Sırtımda hep sivilce izleri vardı ama omzumda birkaç aydır sivilce çıkmaya başladı. IMEX kullandım, sivilceler gitti ama izleri kaldı şimdi de. Nasıl gider bunlar?
İmex kapatıcı görevi görür esasen. Sivilceler üzerinde nihai bir etkisi yoktur.
''Sivex Losyon'' sürüldüğü yerdeki derinin daha hızlı onarılmasını sağlar. Kısa sürede etki eder. Yüze de sürülür. Tabii gene de bir dermatolojiye görün derim. İzler için başka bir krem de önerebilir. ''Zoretanin'' ya da ''Roaccutane'' önerirse kullanma, yan etkilerinden dolayı pişman olursun. Ergen olmadığın için bu iki ilacı yazma ihtimali var çünkü.
benim de vardı sıtımda az da olsa omuzlarda da vardı doktora gitmedim hiç yani gitmek istemedim.😀deniz suyu iyi geliyor diye biliyorum 1 ay önce denize gittiğimde vardı şimdi ise hiç yok bir daha çıkmadı hatta bazıları su şişesine deniz suyunu katıp getiriyolarmış benim bildiğim bu cildi yeniliyor denemek istersen dene ben denizeden geldiğimde yoktu bişey hepsini kurumuştu kabukta attığı için derimde bişey kalmamıştı😀
Unu bekletin kurtlansın. Kurtlar biraz büyüyünce sivilcelerin üstüne etrafa taşmayacak şekilde bırakın. Etrafını kibrit kutusundan faydalanarak çevirin kaçamasınlar.
5 dk sonra üzerine 1-2 damla coca cola ve 5gr %80 bitter çukulata rendeleyin. 5 dk sonra kaldırın ve pudralayın. 1 saat sonra iz kalmamış olduğunu hayretler içinde görüp, bu mesajı yazan bana tebessüm ederek teşekkür edeceksiniz! :)
@Begumakaayy her şeyin çözümü doğada var. ancak insalar kullanmayı bilmiyor. mesela avrat otu inanılmaz bir anti oksidandır vicuttan pisliğii idrarı balgamı zehirlenmeyi 1 saat içinde doğal yoldan keser eğer zehirlendiysen avrat otuyla bunu geçirme olanağın var. ve çok tehlikelidir gelelim kantron otuna inanılmaz bir maddedir kanser tedavisnde ve cilt açmada cilt yenilemede çok büyük bir etkisi var. :) .
En İyi Cevaplar