Ya çoğu killi göbek göğüs apis kıllarını birleşmiş halı gibi.. hadi azcık kıl goguste olsunda sırt üst bacak her yerde kıl var bide çoğunuz lazere gitmio plajlarda komedi recep ivedik gbi dolasionuz midem bulanioyaa yeminle azcık avrupalı erkekleri örnek alın adamların vücudu nasıl temiz
Bnde killiyim ahaha seviom killarimi
Ben killiyim ve nefret ediom killardan
Ben kilsizim tertemizim lazer yaptiriom
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk erkekleri neden kıllı ve lazer epilasyon yaptırmıyor?
görende zanedicek ki lazer 2 tl 3 tl en fazla 100 tl bir şey ben epilasyon merkezini aradım kol gögüs sırt için toplam ütülü lazere 3750 tl para istedi bak 3750 tl ulan ben o kadar para bulsam hayatım değişir 20 yaşındayım la ben o parayı kazanmak için en az 3-4 ay çalışmam lazım imkansız derece zor bir şey ee jilet desen iğrenç yapıyor ağda desen çok zor becerilmiyor uğraştım denedim almıyor hani kuaför olsa gidip ağda yaptırabileceğim en azından üst vucut ama öyle bir şey de yok mesela bayanalrda var bu çok güzel neyse ee tüy dökücü jiletin yan şubesi o da bir boka yaramıyor ee ben bu kıllarla nasıl baş edicem bir de bayanda kıl gibi değil ki cidden kök olarak sağlam cımbızla felan baya güçlü çekmen gerekiyor en basiti ağda almıyor ee jiletle alıyorsun 3-4 güne hemen uzamaya başlıyor 1 haftaya eski haline dönüyor ee ben bu kıllarla nasıl baş edicem anlat hadi bak 20 yaşındayım denemediğim yöndem yok ve her geçen gün daha uzuyor lar daha sıklaşıyorlar şu an ayak bileğimden boynumda ki sakala kadar her noktamda kıl çıkıyor hatta gögüs kılları boyun dan sakal bile birleşiyor almasam
görende zanedicek ki lazer 2 tl 3 tl en fazla 100 tl bir şey ben epilasyon merkezini aradım kol gögüs sırt için toplam ütülü lazere 3750 tl para istedi bak 3750 tl ulan ben o kadar para bulsam hayatım değişir 20 yaşındayım la ben o parayı kazanmak için en az 3-4 ay çalışmam lazım şu kısmı oku buda mı uzun bir soru soruyorsun cevabı beğenmiyorsun sende ayrı bir cinsin
Ya bizde en az sizin kadar sikintida kaldigmiz durumlar oluyo ugrasmanizda guzel kokunden aldiktan sonra limon tuz surun gittikce azalip seyreliyor en baslarda yakar ama sonra alisirsiniz
@rabiaerkal hayır gelip bizle dalga geçiyor açıklama istiyor açıklama yapıyoruz çok uzun yaa yapıyor sinir ediyor beni bak dostum bayanların kıl köküyle erkeklerin ki bir değil ben ağda bandı aldım bildiğin yapıştırdım çektim bir tel bile gelmedi inanır mısın? ve tüm yapışkanlık uyguladığım bölge de kaldı bir bayanda olsa orada kıl kalmaz
@rabiaerkal sende haklısın sizin işiniz de zor ama en azından 2 haftada bir kere kuaföre gidip 40 tl verip tüm sorunlarınızı çözebilrisiniz bizde böyle bir şey de yok ve her geçen günde artıyor yani ben hayatım boyunca mesela sırtım omzumu ı almadım her geçen gün omuz ve sırt bölgesinde kıllar daha çok çıkıyor ve sıklaşıyor bu iğrenç ve sıkıcı bir şey
valla ben kıl falan aldırmam. bir kadının da kıl aldırma zorunluluğu hissetmesine karşıyım. senin estetik zevkini yerine getiricez diye ben niye kılımı aldırıyorum ki? banane? sen ister iğrenip kus, ister aksır ister öksür... benim için değerli bir insan olmadığından umurumda değilsin...
bence kadınnı de erkeğin de bakış açısı böyle olmalı. erkeklere güzel gözükücem diye kıllarını alan kadın ap. taldır. basıtırlmış sindirilmiştir.
beni seven de olabilir sevmeyen de olabilir. beni dış görünüşüme göre seksapaliteme göre sevecek kadın genel evlerde dolu zaten. öyle birini aramıyorum. ben kıllı göbeğimle sahillerdeyim. kaldırabiliyorsan buyur gel kaldır (beni).
Öncelikle geneleme yapma derim. Ben 8 yil almanyada 5 yil londradq yasadim alman erkeklerde kili oluyor , yazin sort giydiklerinde bacaklar full. Bazilari sarisin oldugu icin daha az beli oluyor. Ama 80% onlarda kili , londarayi anlatmak bile istemiyorum. Almanlar türklere bakarak daha az temiligine dikkat ediyorlar. Yilarca sarisin erkekleri gördüm, gel görki türkiyeme geldigimde kara gözlümü buldum. Esimde türk ve kil mil yok yani
Oyle sifir kıl olmasin erkek oldugu belli olsun ama fazla onlar seyreltsinler sort fekan giyince simsiyah upuzin durmasin hic almadigniz belli oluyor tuy dokucuyla alin biraz uzasin normal boyut gezin hormanal seyler olabilir kınamiyorum kesinlikle ama goruntu acisindan duzeltebilisiniz bu kendinize saygini gosteriri bizim icin degil
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kılsız erkekmi olur ne o oyle kadin gibi aurica killi olan bir tek turk erkekleri degil erkeklerin hormonlarindan oturu bu yabanvilar killarini agda ile aliyorlar yani sanmayin ki onlarda kil yok bence erkek killi kalmali oyle bakim seylerinede gerek yok erkegin dogasidir bu canim :)
En İyi Cevaplar