soru ve yorumlar makyaj yaoan kadınları gömüyor. Gayette diyorum göz altı morluklarımı kapatıyorum. Ders çalışmaktan uyumuyoruz ya hani onlardan olan morluklar. Sonra bakımsız da diyolar hani.
Yapma bence yanlış anlama kesinlikle karışmam ama bu halin maşallah güzel gerek bile yok Kızma ama makyaja verilen paranın bile sbkamsiz olduğunu düşünüyorum bırakın cildiniz nefes alsın bırakın boyalar ardına saklanmış korku içersinde sahte yüzler olmasın artık kusur gibi görülen asıl karşınızdaki kusurlu düşünceler kendini değiştirsin sizler bunca zahmete girmeyin onlar değişsin siz değil bence sende kusurda yok bu sana en güzel hediye kullanmalısın
Özenti nedir sence gerçekten boyaların yüzde olup birilerin gerçekten beğenmesi mi yoksa doğallığını görüp birilerin hayran olması mi kurtulmak gerekmez mi bazı düşüncelerden ben böyle güzelim demek gerekmez mi düşünsene sen kendini birileri beğenmesi için saatler süren emeğinle kendini avutuyorsun sence kendini kandırmış olmuyor musun Yüzündeki boya üzerindeki kıyafet mıdır gerçekten seni birinin beğenisine sunan Ben bunu hiç anlamadım bırak kendin ol seni başka yüzler misali beğenecek sence seni sen olduğun için mi seviyor beğeniyor olacak bilmiyorum ama algım buna izin vermiyor
Beyaz tenli olduğum için hafif makyaj bile düğüne gidiyormuşum gibi oluyor. sadece maskara sürüp çıkıyorum :(( ama normalde makyaj yaparken çok eğlenirim
Her zaman doğallık tabiki ama sen gözüne far tutulmuş tavşan yavrusu gibi niye bakıyorsun senin gözlerin zaten iri bu şekilde bakma fotoğraf çekerken buna dikkat et..😉
Göz kapaklarını biraz daha kıs bide fotoğraf çekerken biraz daha uzak plan dan çekmeye çalış yakın plan dan çektiğin zaman yüz hatların ve gözlerin olduğun dan daha büyük çıkar buna dikkat et.. 😉
En İyi Cevaplar