Güzellik & Bakım 42 yaşındaki Lure Hsu inanılmaz! Sizce belli ediyor mu? potterpelle Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Taiwan'da Yaşayan Lure Hsu TAM 42 YAŞINDA!!Bu kadın i̇nanılmaz!!! Sizce belli ediyor mu kizlara soruyorum :d? Evet Tabiki ( Körmüsün ) :D Hayır Mükemmel Görünüyor Kaynak Göster :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 42 yaşındaki Lure Hsu inanılmaz! Sizce belli ediyor mu? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pocomotoist Takip Et Master Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Tamam, Asyalılar küçük gösteriyor da bu kadarı da pes!:) Söylemesen 16-19 filan derim:)Bu arada "Pelle" "Pelle ile Prof." serisindense gerçekten seni gördüğüme memnun oldum:)*Gecen bol olsun.* 0 1 Yorumla pocomotoist +1 yıl Ayrıca, Harry Potter fanıyım:) Yorumla
alkolhanımm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl c diyorum 8 1 Yorumla potterpelle +1 yıl Kaynak : cnn türk haber sitesinde var Yorumla
banabirisimgerekli Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bu kadınla evlensem, ben ölünce yaşamaya devam eder. "Allah benden alsın sana versin" cümlesinin kanlı canlı hali resmen. Çok iyi ya :) 0 0 Yorumla
ozekes Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl 42 derken yanlışlıkla 24 olmasın o 😂😂eğer gerçekse süper 0 0 Yorumla
_kıvırcıksalata_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kaynak göster :D. ciddi misin? bu kadın 42 yaşında inanmıyorum. 0 2 Yorumla potterpelle +1 yıl evet gercekten :) Yorumla potterpelle +1 yıl kaynak cnn turk haber sitesinde var Yorumla
umut2819 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl oha diyorum cidden oha 18 liklere taş çıkarır 1 0 Yorumla
celis Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Bu 42 yaşındaysa beni gömmeyi unutmuşlar 😐 2 1 Yorumla potterpelle +1 yıl :) bu iyidi Yorumla
hepsihikaye Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Inanmayi kabul etmiyorum kaynak göster jsjs 0 3 Yorumla potterpelle +1 yıl cnn turk haber sitesinde var Yorumla hepsihikaye +1 yıl zaytung filan deseydinde mutlu olsaydım üzdü bu.. Yorumla potterpelle +1 yıl üzmek istemzedim ama gerçek bu :D Yorumla
OxDtch Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl O kadar da değildir ya. 0 16 Yorumla potterpelle +1 yıl gercekten 42 :D Yorumla potterpelle +1 yıl istersen face dende veya cnn turk haber sitesinden bakabilirsin Yorumla OxDtch +1 yıl Hemen bakıyorum :Dd Yorumla potterpelle +1 yıl bak bakalim :) Yorumla OxDtch +1 yıl Lure Hsu imiş adı. Benden daha genç duruyor. Yorumla potterpelle +1 yıl demiştim :) Yorumla OxDtch +1 yıl PotterHead misin? Yoksa çömlek anlamını mı kullandın? Yorumla OxDtch +1 yıl 😂😇 Yorumla potterpelle +1 yıl çömlek anlamını bilmiyorum sanırim evet galiba potterhead'im :) Yorumla OxDtch +1 yıl PotterHead görünce mutlu oluyorum da. :Dd Yorumla potterpelle +1 yıl hmm demek öyle desene potterhead olmam bişeye yaradı laf aramizda şuana kadar bir faydasini görmedim :D Yorumla OxDtch +1 yıl :Dd ben de etrafta potterhead olmayınca Yorumla potterpelle +1 yıl olmayınca? Yorumla OxDtch +1 yıl Olmayınca, bir PotterHead ile konuşabileceğim hiçbir şeyi konuşamıyorum. Potterhead olmam işe yaramıyor. Yorumla potterpelle +1 yıl O halde konuşabileceğin bir şey varsa bir potterhead olarak her zaman burdayim madam :D Yorumla OxDtch +1 yıl Özele gel özele :DdD Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. 42 yaşında mı?😮Kaynak istiyorum. 0 1 Yorumla potterpelle +1 yıl Cnn Türk Haber Sitesinde Var Bakabilirsiniz... Yorumla
MysteryLady Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Bu Asyalılar yaşlanmıyor. Ne yapıyor bunlar 😂 0 1 Yorumla Snnabnmismimden +1 yıl estetik makyaj 😂 Yorumla
Defnebayrak Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Vallahi göstermiyor ajdayla nebahate rakip çıktı 0 3 Yorumla potterpelle +1 yıl ajdami guldurme beni kiz yuruyen meteor :D Yorumla Defnebayrak +1 yıl niye nolmuş ajdaya bakim Yorumla potterpelle +1 yıl ne olmamis ki ajda= yuzu ful boya olan ninem yasindaki kadin Yorumla
ladywoman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Kaynak göster. 😄 0 1 Yorumla potterpelle +1 yıl cnn turk haber sitesinde var :) Yorumla
__Ece___ Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Inanmam :D 0 1 Yorumla potterpelle +1 yıl cnn turk haber sitesinde var Yorumla
çayımınşekeriii Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl inanmiyorum 🤔 0 1 Yorumla potterpelle +1 yıl Cnn Türk Haber Sitesine Bak Olmadi Facede kizi arat :D Yorumla
yasinyas54 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl sanki 20 yaşında 0 1 Yorumla potterpelle +1 yıl ayn la gorunce facedende arattim dogruymus :D Yorumla
KaranlıktakiKadın Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Koreli 0 7 Yorumla potterpelle +1 yıl hayir taiwan li :D Yorumla potterpelle +1 yıl kore dizilerini seviyorsun galiba ama degil :D Yorumla KaranlıktakiKadın +1 yıl Koreli Yorumla potterpelle +1 yıl degil!!! Yorumla potterpelle +1 yıl tapei de yasiyor! Yorumla KaranlıktakiKadın +1 yıl Koreli! Yorumla SimonPaula +1 yıl kesin kavgayı asdasdhttps://www.youtube.com/watch?v=uMip1mkeuuw Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. harikaymış 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar