Bir Türkmen olarak merak ettim hepiniz Rus, İskandinav diyip duruyorsunuz :) Sizce Türkmen kızları güzel mi? Türkmen kızı tipi nasıldır?

Bir Türkmen olarak merak ettim hepiniz Rus, İskandinav diyip duruyorsunuz :) Sizce Türkmen kızları güzel mi? Türkmen kızı tipi nasıldır?

Her milletin kendine has özellikleri var. Hem dış görünüş olarak, hem de kültürel olarak farklılıklar gösteriyor. Elbette her insan farklıdır ama belli karakteristik özellikler benzer olabiliyor.

Türkmen kızları kültürlerine oldukça bağlıdır. Gelenekleri, görenekleri, adetleri eski Türklere dayanıyor. Bu nedenle kültürel özellikleri bizlerle benzeşiyor. Ataya, büyüklere saygı bizdeki gibi önemli bir unsur.
Türkmen kızlarının gözleri genelde büyük ve etkileyicidir. Ceylan gözlü olarak tabir edilir. Saçları ise genelde koyu renklidir. Türkmen kızlarının tenleri buğday tene yakındır, iklim koşullarına göre esmer olanları da vardır.
Türkmen kızlarının yüz hatları keskindir. Vücutları ise fit ve güçlüdür. Bozkırda yaşadıkları için fiziksel olarak da dayanıklıdırlar.
Türkmen halkına mensup olan kadınlara genel olarak Türkmen kızı denir. Türkmenler, Orta Asya'da, özellikle Türkmenistan, İran, Afganistan ve bazı diğer çevre ülkelerde yaşayan bir Türk halkıdır. Türkmen kızları zengin kültürel ve geleneksel miraslarını yaşatan kadınlardır.
Türkmen kızları hakkında bildiklerimi anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olmuştur. :)
ya türkmen kızı, rus kızı, iskandinav kızı diye ayırmayın artık. her millette güzel ve doğal kızlar var. hani türk kızlarına makyaj yapıyo bilmem ne diye çamur atmak yanlış çok doğal güzeller de var. tamamen yabancı iskandinav, rus vs. kızları savunmak da yanlış. onlar da makyaj yapıyo. yapmayan güzeller de var tabi. genellemeyin yani her millette güzel kızlar var. zenci de olsa, japon da olsa, türk de olsa, rus da olsa.
Helal be
bir turk kizinda olan ahlak gurur savasci ruh direnisci bir okadar alcak gonulluk yeterli bence guzel olmasina ki ayriyeten tabiki guzeliz erkekler baska kizlarla gezer tozar ama bir turk kizini olesye sevebilir..
Güzel olan bedeni değildir kadının kendi benliğidir ayrıca güzellik bedende değil bakan gözdedir
"Güzelliğin beş para etmez bendeki bu sevdan olmasa" demiş aşık veysel boşuna dememiş...
Irkimin hatunlari guzeldir. Basimizin tacidirlar. Bir kac haddini bilmez abazan mahlugun sozlerine kulak asip o tatli caninizi sikmayin.
@Chacharon Eksileyen görüşümde bahsettiğim abazan mahluklardan.
Cevap
74Cevap
Asyalılarin guzelleri cok guzel oluyor artik Türkiye'de her telden insan var cogunu sevmesekte malum taraftan gelenler haric asyalılari da goruyorum ve beğeniyorum
Ben asyalılara bayılıyorum Kırgız bir kız arkadaşım var arada kaçamak yapıyoruz çok cana yakınlar onların erkekleri bizim kızlar gibi havalı ve Türk erkeklerini çok seviyor Kırgızlar..
guzeller askerde denk geldi telaferden iyi kızdı bana kufur etme dedi ben arapça konuşuyor lan bu kardeşim. ları dedim şşşş ayıp oluyor dedi :D yerin dibine girdim :D
Genel olarak beğenmem ama tabii ki güzelleri de vardır. Fotoğraftaki yine güzellerinden.
*Gecen bol olsun.*
Her Türk ama Türklüğünün bilincinde olan ve Rusa Araba Farsa vs benzemeye çalışmayan her Türk güzeldir.
Vúcut tipleri zayıf, yüzleride gayet güzel hepsi birbirine benziyor
Da seni türkmenlere benzetemedim ben
Annem de Türkmen. Ve güzel bir kadın. Türk kadınları her daim güzeldir
Yuvarlak yüzleri ve cekik gözleri olur genelde.. ama resimdeki kiz güzel
onlar mongol asıllı. türkmen insanının yuvarlak yüzü olmaz. Çekik gözü olur ancak özbek ve kazakların ki gibi değil.
Hayatımda gördüğüm ennn beyaz ve pürüzsüz kadınlardı Türkmenler.
Daha genel bir anlam olarak "Kadınlar" diyelim 😊 sevilmeyen kadın yoktur
Bence çok güzeller ama Türkmen olduğum için bana öyle geliyor olabilirler
Önce Türk tarihi bilinmeli
Türklerin coğrafi dağılımı geniş sadece orta asyada değil birçok yerde varlar ve güzellikleri bir yana kendi tarihlerinden bihaberler.
Resimdeki güzel sen daha güzelsin ama hint kızları çok daha güzel baştan sona güzellik abidesi ve de çok güzel ayakları var hint kızlarının
Türkmenler çok karışmış. Her ırka benzeyeni var. Genelde güzeller.
Ama genelde şu tarz yüz görürsünüz:
İyi günler.
rus ve amerikan tek geçerim özellikle amerikalıların gözleri çok güzel oluyor
Türkmenistana gitmeyi düşünüyorum
Çok tatlılar ve egosuzlar
Sadıklar tam evlenmelik kızlar
@BirKiz34 yea
Oyş var mı bizimkiler de var böyle olan kızlar neden hep dışarıya özeniyoruz biz biraz içimizdeki lere dönüp bakalım demi
neden orj TÜRK kızı varken yan sanayi bakalım turkmen alt sürüm her halde.
ne türkü. Sizin kanınızda 10% türklük bile yok. Türkmen gerçek türktür. Sizinki FAKE TURK.
Bana göre türklerden en gzel kızlar kırgızlara aittir ve en yakışıklı erkekler tatarlara aittir.
Bizim burda çok var güzel deyiler hepsi birbirine benziyor :)
Türkmen kızı Çandır canandir harika güzeller muhtesemler
Ben çok beğeniyorum valla kadın gibi kadın olduklari için
Her milletin guzeli cirkini var. Ama konu sen isen ben boydan bir resim gormeden kanaat getiremem
Kızlar milliyet ayrımı yapmadan hepsi güzeldir. Kızların en büyük özellikleri var olan güzellikleri.
Ruhların ön plana cıkmadı sebebi cinsellik Türkmen kazak türk hint kızları başka güzeldir Türkmen ve kazak kızları sade güzellikleri vardır :-)
zaten biz erkeklere gore nefes alsin yeter durumdayiz :-D
Hayır kırgız kızları daha güzel
Türkler her konuda iyidir dünyaya kafa tutarız
Bende türkmenim 😂😂 gayet güzeliz 😎
Belli oluyor zaten 😊
öyleyiz. Orta Asyada no1.
Bn seni Kürt ya da Arap tahmin etmiştim
Her kadın güzeldir.
Evet kızlarımız güzeldir
Sen de Türkmensen değil
😍😍😍
Türkmen Kızı Can'dır Caaannnnn 😉
gerçekten güzel olanlarına rastlıyorum
toprak çekiyo toprak :D
türklerden daha doğal oldukları kesin.
evet güzeller... kırgız olanlar sempatik
ben cok severim. odnoklaski de cok arkadasim var.
Güzeller ama bence sen melezsin))
Bu arada mesajlarına bakarsan çok şölebenk olur.
Sana bir parça attım. Belki seversin
Sende
hep onlara hayran kalmışımdır.. :)
Gideri var işte, bir Rus değil sonuçta.
profilimdeki türkmen.
Evet çok güzeller ben beğeniyorum
çinli tayfa ya biraz değişik oluyorlar
kesinlikle daha güzel..
Bebeyim sen turkmene benzemiyorsun bile...
Her ırkın güzel kızları vardır ayırmam
bence mutdiş mutdiş abey
Türk kızı işte güzeldir hepsi 😊
Daha güzeller ve zarifler
Genelde güzel oluyorlar
İffetli namuslu her bayan güzel
Bence çok güzeller maşallah.
Amerika kızlarını seviyorum
Hepsi böyleyse çok güzellr
Ben fazla beğenmiyorum
Bayılırım 🇹🇷
Hiç tanışmadım bilgim yok.