+1 yılYolda görsem yön değiştiririm selam verse selam almam Ben şort giyen slim fit giyen insanlara bile adam gözüyle bakmıyorum öğrenci tayfası kaldı ki omzunu açmış adam görsem Tövbe yarabbi görmedim görmek çok itici gelir öyle bir adam kız istemeye gitse adam camdan aşağı atar
214 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ablamda senin gibi döve döve ben usandım çok kafasına vurduk ondan öyle oldu ama etine vursak canı yanar şöyle adam akıllı tertemiz Ehli namus bir adam beğenmeyin zaten vercek baban seni onlara bekle... :) Anyonghaseyo desin babana bak bakalım onun anyonguna nabacak baban :)
- +1 yıl
Söyledi ablamda aynısını merak etme cimcikledik durduk annemle beraber Sınırları zorlamayın bence :) koreli adam demek nedemek ben kanıma gavur kanı karıştırmam ha oldu iş çok öte bir boyuta gitti Allah korusun Ne cenazeme ne cenazesine kütüğümden düşürürüm onu mutluluklar dilerim. Ha ben bundan sonra genelevde çalışacam demiş ha gavurla evlenecem aynı şey...
- +1 yıl
Vermedim daha :) önce ben... o giderse ben kiminle kavga edicem... dur şunun saçlarına bant yapıştırayım :)
- +1 yıl
Türk e vereceğiz tabiki oda farkında koreli bir adamla evlenemeyeceğini Gelin ata binmiş ya nasib demiş kendisi artık 25 yaşında herhangibir okul okumuşluğuda yok ev kızı işte napsın onu koreli adam evde dikiş dikiyor sürekli Ehli namus bir adam isteyince vereceğiz nabacaz başka
- +1 yıl
görmeden etmeden koredeki adamı nasıl seversin ev kızı bizimki sadece fotoğraftan ortada sevgi felan yok yanlış anladın beni ayrıca insan hiçbir ortak değeri olmayan adamı sevemez senin gibi fotoğrafları hoşuna gitmiştir kimseyi ayırmak yani Mevlana hazretlerinin dediğini ailecek iyi biliyoruz kul kula aşık olmaz benimki espri mahiyetinde adamların tipleri hoşuna gidiyor bizde dalga geçiyoruz bende rus kızlarını beğensem oda bana yapar aynısını amam Allah korusun
- +1 yıl
yok be şimdi senin hoşuna gitmiş olabilir ama o adamla evlilik kurabilirmisin? olacak şey değil yaşın ufak sadece hayal dünyan o senin o tiplere özenen adamlarla evlenmek bile senin için büyük hata olacaktır
- +1 yıl
adam dediğin kadınına baba olacak arkadaş olacak kardeş olacak her açıdan doyuracak öyle aşk meşk olarak değil. ..
En İyi Cevaplar
Uzaktan iyi ama ilişki başlayınca sevmeyeceksin. Evli olduğun adamın erkeksi olmasını bekleyeceksin. Davulun sesi uzaktan hoş gelir durumu. Göreceli bir durum tabi.
110 Yorumla
kore dimi bu hicsevmem kore erkeği hepsi kıza benziyo ve konuşmalarına gıcık kapıyorum bebekle konusuyolar
012 Yorumla- +1 yıl
siz seviyorsunuz heralde ama sizede konuşmaları itici gelmiyonmu sonunu uzatıyor falan bide ask filmleri güzel ama bazıları aşırı kan içeriyor ben erkeklerini sevmiyorum hayır sakallı erkeksevmem ama benden bakımlı erkekle sevmem bu adamlar benden daha fazla makyaj yapıyordur bana bular itici geliyo oyuzden çok sevmiyorum
- +1 yıl
evet onların makyaj yaptığını inkar etmiyorum inkar etseydim onların makyaj yapmadığını söylemezmiydim? ama makyaj yapmak kız olmak deyildir zaten makyaj yaratılırken kadınlardan çok erkeklerin kullandığı bilinen bir gerçek bir de yorumlarabakarsanız her kes kız gibiler demiş e tabi haliyle içinde sinir kirizi geçirmezmiyim bir düşünün sevdiğiniz oyuncular ve ya şarkıcılar hakkında böyle hiç beklemediğiniz yorumlar yazıyor hayal kırıklığına uğramazmıydınız? bence beni anladınız.
- +1 yıl
bide sen yorumlara bakma kendileri çok erkek sanki de konusuyolar boşver takma kafaya etrafındakilere sevdirmesende olur sen sev yeter hem benim bir dünya turu hayalim var tabikide kore ye gidicem ve oraya uymak için onlar gibi giyinip makyaj yapicam onları adetlerine saygı duymamız lazim
+1 yılHoslanmiyorum bu tiplerden dazla cocuksu. Kirk tanesi toplansin bir Türk erkegi etmez bence
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılYaa min yoongi ve seokjin zaten aşkımmmm sungyeol dudakkar bitiyorum hatta aynı grupta woohyun var oda çok tatlıııı
42 Yorumla- +1 yıl
Kpop bilen ve dinleyen çok bazen kendimi dışlanmış hissediyorum ama sende ✌✌😋
+1 yılYa bana bebek yüzlü kızlar gibi geliyor açıkçası yakışıklı değil yani
11 Yorumla
+1 yılKızlar bilir ben sadece müzikleri ile ilgileniyorum
14 Yorumla- +1 yıl
BTS - Blackpink-afterSchool-T-ara-NUEST... çoğunu dinliyorum sanırım hehehe
- +1 yıl
Blackpink bir anda zirve yaptı :D
+1 yılhepsi aynı ya! birbirlerine benziyorlar. onun dışında benden daha kılsızlar. benim zevkime göre değil
00 YorumlaDeğil bence çünkü ben bir imam hatipli değilim, 2000li de değilim.
21 Yorumla
+1 yılErkek olduklarını söylemesen ne güzel koreli kızlar varmış diyecektim :)
03 Yorumla- +1 yıl
Denemeden bilemezsin
Tatlılar sadece ama Lee min ho varsa alırım ondan😂
04 Yorumla
+1 yılBunlar kızdan dönme gibi sende bisekslik var galiba
00 Yorumla
+1 yıl30 tane gönlüm olsa birini vermem bunlara öyle söyleyim
00 Yorumlasondaki iyimiş. boşa korelileri kotulemeye calisma kore candir😍
13 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. yakışıklı değiller cidden bunu tarafsız olarak söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkore erkeklerini hic begenmem ama gecen gun W-T world diye bir dizi gormustum onun basrolu iyiydir
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıllee jung suk
Cevap sahibi+1 yıl*jong
Cevap sahibi+1 yılw two world mus adi
Cevap sahibi+1 yıl😊..
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir tipleri begenen kızlar. Türk erkeklerin ümidi kesmişler çünkü türk erkekleri onlara bakmıyor. Farkettiniz mi bu koreli erkek aşığı bütün kızlar tipsiz
02 Yorumlakızım sen bundan hoşalanabiliyorsan herhnagi bir kızdan da hoşlanabilirsin. Nerede Erkeksilik?
01 Yorumla
+1 yılerkek mi la bunlar erkek dedigin benim gibi sert ve sakalli olur
02 Yorumla- +1 yıl
öyle basit bir kalıba koymasan daha iyi olur
- +1 yıl
tamam bunlarda erkek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBTS üyeleri mi bunlar?
Geçen yeğnim gösteriyordu ama hepsi birbirine benziyor mübarek 😂00 Yorumla
+1 yılErgen kezabana güzel gelir de normalde bunları görsen yolunu değiştirirsin
00 Yorumla
+1 yılBu erkek değil lo. Olamaz yani. Kabul etmiyorum
11 Yorumla
+1 yıl1ve3 yakisikli😍
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız gibi oldukları icin yakısıklı geliyolar size
baksana yumurta gibiler.
cillop gibi00 YorumlaSübyancı mısın la bu tipler ne 😄😄
06 Yorumla- +1 yıl
www.telegraph.co.uk/.../...QU9gQ2d3rFCuMhkfHQQ.jpg
vignette1.wikia.nocookie.net/.../latest
Mads Mikkelsen hepsini ezer geçer 😎
+1 yılErkekler nerede? Kızlara mı yorum yapacağız?
05 Yorumla- +1 yıl
hehe :D koreliler beni çok sever merak etme :D dsjdsj
+1 yılBunlar erkek mi? Kıza benziyorlar.
10 YorumlaHani erkek? Ben mi göremiyorum.
10 Yorumla1. ci kıza benziyor valla :D
00 Yorumla
+1 yılgözlüklü telefon numarasını atsın konuşalım onla
01 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 546 cevap paylaştı. Bunlara yakışıklı diyen yoktur sanırım
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılkız gibi bunlar beee
tabiki güzeller :D00 Yorumla Kisa sacli ergen atarli kizlara benziyorlar.
00 Yorumladeğiller erkek kıllı olur
12 Yorumla
+1 yılIlk ikisi tatli baya. Favorim kim woo bin
03 Yorumla- +1 yıl
Heirsta mi gordun
+1 yılBebek yuzlulerini begenmiyom
00 Yorumla
+1 yılKorelilerden pek hoşlanmıyorum
00 Yorumlasorun şurada bu erkek sana bakar mi?
03 Yorumla
+1 yılçekik göz farkı :)
10 Yorumla
+1 yılErkek görünümlü kız la bunlar
00 Yorumla
+1 yılÖööğğhhkkk
10 YorumlaCHANYEOL, BAMBAM, MİNHO, L, SUNGYEOL BEST
00 Yorumla
+1 yılnotice me senpaiii
00 YorumlaTopumsu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadinsi
00 Yorumla