haddinden fazla açarlarsa çirkin görünüyor. bir veya maksimum iki düğmeden fazlası açılmamalı o gömleğin :D erkeğim ben erkek diye bağrınacaklar olduğunu biliyorum :D ama hoş bir erkek olarak gözükmüyorsun o zaman, napalım yani :)
Böyle gögsünün kılları seyrek olan ya da az olanlardan değilde orman gibiyken açanlara sinir oluyorum! Biz yolunmuş tavuğa dönüyorüz her yere ağda, adam gögsünde belgrad ormanını taşıyor adalet mi bu? 😕
Makine ile kısa alınmış olsa :D yeterli mi :D ağda mı yaptıralım bir de göğsümüze :D göğüs kıllarımı hiç almadım ama o ağdaya bir daha asla bulaşmam tövbe :D
öncelikle sabahın 08. 00 ve soruya bakarmısın inanmıyorum ya ve ben göğsüm açıktır ve benim göğsüm kıllıdır neden mideleri bulansın onu anlamadım ama kocaman uzun ve dağılmadıktan sonra herkes göğsünü açabilir ve kıl bir erkekte fazla olmamakla birlikte olması gerektiğini düşünenlerdenim nokta...
herkes aynı şeyi düşünmez hatta göğüslerini abartılı açmamakla beraber erkeğin göğsünü açması gayet doğal bir öz güven olayıdır. Kadında dekolte erkekte bayatmı az insan kendine yakışanı ve kendini nasıl iyi his ediyorsa öyle davranması gayet normaldir nokta nokta nokta nokta. özgüven olayına dikkat çekerim 5. nokta :))
halla kıllı diyorsun ama unutma sende kıllarınla savaş açıyorsun ama sakkalı ve marjinal takılan bir gence hayranlıkla bakıyorsun ama suratındaki kıla ses yok göğsüne takılıyorsun.. var bayada özgüvenle alakalı bas baya kendime inanıyorum diyor karşıya buna eskiden külhan beyli derlerdi bir duruşdu ama kıllı desek abartılı değil göğüs kılları hem desemmi bir kadının göğüsnde yatarken en çok oynadığı şeydir acaba sende üç önlemmmm :))
Kılın bulunduğu yerle ilgili koku olayı vardır bu göğüs kısmında koku oluşturmaz bu erkektede kadındada mevcut bulunduğu yerle alakalıdırki koku zaten o bölgeler hijyenik tutulmazsa koku kaçınılmazdır.
o an yani gördüğüm an şuna şöyle bir tane koyayım diyorum sonra diyorum allahım sabır ver hani böyle illa görünsün diye açıyorya erkek olduğuma utanıyorum yani çok büyük bir olaymış gibi
yaa şu karikatüre bayılıyorum :D soruna gelirsekte gögüs kılı itici değil ama gömleklerinin düğmelerini dekolte verir gibi açınca ve o kıllar ordan fışkırınca kötü duruyor
benim killarimi gostermek icin böğrümü acmama gerek yok. onlar gomlegin dugme bosluklarindan tisortun gozeneklerinden taşiyolar. bu kizlara itici gelsede döşu killi erkekler romantik ve duygusal olurlar
Heh işte aradığım kan geldi :))) kadınlar açık giyinince eleştiren adamlar içinde ben aynı şeyi söylüyorum ama olmuyor demek ki neymiş dikkat edilecekmiş 😏
erkeğin doğasında vardır ''kıl'' bir laf vardır erkeğin kıllısı Ali'den (hz. Ali c. c) kadının kıllısı ayıdan diye. önce bunun idrakına varmak lazım bence.
onlar her yerde 😃 bir arkadasim vardi artik gorusmuyorum , adamda sabahlari yüz yikama yok , 2 isaret parmagini islatir yuzune surer , haftada 1 kez dus anca alir , ama kizlarin cogu bunu tarz sekilli bisey zannediyor sakalli falan diye , genellemicem ama genellikle kadinlar bu tip adamlari daha cok seviyor , ve aci bir gercek daha ; o sekil şukul diye baktiginiz erkeklerin cogu tuvalet sonrasi ellerini yikamiyor 😃
Anlaşır tabi tırnaklarından pis insan 🤔 Ayrıca kötü kokar diye düşünüyorum 😑😑 ben kıllı adam sevmiyorum zaten. Hem ne diye üzerine geliyorsun aaaaa 😂😂😂
En İyi Cevaplar