Gecen hafta cok övünen hindistan cevizi yagindan aldim bende sonunda. Iki kere sac maskesi olarak kullandim gercektende söylendigi gibi yumusaklik oldu. Bende daha neler icin kullanabilirim diye arastirdim cogu sey icinde faydali diye yazmislar. Mesela: Celülite karsi iyimis Cilt lekelerine de iyi geliyormus Bronzslasmak icin bire birmis ilk günden hemde Kuru ciltlerede faydasi varmis Bazilari yüzüne nemlendirici olarak da kullaniyormus. Saca sürünce yumusak yapiyormus, sac cikariyormus, dökülmeyi engelliyormus ve kiriklarada iyi geliyormus Saca sekillendirici olarakda olurmus Vs vs. Simdi benim merak ettigim, aranizda kim ne icin ve nasil kullandi Hindistan Cevizi yagini.. Sadece bir yan etki olarak (dogru olup olmadigini bilmiyorum) tüylenme yaptigi söyleniyor. Yani yüzede sürün diyorlar ama sonunda Kahvedeki Haydar Abiye benzemiyelim 😄
Benim saçım siyahtı yaklaşık 1 ay önce kızıla döndüm açıcı sürünce saçlarım çalı süpürgesi gibi oldu 1 aydır kullanmadığım şey kalmadı Aloe Vera ile zeytinyağini karıştırdım uyguladım bi değişiklik olmadı Argan yağı kullandım yine sonuç alamadım saç kremleri kullandim yine aynı sonra bu hindistan cevizi yağini duydum ve bugün A101 den 20 TL'ye aldım biraz önce saçıma sürdüm yarım saat bekletim ve 2 kez yıkadım sonra kuruttum saçımda o kadar çok fark gördüm ki inanılmaz güzel patlattı nemlendirdi volüm verdi bütün istediğim sonuçları tek kullanımda verdi kuaförlerde bı dünya keratin bakımı parası odiyceginize 20 TL'ye bı kavanoz Hindistan cevizi yağini alın tek seferde etki ediyor hemde doğal ve de çok ucuz kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kızlar yaklaşık 1 yıldan fazladır bu yagı kullanıyorum ilk ınanmadım ama kullandıkça faydasını gördüm saçlarım kıvırcık ve acaıp kabarık ısı işlemi kullanmadan dışarı çıkılmayacak halde nıyahet yardımıma hindıstan cevizi yagı koştu :) dıştan sonra nemli sacıma az mıktarda suruyorum ve kurumaya bırakıyorum. Kuruduğunda muhteşem buklele r oluşuyor ve kabarmıyor. Sacımda ısı dan dolayı kırık ve sertleşmeler olmustu hepsi gitti yumuşacık yapıyor uzatıyor. kokusudda güzel. Kelimeler yetmiyor anlatmaya favorılerım arasında
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bşr rakadaş sayesinde kullanmaya başladım 1 yıldır kullanoyorum Saçlarım çıktı Saçlarım yumuşaklaştı Rahat taranıyor Kırıkları yok etti bir de saç rengini hafif açıyor Sadece saç değil buruna yüze falan sürebilirsin gayet yumauaşaklaştırıyor
bir sorum olacaktı. ben hindistan cevizi yağını sürdükten sonra ertesi gün gerçekten berbat bir koku oluşuyor. evde olan farklı 2 markayı da denedim ve ikisinde de aynı koku oldu. kullanmak çok istiyorum ama kokudan kullanamıyorum. etrafıma söylediğimde, İnternete baktığımda gerçekten kimsede böyle bir şikayet yok ve çözüm bulamıyorum. ne yapmalıyım? 🙏