Karın kasını bazı insanlar itici bulur bazı insanlar çekici. Sizce itici mi? Çekici mi? Nefes alsın yeter mi :)?
Evet, iticidir.
Hayır, çekicidir.
Nefes alsın yeter :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yani bir kız olarak bu erkeklerin ne istediğini anlamadığına göre hafif biraz zeka sorunun var demektir 2 kırıt 2 gülümse tamam hemen yanına gelir sevgilisi karısı olması önemli değil %99 tutan taktiktir
Erkeklerin beğenip beğenmemesi mühim değil. Ben zinde sağlıklı olmak için spor yapıyorum bazı ınsana göre kas dediğin erkekte olur bazılarına göre sıkı olmak iyidir çoğunluğu merak ettim.
valla dediğim gibi iyi bir fizik güzel bir yüzün varsa tamam evli adamı 2 gülümseme ile ayartırsın %99 dyorum sana bak şerefsizden çok ne var
Evli 'adam' demiyelim ona. Erkek diyelim. Adamlar yapmaz öyle şeyler..
www.vucutgelistirmetv.com/.../...4_815788029_n.jpg
Ayrı bir havası var bence, güçlü duruyor hem. Beni korur.
Fotoğrafların karın kasıyla ilgisi yok, önce neymiş onu öğren mk
Birincisi terbiyesizlik yapma, önce ahlaklı ol. İkincisi ben bu şekilde olan karın kasından bahsediyorum. Ayı gibi olanlar çekici mi itici mi sormuyorum. Hafif karın kası iyi midir kötü müdür.
Tanımadığın bir insanla görüşünü eleştrini belirtirken ''mk'li'' konuşamazsın. Evet benden öğreneceksin çünkü şu an benim anketime 'terbiyesiz' görüş belirtiyorsun.
Terbiyesizsin.
Cevap
14Cevap
Karın kası iyidir abartmamak kaydı ile bu kadının zinde olduğunu gösterir zaten karın kası varsa bu kadının spor yaptığını gösterir ve spor yapıyorsa kalça kısmı gögüs kısmı dahil vucudu şekillenmiş demektir güzel duruyor kısaca :D
:D Spor iyidir ya :)
Evet bende çok olmadı bir iki haftadır ağır antrenman hep özenmiştim nihayet fırsat buldum :)
Son derece itici buluyorum kadında. Erkek te de orta hallisi iyi durur zaten fazlası yığın gibi durur.
Salonundaki kızların hepsi fit kızlar ideal ama kas çıkaracak kadar olmasın
aşırı olmadığı sürece çekici
Yskisanlar var herkeste itici degil
hayir gayet güzel
Bencede öyle, kas iyidir :) Sırf erkekte mi olucak :D
tabikiide kankamin karn kanslari vardi kiskaniyordum dogrusu
Çok aşıriya kacmadikca baya çekici oluyorlar
Bence de özellikle hani karında iki çizgi falan oluyor ya böyle çok fazla olmadıkça çok çekiciler :)
Son resimdeki tam tadında
beyin kası çekicidir karnını kaslarız da beyni zor
Asırı değilse belli olmuycak guzel
İtici fit olsun yeter kas ne ya
Sarkik gobegi olacagina kasli olsun sıkı olsun
kadina gore degisir
gayet guzel ama fazlasi kotu duruyor
Cekici olmami ♥
Kadına göre tenine göre değişir ya
Çekici tabiki
abarti olunca evet
İtici