Güzellik & Bakım Metroseksüellik Hakkında Düşünceleriniz Nedir? Semave1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her Şey Beyinde Başlar.. ;) Sonra Nasibini Almaya Başlarsın.. :) Metroseksüellik Hakkında Düşünceleriniz Nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fezadabirtürk Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 50% +1 yıl Rafet El Roman kaşlarını mı alıyor? 1 1 Yorumla Semave1997 +1 yıl Gibi gibi :) Yorumla
Mireya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Bir şey düşünmüyorum herkesin kendi hayatı. 1 0 Yorumla
İthefak Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Herseye seksuel getirip sacma salak tabirler ya bunlar 1 2 Yorumla Semave1997 +1 yıl Seksüelin anlamı cinsel demektir. metro-seksüel de ERKEK olarak başta beyin olmak üzere cilt, beden, giyim, bakım ve davranış biçimini yüceltmek demektir. Kötü bir şey değil. Tanımda bir terbiyesizlik yok. Eğer beyin terimi doğru anlarsa tabii Yorumla İthefak +1 yıl Abuk subuk seyler ben bilemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rafet El Roman kaşlarını mı alıyor?
Gibi gibi :)
Bir şey düşünmüyorum herkesin kendi hayatı.
Herseye seksuel getirip sacma salak tabirler ya bunlar
Seksüelin anlamı cinsel demektir. metro-seksüel de ERKEK olarak başta beyin olmak üzere cilt, beden, giyim, bakım ve davranış biçimini yüceltmek demektir. Kötü bir şey değil. Tanımda bir terbiyesizlik yok. Eğer beyin terimi doğru anlarsa tabii
Abuk subuk seyler ben bilemem