Koyun gibi erkekler soyunup askerde banyoya, duşa veya hamama giriyor. Sular bazen soğuk ve 1-2 dakika veriliyor yoksa komutan dövüyor tokat atıyor. Nasıl halletiniz askerde banyo temizlik işlerinizi? Erkeklerin yaşadığı birçok sıkıntıdan biri de bu. Bazı yerlerde haftada 1 banyo yapıyorsunuz. Bazı askerler de şaka olsun diye saçma sapan hareketler yapıyorlar. Ortalıkta soyunmak da askerde başka bir sıkıntı.
Zorunlu askerlikte banyo yıkanma toplu oluyor, nasıl halletiniz bu işi?
Akıl var mantık var. şimdiye kadar yok işte vatani görev falan filan deyip durdum. kendimden 4 yaş küçük bebe bana kardeşim dese silah alır vururum. gider paramı veririm abicim. rezalet.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vatan sevgisi gidip komutan esine hizmet etmekle bos duvarlari bekleyip devletin sirtina yuk olmakla olmaz zaten. Okur yazar yurtdisinda devletini temsil edersin vatanseversen
Erkeklerin hayati cok zor neden dunyada tum erkeklerin omru kadinlardan kisa sanitorsun. Savaslarda is kazalarinda madende insaatte olenler de hep erkektir
Acemi birliğinde sıkıntı çekmiştim o da 20 küsür gün olduğu için pek sorun olmadı. Usta birliğimde ise yine 2 3 hafta sıkıntı çektim sonrasında tüm karargah görevlisi bizim devre oldu bu yüzden banyoları akşam tek yapıyordum süre sınırlaması olmadan.
bunların çoğu eskidendi.. çok ücra bir yerde olacakki askerliğin benzeri şartlarda kalasın.. ha diyelim kaldım. hiçte dert etmem yok çıplakmış yok öylemiş okadar çıplaklar kampı tecrübemiz var :)
18 - 20 yaşına gelmişsin hiç bir büyüğünden duymadınmı nasıl banyo yapıyorlar nasıl temizlik yapıyorlar? komutanın dövmesi tokat atması diye bişey yok, banyoya girmeden çavuşlar uyarır 15 dakikada temizliginizi banyonuzu yapıp çıkacaksınız diye bukısa sürede banyo ve temizliğini bitirmelerini istemeleri askeri disiplinden gelir ki o da zaten gerekli
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zorunlu askerlik diye orada erkek olarak dogmamdan oturu zaten bircok sikinti cekiyorum nir de onlarin dedigi saatte dedigi kotu kosullarda niye 15 dk hizmet edeyim birakin vatana hizmet edeyim meslegimde burada vakit harcayip yuk olmaktansa herkese
Bune oğlum yok öyle birşey o gördüğün kabinlerde herkes yalnız olur sizin ordakilerin öküzlüğü o sırayla girmek yerine hep beraber giriyorsunuz devrecilik var herhalde :)
Suriye'de mi askerlik yaptınız siz böyle birşey ya sabah akşam duş alma imkanı var herkesin ayrı kabininde 😂😂 ha biz devrelerle soğuk su savaşı yapardık o ayrı yanlış ortam yaratmayın 😂😂
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Turkiye Suriye Rusya Tayland degil belki ama bir Hollanda, Luksemburg, Kanada da degil.
En İyi Cevaplar