"Uzun saç güzelliği, kısa saç özgüveni" temsil eder sözünü ne denli doğru buluyorsunuz? Her zaman için doğru değil ama sanki istisnalar kaideyi bozmaz.
"Uzun saç güzelliği, kısa saç öz güveni temsil eder" sözünü ne denli doğru buluyorsunuz?
uzun sac daha bir disi geliyor. geleneksel bir algı. ama kisa sac gercekten oz guven onayi gibi kadinda. saciyla yuzunde sevmedigi yerleri saklayabilirken kadin kisa sacta ise yuzun tum guzelligini gozler onune seriyor bazi kadinlarda.
yani hic bu sözü duymamıstım.. pekde böyle düşünemedim... bakmaktan usandıgı zaman kestirilir sac genellikle.. ya da bazen moda diye filan.. özgüvenle alakası yok
Kısa saç yüzü ön plana çıkarır, biliyoruz ki yüzü güzel olmayanlara hiç yakışmaz. O yüzden kısa saç güzellik ister bu da özgüvene işarettir. O yüzden katılıyorum bu söze. 👍🏻
Dogru. Fazla ozguveni olmayan ya da mutsuzluktan olmeyen, kafayi yemeyen bir kadin sacini kazitmaz bence. Bu 3unden biri mutlaka. Ama asla yapacagim bisey degil. Saclarimi cok seviyorum.
Kısa saç yakışan kadın guzeldir, şimdi Yıldiz tilbe ablamiz bu modeli yapsa özguvenli mi diyeceğiz k e z b a n mı? Yakışan yaparsa özgüven diğeri yaparsa k e z b a n, hey gidi hey
En İyi Cevaplar