4 kişilik k pop kız grubu black pink :) en güzeli hangisi sizce?
JİSOO (yaş 22)
LİSA (yaş 20)
JENNİE (yaş 21)
CHAEYOUNG (yaş 20)
VE GRUB :) (foto eski)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
omg kore fanı öncelikle selam jennie her şeyi ile mükemmel
Bunlar gözlerini açtırıyorlar mı? Çünkü büyük gözleri
Estetik görüyorum sadece başka bişey değil
estetiksizler
anlaşmalari var
Yanlış biliyorsun bilgi eksikliği normal şimdi kore şarkıcı ve oyuncu sektörü hakkında konuşmak istemiyorum : ama şunu belirttim bakıldığında da zaten estetiklı oldukları anlaşılıyor.
Cidden he kardeşim, kısaca çok güzeller anlamak istemiyorum de
iki kore fanı hemen birbirini destekliyor hemen
zibil gibi kore dizisı izlemiş biri olarak son 5 sene değil tabiki gerçi doktorlar dizisıne benzer birini izlemiştim yakın bir zamanda neyse bu grubu ilk kez gördüm ama o kadar incelemeden sonra kimin estetiklı kimin değil hemen anlıyorum
1. estetikleri yok 2. kore dizilerini izlemenbir sey değistirmez 3. bu kizların predebutundan öncelerini biliyorum yani ona göre bence konusalım.
jennıe bak gözlerine sence bu estetik değil mi tarafsız ol allah aşkına
ıllah jennıe bizzat ben mi sorim
@PsikopatLility
jennie melez yanlız?
ayrica her koreli kücuk gozlu olacak degil
bir korelı küçük gözlü olmaya bilir ama keskin bir inceliği sahiptır.
her koreli ayni olmak zorunda degil, jennie gibi bir süru var..
bu arada yabancı siteler de buldum ;) nasıl yollayım sana burda paylaşılabılıyormuyuz, eğer dediğim doğruysa özür dilemenı bekliyorum Korece
eski ve şimdi fotolarının bulunduğu bir fotoyu yollayacam
Pardon eski ile şimdiki hallerinin bir arada olduğu bir foto
devam et.. bul bakalim
link veremiyormusum ikinci seviyeye çıkmam gerekiyor muş merak etme o parmakcıklarından o özrü alacam bugün
eminim uğraş, yanliz dikkat etde baska birini koyma
ttps://goo. gl/images/DWa2od linkin ilk harfini sildim h harfini koyacaksın fotodakı kızın 2011 ile şimdiki hali kıyaslanıyor burunlara dikkat bide diğer kısımlara burnu genişken darlastırma operasyonuna girmiş
yah komiksin kız orda 14 yaşindaydı.. baska fotoğraflarıda var.. ergenlik diye bir şey var hank herkes girer. bazi insanlarin burnu genisler ve büyüdüğünde daralır az bir sekilde..
sevdiğin fanın gerçeklerini bir kez daha önüne sunacam merak etme
he he devam et sen valla hayir anlamiyorum kiz olsan cekemiyorsun diyecegim de erkeksin? bir kızdn daha mi iyi biliyorsun bunları? Allahım ya
bu arada sana tıbbı bilgi sunım burun büyüme eğilimindedır hiçbir burun geniş bir kafese sahipken bir operasyon geçirmeden darlasmaz :(
Ergenlik doneminde burunda hafif bir genişleme olur, nadirdir ayrıca operasyon var diyelim ki kız sal'k mı da burnunun kemerini düzelttirmeyip sadece daraltsın?
Yapma ama ikimizde entellektüel insanlarız
kızları çok iyi anladığım için kendi dogrumda ısrar ediyorum :D
Sadece şunu diyiyorum. Tam 4 yildır bu grubu bekliyorum ve o burnu operasyinlu diye iddia ettiğin kizin videolarini, fotoğraarıni gordum opreasyon yok..
Ben bir kızim ve benden iyi bilemezsin
sorunda şu kızlarla ilgili 3 ciltlık kitap yazabilecek kapasiteye sahibim tüm kızlar anlaşılır rahat ol. Ayrıca ikımızde aynı yaştayız eskilerden nasıl iyi olabilir 4 yıldır bunları bekliyor mussun diyon
Evet, ayrıca bu kadar bilgiye sahipsen biliyorsundur burunda operasyon varsa mimiklerine dikkat etmelisin çunku kayabilir ama kızin yaptıgi mimiklere bakarsak kayan birsey yok
hey psikopat şu linki aç video ttps://youtu. be/rng9MjfJMAc h harfini gene sildim linkin başından Bu sefer ufak parmaklarından alacam özrü ahahaha
link yanlışsa daha düzgün şekilde paylaşım
dediğim gibi 14 yaşındaydı. zaten o yaşta estetik imkansiz
Yaa allah aşkına videoda kızın çenesi bildiğin bozukken çene operasyonu geçirmiş artı benim kuzenim 11 yaşında kulak estetik operasyonu geçirdi dünyada estetik de Kore lider gelişmişlık olarak estetikte çığır açmış bir ülke
estetik illa bıçak altına yatmak değil ancak bunlarda net dolgu törpüleme gibi dokunuşlar var fan olucam diye körü körüne bağlanan aptallardan olmayın konu kilit
ayrıca küçük yaşta cerrahi müdahale gayet mümkün ki korede belli kalıplara girmek zorundasın gibi güzel olmak için
@lambofgodx beni mi destekledın :D
Cidden çekemezliklerin ne kadar belli, estetik ve törpu evet aynen he he.. sizin gibi bebeklerle uğrasmakta zor tabi
www.google.com.tr/search ne kadar da doğal hepsi ama yapay
Kimse sana harika biri olduğunu söyledi mi?
ya canım boş beyinli ergen ruhlu kör kötük fansın her şeyin ayarı olur sende kayış kopmuş 😂
@lambofgodx sana sordum :D
@Tuzsuzzyemek görünüşe göre evet :D
19 yaşindasın ve kensinden buyuk biriyle nasil konuşyorsun. İste senin gibi insanlar oldukça.. Seviysezleşmeyeceğim
akıl yaşta değil başta sözü bize cuk duruyo canım rakamlar değil zekaya olgunluğa bakılır benden kat be kat aşağılardasın olsun zamanla geliştirirsin kendini
haydi eyvallah güle güle :D
Evet senin gibi laf sokt'ğunu sanip, büyuklerine karsi gelenler ve akil yaşı diyenler ayni kişi oluyor ya..
Kardesimin yaşındasın hadi yavrum ikile de bari nefes alalim o zaman
bide benim ağzımdan duy Harikasın :) Psikolopat Lambonun söylediği yanlıştı elbette ama sende hakaret ettin senle aynı yaşta olduğu muda bil Lamboda dayanamadı sen öyle konuşunca elbette. güzel şekilde koşuyoruz burda kimse kimse hakaret etmemesinı rica ederim :) :)
gerçi ben yazana kadar ortalık savaş alanına dönmüş
hayata at gözlüğü ile bakan körü körüne koyun sürüsü gibi olan insanlara tahammülüm 0
Hayrani olduğum birini savunup savunmamak bana kalmış, sen nasil selenacı, blieberci veya bilmem neciysen bende bu kızlari seviyorum şimdi istedigini kadar havla
haahahah kendi ruhunu bana yansıtma ağzından köpükler çıkaran zatı muhterem sensin tatlıımm kimi sevdiğim de görünürde aşırı net belli
İnsanların görünüsüne bakan, şımarik bir velet olmadığından seninle uğraşmak.. ah ne desem? zengin abla.. ah pardon ayaklarinı mi yalamalıyım yes sör evet
@Glclkn sonundan beni anlayan biri
Başka birşey demeyeceğim herkes özgür. i.ensonhaber.com/.../saglik_estetik_5070.gif
Beni destekleyen çıktı ayrıca ne desem hımmm.. sonradan katılanların hepsi sanki estetik olduğunu kabul etti ayrıca ortada bir özür havalarda kelebek gibi uçuşuyor sağa sola yere tavana konuyor bir türlü bana konmadı bilgin olsun psikopat. @Glclkn seni taktir ettim çok olgunca konuştun 😄 @Fncnxvcc de sohbette zarf atmayı ihmal etmiyor ahahaha
Teşekkürler #tuzsuzyemek
(tuz önemli ama tuzsuz bir dünya yıkılmaya mahkumdur)
Cevap
13Cevap
Benim favorim Lisa tabi ki chxb Exo, BTS, Bigbangi de görsek fena olmaz chdb
We Are Bulletproof, We Are One, We Are Vip 😂
💞❤
ıcim sizladiya paket yapın eve götürürüm hepsinin
İlki çok güzelmiş ya😊
jisoo ve chaeyoung güzelmiş
Ben tipsizim hiçbiri bana bakmaz.
jennie daha güzel geldi bana
snsd diyorum ben adasd
Sadece tarafsız fikrimi söyledim :)