Ufacık bir darbede hemen morarıyor ama ben dayanıklı bir kızım o kadar umursamıyordum en son kuzenim sen evlenince uzunca bir süre boğazlı ve uzun kollularla dolaşırsın dedi buda benim dikkatimi çekti açıkçası.. Nasıl geçer bu (fotoğraflı)
1- Genetik 2- yetersiz C Vitamini Ve protein eksikliği 3- bazı ağrı kesicilerin kılcal damarları zayıflatması
Vücuttaki morluklar genellikle kılcal damarlarla ilgili olduğu için ilaç ve Vitamin dışındaki bütün tedavi yöntemleri geçici ve anlık şeylerdir derinin ve kılcal damarlarin güçlenmesi için C-K vitaminlerini bol bol tüketin.
biberiye yağı 2 saat içinde geçirir banada dua edersin cilt üzerine araştırmacıyım pirinç unu lapasıda yapabilirsiniz başka soruların olursa buradayım
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay çok teşekkür ederim bir de benim derim pütür pütür cildiyeye gittiğimde genetik bir rahatsızlık olduğunu daha çözümü bulunmadığını söyledi. Aynı rahatsızlık babamda da var ama o erkek olduğu için umursamıyor. Fotoğraflarda görürsün sivilceye benziyor kırmızı kabarcık gibi..
tam bana denk geldiniz cilt üzerine araştırmalarım var size yardımcı olayım , beni takibe alırsanız deteyllı anlatırım resimde gördüm bende de vardı geçti kaç yaşındasın , birşey yiyince artıyormu mesela tavuk filan ona geçer kolayı var, nazik ve hassas bir ciltin var pirinç unu vereceğim sana macun yap kullan detay çok
En İyi Cevaplar