Bu şampuan bir tek bana mı iyi geldi ya? Alma saçını döker markası bile belirsiz dediler ben yine de denemek istedim fiyatı da çok ucuz bugüne kadar her türlü şampuanı denedim fakat içlerinden en iyisi Capitol... Bu şampuanı kullanan var mı deneyimlerimizi merak ediyorum? Capital şampuan
Saçlarımız için her zaman doğru ürünü kullanmayı istiyoruz. Çünkü en güzel aksesuarımız zarar görmesin, tüm ihtiyaçları karşılansın isteriz. En iyi şampuanı, saç kremini de deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz. Çoğunluğa iyi gelen bir şampuan bize iyi gelmeyebilir. Saç yapısına göre de değişiklik gösterebilen bir durum.
Bim Capitol şampuan saçları döker mi?
Bim Capitol şampuan
Ben normal saçlar için olan pembe Capitol şampuanı bir ara denedim. İnsanlar hiç denemedikleri ürünlerden haklı olarak korkuyor, saçları dökeceğini yıpratacağını düşünüyorlar. Ben denemekte fayda var diyenlerdenim, saçlar için bir şampuan üretilmiş kimse denemezse nasıl faydalarını öğreneceğiz? Bence çok da tereddüt etmemek gerekiyor. Capital şampuan kullandığım süreçte bende bir dökülme olmadı.
Bim Capitol şampuan yorumları neler?
Çok fazla şampuan çeşidi arasında seçim yapmakta zorlanıyoruz. Fakat hepsi saç türüne, özelliklerine göre üretilliyor. Saçlarınızın ihtiyacı olan şeyi tam olarak bilip, saçlarınızı yeterince tanırsanız kullandığınız ürünü de doğru seçebilirsiniz. Bim Capitol şampuan yorumları genel olarak olumlu, çok fazla etki göremeseler de olumsuz bir şey yaşamamışlar. Bazıları saçlarının kısa sürede canlandığını belirtmiş.
Capitol şampuan fiyatı nedir?
Benim aldığımda 7,75 TL civarındaydı ufak çaplı bir zam gelmiş 8,75 olmuş, ancak yine de piyasadaki birçok saç bakım ürününden uygun. Bunun sebebi de BİM'in kendine özel ürettiği bir ürün olması. Bim'de bulunan ve kendilerine ait olan markalar genellikle uygun fiyatlarda satılıyor.
Capitol Şampuan 700 ML fiyatı 2020'de 8,75 TL.
Turuncu Capitol şampuan nasıl?
Turuncu Capitol şampuan boyalı ve yıpranmış saçlar içindir. Provitamin B5 formülüyle saçları besler ve derinlemesine temizler. Aynı zamanda saçların onarılmasına destek olurken, boyalı saçların rengini korur.
Bende aynısını kullanıyorum o kadar çok şampuan kullandım ki en iyisi bu geldi bana da benim saçlarım kuru ve sert yumusacik yapıyo memnunum yani hatta kullandıktan sonra da şaşırdım bu kadar iyi geleceğini tahmin etmezdim
reklamlar sadece tercihlerinizi yönlendirir. etkisi genelde aynı. bazı vitaminler olabiliyor diğer şampuanlarda. geri kalan içerikler hep aynı. bu işin içinde olduğum için söylüyorum.
yağlanmasına müsade etmen gerektiği için. belirli dönemlerde iki gün saçın yağlanıp beslenmesi gerekiyor. o hormon boşuna salgılanmıyor. bende günde iki kez duş alan biriyim bilirim az çok.
Banada aynı şekilde söylentiler oldu ve ben mavi olanını kullanıyorum çok çok memnunum vazgecilmezlerimin arasına girdi kepek olusumum oluyordu başımda deri soyulması falan oluyordu çok iyi geldi aşırı beğeniyorum ve bı okadarda ucuz
En İyi Cevaplar