Rus kızı mı türk kızı mı?
Rus kızı ❤️
Türk kızı ❤️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rusun çirkini türkün güzeli de var böyle tek fotoğrafa bakarak koca ırkı söyleyemeyiz ki ayrıca içi güzel olsun yeter kardeş
türk kızı niye hayattan bezip duvara yaslanmış onu anlamadık :D
Kürt kızı diyorum 💛
Şey sorudaki Rus kızı daha güzel ama genel olarak Türk kızları daha hoş

İyi de bu kız yarı Türk yarı Rus kırma :))
Bula bula bunu mu buldun? :)
Cevap
26Cevap
Rus kızı da diğeri de Rus kızı sayılır zaten. Annesi Rus. Arkadaşımın arkadaşı:)
-Gecen bol olsun.-
Hayır o kızın babası türk, türk sayılır ve zaten türke benziyor
Türk de annesi de Rus sonuçta. Yani kızın genlerinde annesinden de bir şeyler olduğuna göre yarı Rus sayılır ki bu da Rus DA sayılması için yeterli bir sebep:) Ayrıca kızın her ne kadar Türk tarafından aldığı şeyler olsa da bu tipte çok Rus kızı var ve sarışınlığını filan da düşünürsek Rus'a benzemiyor, denilemez:) Her şeyde polemik yaratmaya bu kadar meyilli olmak zorunda değilsiniz bence:)
1) saçları boya
2) kızın yüz yapısı türklere benziyor
3) kendisini türk hissetiğini söylemişti bir videoda o zaman türk sayılır ve benim bir sürü rus arkadaşım oldu rusla alakası yok
Ve bişey sorucam şu rus kızına koyduğum fotodaki kızla bir benzerlikleri var mı?
Rusa benzemesi için üstteki Rusa benzemesi gerek çünkü:) Yoksa Rus olamıyor:) Senin de bana benzemen gerek mesela Türk olduğunu kanıtlamak için.
1) Saçları boya olabilir:) Tamam seni kırmayalım, sarışın değil, kumral bu kız. Ama Rusya'da tek kumral yok, değil mi? Hepsi sarışınlar:) O yüzden bu kız Rus olamaz:)
Sarışınlıktan kastımı anlamayan tek sen varsındır eminim:) Ten renginin açık olması vs. Bunun Rusluğuyla ilgisi olmadığını düşünsek bile, bu kızın kanında Rus kanı var işte. Neden anlamıyorsun anlamıyorum? Biz bu tarz insanlara "melez" deriz. İki ırktan insanın çocuğudur. Kimliklerinde babasının milleti yazsa da bu onların aynı zamanda Rus olduğu gerçeğini değiştirmez.
2) Kızın yüz yapısı Türklere benzemiyor. Aksine şimdiki zamanda bu tarz yüzler Türklerde de var ama bu da Avrupalılara benzemeye başlamamızla ilgili yani yaş aralığın doğruysa senin Türke benzettiğin insanların aslında Türke benzemiyor olması çok olası:)
Ama ben biliyorum ve sana da söylüyorum.
Türk sayılmasıyla ilgili durumu zaten açıkladım ve ben "Türk değil."demiyormuşum gibi konuşman da ayrı enteresan:)
Faşizanlığa ne gerek var, anlamıyorum:)
Bu arada videolarını takip ediyorsun ki bunları söyleyebiliyorsun:) O zaman ben de şunu söyleyeyim:) Bir videosunda:"Yolda arkamdan nasıl olsa anlamayacağımı, yabancı olduğumu düşünüp konuşuyorlar. Türkçe cevap verdiğimde şaşırıyorlar."demişti:) Demek ki tek yabancıya benzeten ben değilim:)
Ruslar sarışın değildir ruslar hakkında en ufak bir bilgin bile yok neyse uzatmıycam burda noktayı koyuyorum.
Ruslar sarışın, demedim zaten:) Dediğimi anlamakta bu kadar mı zorluk çekiyorsun?:)
Senle konuşmak çok keyifliydi sence hangi kız daha güzel peki meraktwn soruyorum rus mu diğeri mi? Güzellik açısından sordum
Benzetmekle alakalı değil, bence rusça konuştuğunda öyle demişlerdir yolda görsem dönüp bakmam bile yabancıyla bir gram alakası yok
TÜRKÇÜYÜM ama şu foto karşısında brn bile çaresizim
Allahim yarabbim turk kizi diye koymus kendini bide suraya. Sahinle ferrariyi yaristiriyo.
Bu Rus kızı gibi görünen Türk kızları da var. İki fotoğraf arasından rus olan ama.
.,...
@ponçik-baby Kıskanma boşuna. Sen daha güzelsin.
@BlackJack_DP kıskanmadım 😯
Türk kızına niye çirkin kız koydunuz shshs resme göre rus tabiki
Türk kızı ama esrar keş gibi bakmayan bir Türk kızı 😑😑😑
Türk kızları allahın laneti
Rus kızları allahın bereketi
Güzel bir türk kızı koysanıza oraya. Adaletli olmamış
başka Türk kızı mı bulamadın kardeş bundan daha güzelleri vardır bizde
Bu fotoğrafları koyarsan tabiki Rus kızı deriz.
Napayım güzel türk kızı yok ki
yalniz Polina yarı Rus
Tamam da babası türk türk sayılır
Başka türk kızı mı bulamadın 😒
fotosu olmayan neler var neler
Türk kızı ama bu olmasın sevmiyorum bu kızı.
keske güzel bir türk kizi koysaydin :/
Rus kızı daha güzelmiş
Güzelliğe göre eş seçmiyorum ben
Tabiki Ruz kuzu.. 😂😛
Fotoğrafa göre diye bişe yok, Türk kızı
Türk kızı burdakinden güzel bu ne çirkin
Adaletsiz kıyaslama oldu
Bu Rus kızı hepsini döver
kezbanlarla bu is yurumez
Turk kızı ayakta zor duruyo ak tabiki rus kızı
Rus erkekleri cidden kuvvetli
tabikide ukraynali