hayir...
biraz etkili...
fazlaca etkili...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Göz rengi her şeyi değiştirebilir ya. Genel güzellikte yüz güzel değilse göz çok kurtarmaz tabii ama eğer yüz ve gözler güzelse gerçekten çok bakılası oluyor. Şahsen Candice Swanepoel'i karşıma oturtup uzun uzun izleyebilirim. Ki Fatgül Fakıydı galiba Adriana Lima'ya benzerliğiyle uzun süre gündemde baştacıydı. Ama gözlernin renkli olmadığı anlaşılınca - lenssiz hali görülünce- tamamen unutuldu.
Göz güzelliği ayrı göz rengi güzelliği ayrı. Göz şekli güzel olup üzerine de alışagelmiş renk olmayınca daha bir dikkat çekiyor, hoşa gidiyor. Onun dışında göz şekli güzel olmayınca rengi çok da önemli değil.
bakıs cok onemlı goz rengı elbet etkıısı var ama renklı gozu olmadan bakısları ıle sadece cezbeden cok kısı tanıdım gozlerıyle resmen cok sey anlatıyor
Yüze göre en etkilisi tutup esmere. mavi göz siritir hele erkekse
Cevap
8Cevap
Fazla etkili olduğunu düşünmüyorum. Göz küçükse ama mavi renkse çok çekici durmaz, göz iri ve madem gibiyse mavi renk daha çekici görünür.
sadece ilk başta dikkat çektirir baktırır ama etkilemez. etkilemesi için bakışlar önemli renkten ziyade
Güzellikte değil;çekicilikte etkili olabilir.
*Gecen bol olsun.*
zaten gözlerin güzelmiş derken gözün kendisi değil rengi kastedilir.
Tek başına rengi değil, bakışlar ve gözün şekli daha önemli bana kalırsa.
Hayır ya kahverengi gozlerim ama iltifat ediyolar sasiriyorum ışıl ışılmış mesela
tabiki etkili ama şekli felanda önemli
Etkili tabi ki. Daha çekici kılıyor.
Bana kalır ise sadece birazcık...
Tamamen etkili olmasada etkili ister istemez
Bence kirpikler çok etkili oluyo.
hayır etkili değil her türlüsü güzel
Zaten gözün tek numarası rengi değil mi?
Goz adi ustunde fazlaca etkili olur
hayır..
güzel bakmak ayrı birşey..
Etkili tabii ben renksiz goz sevmiyorum
@Ahaber ben yesil ve eladan baska goz sevmiyorum
@Ahaber onlari saymiyoz renkten snxbxbx
@Ahaber benim gozum gayet renkli
Senin renkli göz tasvirine gözlerin hiç uymuyor. Bir de bunlardan ayrı olarak gözler gayet renkli olmaz, rengin bir adı olur ve bunun miktarı olmaz. Buna ek olarak da renkli kelimesi mecazi anlamda kullanılırsa böyle bir değerlendirme söz konusu olabilir. Ozetle Turkcemizi biraz olsun dikkatli kullanalım.
@Ahaber edebiyatçı mi kesildin basimiza😀😀benim gozlerim ela
evet ama gözün şekli daha önemli :d
goz sekli bence daha cok
hiçte etkili değil
evetttt
Kesinlikle.
Biraz etkili
Baya etkili
bence degil.
Evet etkili.
Fazlaca etkili
Etkili evet