Yapılan araştırmalar doğrultusunda erkeklere göre, kadınları çekici yapan en büyük etkenin dekolte olduğu söylendi. Erkeklerin çekicilik anlayışında neden dekolte daha ağır basıyor?
Erkeklerin çekicilik anlayışında dekolte gerçekten etkili mi sizce?
Erkeklerin çekicilik anlayışına neden dekolte daha ağır basıyor diye sorulmuş demek. Peki ben şuna bir açıklık getireyim. Dekolte sizi çekici veya daha güzel yapmaz. Sadece bizde olan hormonlar o dekoltenin altında yatan manzarayla buluşmak ister. Yani çekicilik veya iç dış güzelliğin dekolteyle alakası yok, ona bir açıklık getirelim. Ayrıca bir bayanda illa da göğüs dekoltesi olmak zorunda değil. Bu işte popo dekoltesi, ayak dekoltesi falan filan gibi şeyler de olabilir. Cazibenizi ortaya koyar dekolte. Başka bir amacı yoktur. Çoğu erkeğin dikkatini çekebilirsiniz ama o ilişki uzun sürmez. Önemli olan bir bayanın hareketleri, ne düşündüğüdür. Bakım da şart tabii. Etkilemek istiyorsanız bakım da önemli. (Dipnot: Ellerinize yaptığınız bakımı ayaklarınıza da yapın. Ayak fetişi erkeklerde çok yaygındır. Bir erkek bakımlı olup olmadığınızı ayaklarınıza bakıp bile anlayabilir.)
Erkekler dekolteliye bakar dekoltesizle evlenir su götürmez bir gerçektir bu maleseftir iğrenctir yorumlarını yapanların a dan z ye hepsinin baktığı bir gerçek hemde.. hatta sunu da derler bunlae önümde cırılcıplak dursun yanlış gözle bakmam ee nasıl gözle bakıyon.. onu bunu boşverin dekolteniz ne kadar az o kadar iyi hatta hiç dekolte olmadan o kadar güzel gözüken insanlar var kı dekoltenin ne kadar gereksiz olduğu ortaya cıkıyo haa dekolte olur olmaz degil ama her seyin kıvamı iyi b*kuni cıkarmayın yeter..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neden hep erkeklerin kadini seks objesi olarak gormesi icin kadinlar zemin hazirliyo? Kendinizi bu kadar asagik gostermek icin ne bu caba? Iki memen var diye mi sevsin seni adam? Baskasinda daha guzel meme varsa senden gider ozaman. Biraz akil ve mantik cercevesinde konusun. Aklin zekan asilligin masumlugun durusun olaylara verdigin tepkilerle etkileyesin ki erkek sende kalsin. Ama iki meme bir got ile etkilemeye calisirsan burustugunda ya da senden daha guzeli geldiginde baskasina gider adam. Ama bu soruyu sorduguna gore sende akil yok zaten..
Şöyle düşünelim ben dekolte giyip aynanın karşısına geçtiğimde "çok güzel karıyım ya" diyebiliyorum kendime. Aynı şekilde boğazlı bir bluz giyip kendime baktığımda da kendimi tatlı ve hoş hissediyorum. Her türlü kendimi seviyorum canım kendim orası ayrı mevzu da :D Bize neden çekici geliyorsa onlara da o sebepten geliyor.
Herkesin çekici tarzı düşüncesi farklıdır dekolte değil de karşımdaki kızın aklı düşüncesi ve tavırları çekici gelir bana birde fizik düzgünse tamamdır. İlla dekolte şartsa abartı olmadığı sürece yakıştığı kadarı güzel olabilir herşeyin fazlası zarar..
hicbir erkeği etkilememeli bence sonra kendilerine hakim olamayıp el sürmeye kalkıyorlar sonra vay efendim dekolteli giymişti sort giymişti tahrik etmeye çalışıyor o da istiyordu falan filan. Ben bir erkek üstsüz dolastiginda umursamam. biz de ne yaparsak yapalım onları ilgilendirmez böyle şartlar koyup her seyi normal gibi göstermeyin
Yanlış. Ne amaçla baktığına bağlı birazda bir kadını çekici yapan eğer kadına başka amaçla bakmayıpta gerçekten kadın olması nedeniyle bakarsa dekolte o kadarda çekici gelmez. Kıyafet, saç ve bakışlarındaki saflıktır bence bir kadını çekici yapan affedersiniz ama her b*ka bakan kıza güler geçerim ben..
Benim için çekici olması söz konusu değildir abartmış dekolte her zaman bana itici gelmiştir. Sıfatında bulmadıği çekiciliği memişler den sağlamaya çalışan kendine et yigini muamelesi yapan basit kadındır gözümde Tabii benim düşüncem bu. Güzel içten bir gülüş her zaman hayranlık bırakmıştır ben
bildiğim iki tip var.. biir moda için açılıp saçılan hiçbir amacı olmayan sadece şık görünmeye çalışanlar ki onlardan abazalara zerre şey yoktur.. ikii bunu kasten yapanlar var.. heee öylelerini yakalamak çok zor.. burda ne kadar şık olduğundan ziyade ne kadar açtığı devreye giriyor.. o zaman diyoruz ki özetle teşhircilik için yapılan.. bitti
Öyle bir araştırma yok sadece genel kanı var, yalnızca abazan tayfa dekolteye tav olur. Kadınları et parçası ve seks objesi olmaktan başka birşey olarak düşünemeyen bir canlının ne düşündüğü kimin umurunda?
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben dekolte giymeyi sevmiyorum, giymiyorum. Bir kadın tavırlarıyla, zekasıyla da çekici olabilir kendimi dekolteyle sergileyecek olursam erkeklerin gözünde ne zekamın ne de karakterimin önemi kalır vücuduma odaklanıp kalırlar hemde kendimi bir et parçası gibi sunmayı doğru bulmuyorum. Tabii isteyen giysin
Dekolte kadının kendini sahte çekici yapmasıdır kadın veya kız diyelim eğer göğüslerini ön plana çıkaracak şekilde dekolte giyiyorsa bu o kızı değil göğüslerini çekici yapar. Yani sen gidip de dekolte giyersen karşı tarafı etkilersin ama laflarınla duruşunla gülüşünle yüzünle veya zekanla dğeil göğüslerinle. Ha tabi bunu istiyorsan yani göğüslerimi beğensin diyorsan giy. Dekolte giymeyip de çok çekici olunulabilir.
ilişkilerin iyice b.. ka gitmesine çanak tutmaya devam.. bunu soranın bir bayan olması daha da düşündürücü.. sonra erkekler bize neden sarıyor yok neden bu kadar çomar var diyorsunuz.. çanak tuttuktan sonra olur bayan...
Burda hayır diyenlere de zerrece inanmıyorum bir kadın görsünler en ufak açıklıkla ağzının suyu akar hepsi peşine düşer. Burda yalan yere hayır diyorlar komik.
Heheh geneli ucuz ve basit şeyleri seviyolar, kırmızı takıntıları var çoğunun bide doğal olun diye tutturuyolar falan djkfkflflglglglglggşlggllglglglglglglgllglglglg
Aslında öğle değil cinseliği açısında etkili olabilir ama bir erkek kafasındaki kız profilini belirler ve ona göre yaklaşır. Dekolte sadece cinsel bir yaklaşım için etkili olabilir ruhsat bir açıdan itici olabilir
dekolte müzeyyan senar dekolte giyse ne olur dekolteyi ancak bir güzelliğe sahipse kullanır kadın yoksa zaten olmayanın neyini dekolteleyecek. Kadın zaten etkilidir güzeldir dekolte ile daha fazla dikkat toplar.
Sadece "Kadınları çekici yapan en büyük etken..." kısmını görmüştüm soruyu açmadan önce ve aklıma gelen tek şey şefkat olmuştu. Neyi görmemizi istiyorsanız bize onu gösteriyorsunuz. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Bu kızları anlamak zor yaw.. Kızlar bizim için sizin düşünceleriniz zekanız v. s önemli değil . Eğer iyi bir vücut hatların varsa güzelsen erkek sadece seks odaklı bakar bir kadına başka bişey bekleme isterse en mal kafın olsun erkek sadece zevkine bakar bunu nmyle bilin..
Dekolte giyen biri düşüncelerini az çok belli etmiştir ama sen düşüncelerindeki şehvetin kokusunu dekoltesiz bir şekilde davranışlarınla hissettirebiliyorsan şapka çıkartılır 😉
Genelde açık giyinmeyi, çıplaklığı tercih edenler güzel olduğunu ıspatlamak, güzel değilse de vücuduyla prim yapmak, ilgiyi üzerine çekmek hoşlarına gittiği için tercih ediyor.
Milletle yüz göz olmaması daha çekici yapar benim gözümde , ha illa görsellikten bahsediyorsak dekolte iyidir güzeldir fakat herkese gösterilen bir şey bana çekici gelmez özel olmalı , onun dışında omuz ve sırt dekoltesine bayılırım, göğüsten ziyade.
Görselde ki çekici değil aksine itici bence. Dekolte çekicilik unsuru olabilir ama çekici bulmasına bazen dekolte bile yetmez. Çekiciliği dekolteyle özdeşleştirmek yanlış olur.
sanki bakabiliyruzda ini giyen biir olsa utanırız baksak sağ sol toplum kınar ee kız giymiş kimene kimi çekicek en fazla sapıkalrı çeker onlarda şort giydi diye tekme atar tecavüz eder yakar
Tam tersi geliyor bana dekolte giyip kendini göstermeye ilgi çekmeye çalışan kızları sevmem :) zaten diğer erkekler de sevmek için takılmıyor genelde :)
Çünkü bazı şeyler yarım göründüğünde güzel gelir. Çirkin bir kızı youtube de güzel yapan şeyi yüzünün yarısıydı birisi alttan yorum yapmıştı ben bu kızı gördüm çirkin diyordu haha :D
Çünkü oralarını buralarını gösteriyorlar. Erkeklerin düzgün olanları da bakmamak için köşe bucak kaçıyor. Çünkü etkiliyor. Zaten etkilemek için giyiyorsunuz.
kesinlikle alakasiz. benim yanimda çalişan bir kiz var. o kadar dekolteli giyiniyor ki resmen şey yani. ama en ufak bir etkilenme olmuyor. yani dekolte herkeste güzel olmuyor
Değil dekolte sadece bir gösteriştir. Ben dekolteliyim dünyanın en çekici kadını benim hesabı yapıyolar ama aslında yok öyle bişey dekoltesi olmayan kadınlarda çekici
Kadınlar göğüslerini, kalçalarını vs kapatarak oraları gizlediler, bu merak etme sebebi oldu, merak edilen şey arzulanır. Dekolte de esas görülmek isteneni göstermeden o bölgeleri gösterdiğinden çekici geliyor diye düşünüyorum.
Cinsellik çağrışma değil de bizde ayrı bir olay var sanırım. Henüz çözebilmiş değilim. O dekoltenin altını hayal ediyoruz ve o görüntü bizi tahrik ediyor. Her ne kadar istemesem de bu bende de ister istemez oluyor. O yüzden dekolte giyerken bunu göz önünde bulundurun
Eklemeyi unuttum, ayak dekoltesi de erkeklerin hoşuna gider. Burda görüş paylaştım onu oku daha ayrıntılı o. Kısacası ayak fetişi olan erkekler de çok yaygın.
resimdeki gibi muhtesem bir hatunla böyle bir dekolte birleşirse lazer güdümlü atom bombası etkisi yaratıp değdiği yeri yakar ancakkkk dekolteyi gösterende önemli herkezde aynı şekilde uyumlu olmaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kadarı biraz fazla ama dekolte her zaman her yerde çekicidir :) sebebi de belli ama davranışlar belirler bunu da.
En İyi Cevaplar