Estetik cerrahlarının kapıları dolup taşıyor herkes daha güzel olmak için estetik yaptırıyor. Sizce güzel olmanın yolu estetikten mi geçiyor? Siz güzel olmak uğruna estetik yaptırır, doğal güzelliğinizi bozar mısınız?
Şimdi güzellik yolu estetik yaptırmak geçiyor! İlla güzel olmak için estetik mi yaptırmak gerekiyor?
Kızlarda hep beni seviceksen böyle sev demiş. Duygusala ne güzelde bağlamışlar. Estetik sadece yaşam kalitenizi bozan ciddi sağlık sorunlarında yaptırılmalı. Örneği göğüs implantı. Silikon demiyorum implant. Göğüsü yok denek kadar az olan kadınlar için geliştirildi. Fakat durum şu an ortada. ya da burun estetiği. Orada gelişen fazla kemiğin hastaya yine yaşam kalitesi anlamında sıkıntılar çıkarmasından dolayı gelişmiştir. Her neyse herkesin vucudu kendine başarılar.
Bu güzellik mevzusu kişiye göre değiştiği için, herkesin fikri farklı. Ben her zaman doğaldan yanayım. Estetik olmuş dünyanın en güzel burnu yani, kemerli olsun, doğal olsun. Bunu kusur olarak görmemeli, kendini güzel bulmalı. Mesele özgüven.
Bence güzellik denilen şey estetik degil o sadece kolaylaştırma kendi cildine bakabilirsin mesala yüzünü sürekli olarak yıka pahalı degil icinde katkı maddesi olmayan kremler tercih et dogal olan her şeyi yapabilirsin vücudunu kendin zenginleştir
Ehhh herkes mukemmel burun mukemmel dislere ne biliyim her parcasini guzellestirince fiziksel guzellik citasi yukseliyor 😂ama bir de ic guzellik var ki sanki fiziksel guzellik vitasi yukseldikce bu cita dusuyor gibi😕
Zaman ileledikçe cildin buruşur ve estetik yaptırırsın burnun büyüktür kötü duruyordur estetik yaptırırsın. Nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yap. Estetik yaptırmak kötü değil
En İyi Cevaplar