma cıkıyor gereksiz soruları iki de bir davet etme bari 🤮😔
Erkek olsaydım kesinlikle her yerimi severdim
😊👍
Alt bacaklarım, ellerim, gözlerim. Benim neden kalçam falan değil herkes yazmış ğhühühühü
😊👍
Ne yazmış herkes pardon 😎
Popom belim falan yazmışlar ya😢
Hee
Neden böylesine sorulara davet edilir ki bir insan? 🙄
Adem elmasımı çok severim :D
manken gibisin diyolar ama nereme bakıyor ibneeler bilmiyorum :D asdf
Omuz, kol, bulge, alt karın olarakta seviyorum..
popoma şaplak yemişliğim olmuştur bir kaç kez :D
Genel olarak vücudumu severim.
😊👍
Göğsüm, belim ve kalcam
😊👍
Göğüs dik ve kalça dolgunsa süper