genellikle eşcinsel insanlar hormonsal bozukluklardan, çocukluk döneminde şiddete maruz kalmaktan, tacize tecavüze uğramaktan ya da çocuklukta karşı cinsle ilgili yaşanmış kötü olaylardan dolayı oluşuyor. Yani eşcinseller insanlar geçmişe dayalı olan bişeylerden etkilenip onun psikolojisiyle böyle olmuştur. Yani kendi istekleriyle değil. Hepsinin altında birer sebeb yatar. Onları yargılamanız istememeniz sizin ayıbınız olur. Insanların kararlarına karakterlerine huylarina saygı duymak gerekir.
Hayır eşcinsellik bir bozukluk bir eksiklik değil her canlıda görülebilen bir cinsel yönelimdir saydıklarınızla da en ufak bir alaksı bile yoktur hiçbir eşcinselin altında bir sebep yatmaz bilimle alakası olmayan psikolojiyle alakası olmayan düşüncelerinizi doğruymuş gibi yansıtmaz sanız sevinirim Bu gayet doğal bir yönelik herhangi bir bozukluktan da meydana gelmiyor sizin bahsettikleriniz eşcinselliğin değil hetero olup sonradan bir olay yaşayarak kısa süreli eşcinsel eğilime sahip olan insanlar için geçerli gerçek eşcinsellik bozukluk değil tıpkı heteroseksüellik gibi bir cinsel yönelimdir ve doğaldır.
Yakışıklı bebek yüzlü bir adam görüyorsun Allah özen bezene yaratmış keşke benim olsa diyorsun ve sonra öğreniyorsun ki gay miş. Tek kelimeyle hayal kırıklığı 😫😫
Eş cinseller kime göre böyleler ya da neye göre doğuştan yaşayanlara birşey dedigimiz diye bilme hakkımız yokta ya sonradan özenerek olmaya çalışanlar kişilik yerine oturduktan sonra kaba tabirle dönmeye çalışanlar bunlara ne diye saygı gösterilsin
Nesine saygı duyacam ha hemcinsiniyle ilişkiye girmiş ha hayvanla ben fark göremiyorum. Hayvanlar bile böyle birşey yapmazken bunlaryapıyorlar nasıl bşr saygı beklersin ki. Yaradılışa aykırı. Boşuna mı çift yaradıldık.
Gay bir arkadaşım var çok sempatik içten biri ben insanların cinsel tercihine saygı duyuyorum beni ilgilendiren bir durum yok isteyen istediği hayatı yaşasın hayat onun beden onun..
En İyi Cevaplar