Malum erkekler zorunlu asker olarak kötü şartlarda toplu yaşıyor askerde ve temizlik önemli. Soyunma ve duşa girme nasıldı merak ettim? Soyunma yerleri kapalı mı yoksa duşa girene kadar külotla veya boxerla diğer askerler sizi görüyor mu? Bir de duş yerleri kapalı mı yani şeffaf perde filan var mı? Ne sıklıkla duş alabildiniz? Kimse sizi görmeden çıplak nasıl temiz kalınır askerde?
Valla kötü sartlarda yasayan kimse yok. Sen nasıl algılarsan oyle gider. Ben bahcede de yikandim. Soyunma olayina gelince kimden korkucaz hepimizde ayni dalga var. Ben bodozlama dal dasak girdigimide biliyorum. Havluyu alip cikiyordum
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Demek ki senin sivil hayatin da oldukca fakir ve kotu sartlar altindasin
Sartlara adapte olmak fakirlikse para veriyim kendine beyin al. Ben normal hayatimda da ev de donsuz geziyorum para yok don alamiyoruz napalım. Benim utanacagim cekinecegim ve korktugum birsey yok. Her ortama ayak uydurabilirim. Ki bunu sende yapmalisin. Yoksa babacim beni dovduler bana kufur ettiler diye aglar durursun.
1. Doven komutan degil asker olur. 2. Ben sana utanilacak neyin var diyorum. 3. Herkes donsuz gezecek diye birsey yok. Bende utanma yok. Ve son olarak korkunun ecele faydası yok
Merak etme yurtdisinda doktora yapiyorum yani muafim. Oylesine sordum sizin gibilerle ayni ortama gidecek birisi degilim. Komutan da dovse suçtur. Haklarindan haberin yok senin. Yine de yorumun icin teaekkurler.
İstatistikler askerliğin zorunlu olduğu ülkelerde kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin 3 kat daha fazla olduğunu ortaya koymuş durumda.
Şiddetin kurumsallaştırılıp öğretildiği erkeklik adı altında şiddet ve tektipleştirilmenin yaygınlaştırıldığı yerler buralar. Bu sebeple tüm kadın hakları örgütleri Türkiye dışında zorunlu askerlikle mücadele edip erkek haklarını korumaya çalışır kendi haklarını korumak için. Biraz Ayn Rand oku. Sonra konuşalım.
En İyi Cevaplar