Yani sıcak poğaça açma kokusu eşliğinde kahvaltımızı yaparken dibimize kadar girip o rimel kokusu, parfüm kokusunu genzime çekiyoruz. Hadi biz buna katlanıyoruz. Her sabah aynı şeyleri yapmaya üşenmiyor musunuz nedir ben anlamadım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın mamafi ben sadece bakımsız izlenimi bırakmayacak kadar makyaj yaparım. Rutin'de değildir ayrıca. Parfüm kullanmam. Lens kullandığım için rimel tercih etmiyorum, gün içinde gözlerim kuruyor. Ne bileyim dozaj önemli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılılk defa buram buram parfum kokan bakımlı bır kadına KATLANMAK lafını kullanan bır erkek gordum. :) Oysamesela benım eskı sevgılım boynunu koklayabılır mıyım uzunca bı sure derdı. kafasını koyardı oraya 15 dk belkı daha fzla hıc cekmezdı. ne kadar guzel kokuyorsun derdı :) parfumume, vucut spreyıme, deodorantıma yanı kısacası tercıhlerıme bayılırdı. erkekler bakımlı kadın sever. EN AZINDAN %99u :D :D :Dbak senı katmadım haha
13 Yorumla- +1 yıl
calısan kadın mecbur ama :) hep ınsanların ıcınde:)
+1 yılNasıl bir motivasyon, düşün işte :D
115 Yorumla- +1 yıl
Bana rest çekme, hiç uğraşamam sabahın köründe makyajla :)
- +1 yıl
Valla benim ruhuma ne etki edecek, beni sabah sabah makyajsız görenlerin ruhlarındaki etki daha sarsıcıdır bence :D
- +1 yıl
Makyajlı bir günümde bu cevabımın eig seçilmesi pek de manalı oldu :D :D Teşekkürler ;)
- +1 yıl
Hiç sorma :D
- +1 yıl
Maalesef :D
- +1 yıl
Aşk olsun ama :)
- +1 yıl
Makyaj malzemesine para harcamayan kadın olmaz ama tüm parayı ona yatırmak da çok gerçekçi değil diyelim :D
- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılAVM yeni açıldığında işe geç gelenlerin uykulu gözlerle ilkönce makyaj yaptıklarına şahit oldum
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
2Cevap
+1 yılHic usenmem , abartiya gerek yok zaten ama makyaj yapmadan evden cikmam bakimsiz 3 çocuklu kadinlar gibi hissediyorum öyle cikinca doğal makyaj candir💄💄
115 Yorumla- +1 yıl
Bozkurt candir gerisi heycandir 😏
- +1 yıl
Partici değilim olmadim da ynlis kişiye oynuyorsun ☺☺ bozkurt destaniini okumadin sanirim
- +1 yıl
Peki😒😒
- +1 yıl
- +1 yıl
Asdfhs sana ne desem bana laf koyma cabasindasin is hayatına girip büyük plazalarda çalışan hanimlara bir bak onların arasında makyaj yapmayan hanim prezantabl çizgisinden cikar ister Beğen ister Beğenme düzgün abartisiz yapilan bir makyajin kimseye zarari yoktur
- +1 yıl
Ne kendimi begenirim ne de egoistim benim için makyaj yapmak banyoda duş jeli kullanmak gibi bir rşey daha hanim gibi hissediyorum o zaman
- +1 yıl
rimel ve parfüm gayet doğal bir makyaj.. ki parfüm makyaj değil. Bunu neden bu kadar abartı yazdın?
15 Yorumla
+1 yılRimel kokusumu? Hahhha. Makyaj yapan kadınlara "avm kadınları" demek? Bilemedim şimdi ne desem ne etsem.
16 Yorumla- +1 yıl
Hiç bayat rimelim olmadığı için anlayamadım haklısınız. Sizede mus mutlu geceler dilerim.
- +1 yıl
Sen böyle laf çarpma çabasına girince ben direk söylemek istedimde kavga etmek istemiyorum lütfen uzatmayalım. Rahatsız olduysanda beni engelleyebilirsin.
- +1 yıl
::)
bende merak ettim üşenmiyorlar mı? ,
ben üşeniyorum :D12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılrimelin o derece koktugunu ilk kez sizden duyuyorum. valla parfum kokusunu cekmek ter kokusunu cekmekten daha iyi
16 Yorumla- +1 yıl
demek ki burnunuz iyi koku aliyor :) sorunuza bir cevap da bu olabilir bence ve bunlari goz onunde bulundurursak usenmiyorum sahsen cunku rimelsiz deodorantsiz cikmayi sevmiyorum
- +1 yıl
Kadinlarla icli disli olan her erkek bunu anlar.. Hele şükür biri anladi.
Çalişan bir kadinsan, bu belli bir düzenden sonra sikici hal alir, bence alir. İnsan doğasi gereği tekrar eden döngü içinde sikilganlik baş gösterir. Buna tepki olarak ya değişim icine girer ya da sorumluluk duygusu icin katlanir. Bende tamda bu noktada samimiyet vurgusu yaparak bunun eziyet hali alip almadiğini irdeliyorum. Sen kişisel temizliğini yap ona lafim yok. Mesele sureklilik arz etmesinde ki bikkinlik ve bu durumun ruhunuzun cildinizin ustundeki etkilerini irdelemek benimkisi. - +1 yıl
makyajin guzel yani su; kisisel bakiminin yani sira yuzunde farkliliklar yapabilirsin cunku makyajda secenek cok mesela bugun kirmizi ruj surdum ve yarin skldim o halde ruju birakiyorum hafif parlatici kullaniyorum gibi degisiklikler yapabilirim bu da beni skmaz. ben hergun yapiyorum belli bir rutin oldu tabii abartmamak kosuluyla.. yuzume renk gelsin veya yuzumdeki yorgunlugu azaltsin diye tercih ediyorum bir nevi bu da bakimin bir parcasi. onun disinda makyaj yapmak cok eglenceli mutlaka egleniyosun yaparken
- +1 yıl
tesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ben senelerdir bu isteyim eger sabah gidiyorsam ilk once cay ve bogca dayanamam😂sonra magazaya gider kendimi hazirlarim😉
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahaha aynen😀
Abartili Makiyaj yapan kizlari ben bir 30 yaşına varınca görmek isterim 😉😂
10 Yorumlacok cahilsin keske ölsen.
21 YorumlaRimel kokuyormu 😄😄😄😄
19 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılnapalım pasaklı pasaklı mı gezelim ter mi kokalım sümüklü mü olalım
01 Yorumla Hafif makyaj iyidir de fazlası aşiri gereksiz ve çok kötü bir şey bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen yataktan zor kalkıyorum. Makyaj da neymiş 😄
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRimel kokusu nedir ya :d
11 YorumlaÜsenenler yapmiyor zaten.
20 Yorumlarimel kokusunu nasıl alıyorsun :D :D
10 Yorumla
+1 yılBen useniyom bide silmesi var
20 YorumlaDemek ki üşenmiyorlar.
10 Yorumlarimel kokusu :))
12 Yorumla- +1 yıl
Bir de ayni yasitimsin.. Hic mi anlamadin be soruyu. Onuda gectim yillardir kullandigin bir urunun koktugunu dahi bilmiyor musun hanimefendi?
Soruda ki koku ise yakin yuz temasi ile yoğun kokan makyaj ahengi.. Simdi sen bana makyaj yapan kadin hic kokmaz mi diyorsun?
Rimele bu kadar carpma.. - +1 yıl
belki de dalga geçmeyi seviyorumdur? böyle saçma soruya, alıntıyla gülücüklü cevap. ayrıca, evet rimel kokmaz parfümlü rimeller de öyle koku salmaz etrafa. hatta hiçte sevilmez kokulu rimeller çünkü göz hassas ve yaz aylarında buharlaşarak gözde yaşarmalar yapar. bir şey bildiğini sanan soran..
+1 yılRimel kokusu?
14 Yorumla- +1 yıl
Rimel kokmaz ki 😂😂 sende de ne burun varmis yani
- +1 yıl
Ya rimel kokmuyor 😂😂😌 illa gidip kokmami mi istiyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı nekadar pis kokuyor irimel 😄
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBozuk makyaj malzemesi evet bayat komar tujda ama bunu çogu erkek bilmez yok biz ayrıyız
+1 yılVallahi yazik gunah kacta kalkiyorlsr acaba
10 YorumlaNeden üşenelim kiii :D
10 YorumlaBende anlamıyorum bu hemcinslerimi. 😅
20 YorumlaAy valla kendimi süslemeye asla üşenmiyorum
10 Yorumla
+1 yılrimel kokmaz
11 YorumlaAlıştın mi zor gelmiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılüşenmiyorum hayatımın bir parçası oldu xd
10 Yorumla üşensem yapmam demi?
118 Yorumla
+1 yılRimel kokmaz uydurma
17 Yorumla- +1 yıl
Sabah poğaça yerken rimel kokusunu nerden aldın? rimel kuruduktan sonra kokmazki dibine kadar gidiklerinide sanmıyorum uydurmayın
- +1 yıl
Ciddi ciddi açiklayayim mi , peki..
Poğaça kismi sabah ritüelini vurgulamak icin, calisan kesim kadinlarinin ortak avm alaninda ki koku merasimi. Eh haliylede samimi olduklarimiz yanaklarini öptüklerimiz ziyadesi ile abartili makyaj halini görmezden gelip sahtekarca iyimser takildiğimiz kadinlar var. Mesele rimel de değil hani, o ayri bir durum. Buna çarpma bu kadar. Kokanida var ayrica.. Bunu es geçiyorum. Dipten kastin nedir, kucagima oturacak hali yok diyorum iste yanaktan öpme mesafesinde artik bir koku algilamiyorsan tekrar vurguluyorum burada rimel vurgusu yok alirsin bazi kokulari. Kisisel bakimdan ayri dusunursen ve calisan bir kadinsan azicik ironi yaparsan üstüne empati kirintisi eklersen orta yolu buluruz seninle. - +1 yıl
Yuzu mesafesi kadar yakın onu demek istedim , poğaça yerkenden bahsettiğin için üstüne geldim 😂
- +1 yıl
Dovseydin😂 birşey demedim👵
+1 yılüşeniyoruz
10 Yorumlaüşenmiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCıks üşenmiyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Dışarı çıkarken makyaj yapmam.
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır üşenmiyorum
10 Yorumla Rimel mi kokusu?
011 Yorumla- +1 yıl
Ucuz edebiyat yapma baaa simdi. Bel alti vuracaksak baslayalim. Ac bir kokla kokuyor mu kokmuyor mu.. Ambalaji acilmamis yeni urunde acildiginda hemen koklarsan kokar. Uzaktan yakindan alakasiz soyledim o kadar da. Az sinerjinizi enerjiye donusturunde oyle yukselin laf cakarken maralim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaYok severiz.
10 Yorumla
+1 yılHiç üşenmem
10 YorumlaÜşeniyorum yhaa
10 Yorumla
+1 yılyapmıyorum
10 Yorumla
+1 yılyoo asdfg
10 YorumlaAVM kadınları ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmyrm usenyrm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRimel kokusu?
10 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Her sabah makyaj yapmaya, süslenmeye üşenmiyor musunuz avm kadınları?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler