ama demek istediğim kemerli burun çocuğada geçebilir vs o yüzden dedim.
yoksa estetik yaptırmış bir çok erkek ve kız gayet güzeller sorun yok.
ağlamaya devam :)
yanlış anlayan anlayana ahahhaha

Bizim eski sınıftan bir kız var. Geçenlerde burun estetiği oldu.. Dürüst olmak gerekirse estetikten önce hiç güzel değildi. Ama sonrasında baya tatlı oldu. Yakın bir arkadaşım onu sana ayarlayalım dediyse de ne kadar yok dedim.
O kişinin eski hali hafızamda olacak hep. Olmaz. Nayn :D
Sonuç olarak evleneceğimi düşünmüyorum ama büyük de konuşmamak lazım
Kimsenin genetiğine bozuk diyemezsin. Gerekirse yaptırır sorgulamak sana düşmez. Sen çok mu normalsin de milletin genetiğine laf atıyorsun. Şanslısın burada birkaç abaza sana kendini iyi hissettiriyor. Karakterin beş para etmez kusura bakma...
devam latte 18 aynen doğru demişsin
@latte18 👍🏼👍🏼
Nasıl bir alaka kurabildin. Diyelim evlendiğin kişinin abisi yani çocuğunun amcası çok çirkin bir tip laz burnu var. Eşinin hiçbir sorunu yok. Evlenmeyecek misin çocuğun benzer diye?
Estetik ayrıca bir insanı tamamen değiştirmez sadece bir kaç orantısızlığı düzeltir. Ortaya yapay bir yaratık konulmuyor öyle bir yaklaşımdasın.
evlenmem ben :)
www.fotografturk.com/.../...2-babun-6149-950px.jpg
Cevap
147Cevap
Sana şöyle soyliyeyim genetik konusu çok karmaşık zaten dar bakışını anladım oyuzden sana anlatamam kardeşlerim sarısın abim esmer yeşil gözlü kahve gözlü olanimizda var yüzü harika küçük burunlumuzda var burun yapısı normal güzel olanda çok büyük konuşma, konuşman acayip rahatsız edici genetik yapısı aynen knk biriyle evlenirsin hoşuna gider bir bakarsin sülalesi berbat genetik çocukların hiç hosuna gitmeyen özellikler alır bu senin veya sevdiğinin elinde değil ayrıca kemerli burunlu çok güzel yakışıklı insanlar gördüm burnu kemersiz iğrenç burunlu insanlarda var
cidden abartanlar var tamam burnunu yaptır kardeşim göğüs yüz şekli cenesine kadar yaptıran var dediğin gibi zaten estetiğini cocuklarina geçiremez bir kadin estetik yaptirip evlenmişti çocuklari çirkin olunca adam araştirmişti ve sonra bilmem kaç dolarlik dava açmişti kadina 😂
Yine diyorum hep dicem fiziksel görünüş de önemli ama bir yere kadar estetikli olup olmaması önemli değil bana söylesin yeter karakteri düzgün olsun sonuçta hepimiz yaşlanıcaz güzellik de kaybolacak zamanı gelince hem çocuk falan aktarıcak kötü genlerini tarzında da düşünmüyorum ben iyi babalık yapsın yeter
Aşağıya atmış olduğum adresteki 58 saniyelik estetik yaptırmış biri ile evlenirsek ne olur adlı temalı videoyu sizinde izlemenizi isterim. Pişman olmazsınız.😁
Tabikide doğallık çok önemli fakat dış görünüşünde değişiklik yaptırmış biri ile evlenenem diyemem ki herşeyden önce karakter ön planda benim için. Ayrıca genetiğe gelince anneden geldiği kadar babadan da geliyor ayrıca annenin annesi, dıdının dıdısının dıdısı yani kalıtım önemli dee sende güzel doğal olan bir şey ileride çocuğunda kötü olabilir. Genetik olduğu kadar o kişinin bahtıyla da ilgili. Sevdirirse kendini neden olmasın ki😊
Belki adamin burnu Kemerli ama estetik yaptırmıyor e onun da geni bozuk o zmaan onunla da olmaz e bu adam da estetik yaptırmış e onunla da olmaz sonucta geni bozuktu e kimle olur baccim? ne saçma sapan işler bunlar birde geni bozuk tabirini kullanmissin. Şahsen biz o tabiri dış görünüş için değil de karakter için kullanıyoruz yanlış anlamışsın olayı.
geni güzel içi çürüklerle de sana mutluluklar o zaman
Estetik yaptıranın genetiği bpzuk olmuyor ki nasıl bir mantık gögüsünü yaptıran var mesela geni mi bozuk istediği gibi olsun istiyo yaptırıyo bence sen bir beyin estetiği ol ne sacma soru ve düşünce
Asdf estetikli kızmış
Anlamadım ne estetikli kızmış
Bende estetik yok da bence o bir estetikli kızı kıskandı ondan diyor
Vücut hücrelerinde yapılan değişiklikler çocuğa aktarılmaz, çocuğa aktarılabilmesi için eşey hücrelerinde bir takım kalıtsal mutasyonlar olması lazım. Hani bilmiyorsan öğren. Yanlış düşünüyorsun çünkü.
Katılıyorum beyfendi size
"Göğüs , burun vs gibi. Şahsen asla evlenmem bozuk genetiğini çocuklara aktarıcak nede olsa :S" bunu diyen biz değiliz
Ya ya ozaman niye estetikliylw evlenmem diyosun ya git kaç kişi var sorsan hepsi aynısını anlat kapiş
Çevir gazı yanmasın ama yandı herşey canım anlayacagımızı anladık sen beynin eestitik yaptır
Genetiği bozuk diyemezsin insan vücudunda veya yüzünde bir şeyini beğenmemiş olabilir sen evlenmem dersin evlenirsin boş boş şeyleri kuruntu yapmayın insan mı önce ona bir bak
Aynen öyle estetiğin hem dna genle alakası yok gögüsünü yaptıranın cocugu cirkin mi olacak o cok cirkin olur eski hali yüzüne bakacak gibi olmaz yaptırmıs güzle oljustur he dersin evlennce bundan cıkacak cocuk nasıl diye de esttik gen ne alaka
Aynen öyle katılıyorum size
Karşıma çıksa, estetiği fazla abartılı yapmamış olsa olabilir. Ha bir de estetik öncesi haline bakar öyle karar veririm.
Not : Evlenmem, sevgili olmam falan diyenler karşısına çıkınca ağzından salyalar akar gelmiş burada ikiyüzlülük yapıyorlar..
kotu gen dediğiniz kemerli burun küçük göğüs küçük dudak vs. Sırf çocuğunuz güzel olsun diye Eşinizi tipine göre seçmek yerine, sevdiğiniz insanı bulun yeter. Evladinizi büyük burunlu küçük memeli olsa da seversiniz emin olun.
bizzat kendim zaten estetik olmak istiyorum eğer gerçekten çok zengin olsaydım boy uzatma ameliyatı bile olurdum. İlkin boy uzatma ameliyatı sonra burun , dudak, kaş, gôğüs ve bacaklarımda ayrık çarpık bacaklarımı da yaptırırdım
Ya bir gibtirin gidin çirkin erkeğe bakan çok az kız gördüm şimdiye kadar. Kız çocuğunu düşünmüs işte anne/baba çirkinse çocuğun çirkin olma olasılığı daha yüksek işte güzelden illa hep güzel çıkmıyor gibi saçma sapan konuşmayın.
Senin beynin doğuştan estetikli sanırım onu ne yapacağız canım? 😄
Alınmadım, estetiğim de yok ama şöyle bir şey var ki, önemli olan dış değil iç güzellik.
Karşımdaki "Sevdiğim" kişi, görüntüsünden memnun değilse, psikolojisini bozması yerine estetik yaptırmak istemesi gayet normal bir durum.
Ben evlenirdim.
Tercih meselesi yine de. Allah sana kolaylık versin.
Allah herkeze yakışanı yaratır niye gidip boya felan yapiyolar Allahin yarattigi o yuze tekrar boya suruyorlar anlamiyorum sonucta Allah kendi kalemiyle tenini felan yaratmis gozunu sacini mucize ya bu niye yapiyolar bole bisi 😊
onuda gectim estetik daha kotu zaten
Kimse bir burun yaptırdı diye güzel olmaz ya da dudağını dolgunlaştırdı diye göğüslere hiç girmiyorum. Belli ki senin de kişiliğinde bir takım sıkıntılar var. Çocukların baştan şanssız olacaklar zaten senin. O yüzden çok da takılma derim.
Zamanında hep yazdık bunları ;)
www.bilgiustam.com/.../
Sebebi nedir bu önemli gerçek anlamda sağlık için mi keyfe keder mi eğer keyfi bir durumsa benim modifiye edilmiş araba misali kendini değişik gösterme yoluna girmiş biri ile isim olmaz ama sağlık durumu ise sorun etmem
:D Aslına bakarsan evlenmem, :D ama estetik yaptırdığı için değil, evlilikten soğuduğum için.
Zaten çocuk yapmayı da düşünmüyorum, yani genetiği beni pek ilgilendirmiyor :)
Ama sevdikten sonra bir ömür birlikte olabilirim. :)
Genetiği bozuk olmuyor salak sen hiç botokslu doğan çocuk gördün mü 😂😂😂
Burnum kemerli ama doğuştan değil sonradan olan bir olay. Kıt düşüncen güzelmiş.
ben kendime yaptırıcam zaten tabiki de evlenirdim :)
Belki burnunda ciddi anlamda sorun var belki gögüs kanseri oldu gögüslerini aldırmak zorunda kaldı ve daha sonra estetik yaptırdı. Bunları düşünmeden neden genel olarak yargılıyorsunuz
Nerelere ne yaptırmış o önemli sonra hatunu güzel diye alıp çocuk yapınca hüsrana uğramayalim bundan bu mu çıktı diye tabi işin şakası bu evlat her zaman tatlidir ama evlenirim yani neden olmasın
Ya şurda rihanna değiliz hiçbirimiz sanki biz muhteşemiz de karşımızdakinin de öyle olmasını bekliyoruz
Aşırıya kaçmadığı ve hastalık derecesine gelmediği sürece sıkıntı yok tabi ki
Evlenecegım kısılerde bırde estetik var mı *Yokmu? Ona bakarız. Bakıcagımız sey çok nasıl olsa. Aday buldukta expere sokarız artk estetık var mı? Yok mu? Diye daha neler gorıcez. Kafamda da deli deli sorular
estetik kötü bir şey değil evlenmeye etki edecek bir durum yok ortada
Kendini guzel gormek icin buna basvuruyorsa tabii ki saygiyla karsilarim
Ne alaka? Bende yaptirmak istiyorum ve bunun ne tür zarari olabilir acaba? Sahsen ilerdeki esimin hosuna bile gider büyük memeye sahip olmam diye düsünüyorum
Çok yüzeysel ve saçma bir soru. Mesele karakterinin nasıl olduğu. Evlenmeyi düşünürsem bir gün salak ve yüzeysel birisi olmamasına dikkat ederim ben.
Mükemmelsin lan 20 kere beğenme tuşu olsa keşke
İki çirkinin çocuğu güzel olur derler, bu işler belli olmaz bakma benim gözlerimin kahve olduğuna dedem ve babaannem mavi onlardan o genide aldım sonuçta
Evlenirim, orası belli olmaz çocukta da bir rahatsızlık olursa o da ilerde yaptırır isterse seven insan için burun göz önemsiz
Expertiz yaptırmakta fayda var. Ama expere gitmeden önce anlaşıcan. Dediğin gibiyse nikahı yaparız. Yok değilse expertiz parasını sen ödersin bilader
Tabi ki evlenilir neden evlenilmesin evlenmek için Gözde hitaba bakarsan zaten o evlilik 35 yaşına gelinmeden biter
Bir kız alıosun mükemmel sonra dünya güzeli bir kızın oluyor aha oda ne burdu 1 karış. doktorlar diyorsun bu benim olmaz karışmıştır :)
ufak tefek estetiklerde sorun yok bence burnunu beğenmeyip yaptırmıştır ama tamamen yaparsa aşırıya kacmis olur
Ne yaptırdığını neden yaptırdığını sorgularım, eğer evleneceğim insansa da estetik yaptırdığı için vazgeçmem. bir insanla tipi için evlenmezsin.
evlenilebilir aşırıya kacmadiysa tabi.. evlendikten sonra yapması daha mantiksiz... hem çocuklara güzel burun biraksan ne olacak çok kasma kendini
bikere estetik yapan insan kendi özgüvenini yitirmis biridir bence allahin verdigi sekli degistirmeye ne hakkin var yüzünu dil karakterini guzellestir kisiligini guzellestir guluslerini duzelttir
Reel de özgüveni sıfır olan çirkinlik abidelerinin sanal da kendini piirenses gösterip ah kâm kesmelerine bayyılıyorumm
İnsanların hayatı. Kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşasın. Belki estetiği olmasa onu eski haliyle beğenmeyecektin. Estetik yaptırmak çok mu kötü bir şey. Saçma bir başlık bence.
Beyni önemli, zekasız biriyse çocuklarımın mal olmasını istemem, tip önemli değil
Hahahhjahaha :D
sonradan yapılan estetiklerin genle bir alakası olacagını sanmıyorum
çünkü estetik dna yapısını degiştirmiyor
sadece görünümü degiştiriyor
Sonunda beyni calısan biri dnaso bpzuk diyor kız ne sacma soru ve görüş ksjdjd allahım ya ülkenin beyin yapısına çalısmasına bakımca gülüyor
Gülüyorum
Ben yaptırcam burnuma estetik şuanda da kötü değil ama ben hoşlanmıyorum evlenmeyen evlenmesin banane
Sağlık ya da kilo problemiyse hoş görülürde evlenmemek te fazla katı olur
Bakıyorum da senin de genetiğin çok sağlam değil ;)
Estetik yaptırmanın çocuğa geçeceğini zannetmiyorum ama?
Guzel, cirkin, estetikli veya estetiksiz fark etmez evlilik icin karakter, uyum saygi ve sevgi onemlidir. Insanlarin ruhuna yonelsek daha dogru ve guzel evlilikler olabilir.
Asla "asla" demeyin bence. Büyük konuşunca hep gerçek oluyo :D
tamam da zaten bir insanın tipinde estetiğe ihtiyacı varsa estetiksiz hali ile hiç evlenmek istemezsin. ne alaka şimdi. sanki estetik yaptırmasaydı çocuga geçmicekmiydi genler?
Zaten seviyorsam birlikteysem, estetik yaptırması bonus gibi olur :) Neden olmasın.
Göğüs ve dudak olmadığı sürece benim için de sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Fazla ve gereksiz estetiğe estetik denmez o insan artık benim gözümde bir plastiktir
mesela söyle bir sorum olcak bayan göğsüne slikon yaptırdi diyelim ki hangi erkek kucuk goguslu genetigini kizima gecirecek diye endiselenirki :D
Evlenmem diyenlere bakmayin gencler hayvan gibi evlenirler 😂
estetik eğer sağlık sorunu sebebiyle yapıldıysa düşünmem evlenirim.
Bir insanin cirkin olmasi bozuk genetigi oldugu anlamina mi gelir. Ne kadar kaba bir tabir!!
Benim aşık olduğum adamın burnu öyleydi ama çok sevince insanın gözü bunları görmüyo ayrılmasak kesinlikle evlenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar