Balık etli kadınlara ele avuca gelsin denilmesine katılmıyorum. ben de Balık etliyim erkekler böyle seviyor diye kendimi avutmuyorum. erkekler için çok afedersiniz meze miyiz
Yorumları da okudum erkekler böyle seviyor demişsin ben kişinin önce kendini sevmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi sağlığını düşünmelisin. Sorduğun soruya da en doğru cevabı yine sen verebilirsin01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYüzleri çok güzel oluyor ama vücutları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..
17 Yorumla
Soran+1 yılYuzleri cok fazla guzel oluyor hemde😊
- +1 yıl
Aynen sende çok güzel bir kızsın gözlerin lens mi?
Soran+1 yılAh cok tesekkur ederim canim benim. Normalde lens kullanirim ama bu resimde yok😊💋
- +1 yıl
Rica ederim 😉 Sanırım sende zayıflamak istiyordun ama bence sana kilo yakışıyor..
Gerçekten bir kadın olarak seni çok güzel buluyorum kardeşimde sen gibi Etine dolgun biri Eminim o da zayıflasa o kadar hoş olmaz kiloda herkeste güzel olmuyor...
Soran+1 yılCok tesekkur ederim bitanem. Guzel bakan guzel gorurmus. O senin guzelligin❤️. Ewet bazi kadinlar kiloyu cok hos tasiyorlar😊 asiri kilolukta cok itici duruyor inan. 32 kg verdim ama bir 10 kg daha verip belki balik etlilik kivaminda durabilirim. Cok tesekkurler guzel yorumun icin guzel baciim❤️
- +1 yıl
Umarım en kısa zamanda onuda verirsin..😊
Rica ederim..
Soran+1 yılTesekkurler😘❤️
+1 yılNedende ben ortayı sevemedim bir türlü😊 Ya böyle balık etli bayanlardan hoşlanıyorum ya da çok zayıf ve minyonlardan.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaaa zevk meselesi
Dombalak bulurum.
media.giphy.com/.../giphy.gif60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılbitiyorum böylelerine...
ama daha böylesini kendine bakanını göremedik bulamadık Türkiye'de17 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılAgzinin tadini biliyorsun aslan!
- +1 yıl
bilsem ne olacak ki? var mı o güzelliklerde o tarzda Türkiye' de kendine bakan, bakımlı, alımlı, seni sen yapabilecek birisi... varsa gönder gelsin... ayrıca bırakda ağzımın tadını bileyim hee ;)
Soran+1 yıl:)) turkiyede bilmemmm
- +1 yıl
ben hiç görmedim... Türkiye de 81 il var, 73 ili gezdim... hiç bu resimlerdekiler gibisini görmedim...
Soran+1 yıl:) hayirlisi
- +1 yıl
öyle... yapacak bişey yok...
Fotodakiler biraz fazla kilolu bana gore degil ama sen tam ayarindasin :p
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler😘
asıl sevilecek kadın onlar :D
ötekiler ne öyle...
tadı bunlarda cıkıyor :D o işin12 Yorumla
Soran+1 yılAslan!
+1 yılEtine dolgun değil;direk şişman buluyorum. Bir de istediğin kadar kum saati ol, belin çapı dünyanın yarı çapı kadar olduktan sonra boş, bence:)
22 Yorumla- +1 yıl
En büyük korkularımdan biri kilo almak:) Yani kıskanacak bir şeyim yok:) İnce belli?:) Kendine göre olabilirsin tabii:) Ama şu gösterdiğin kadınlardan hiçbirinin beli ince değil:) Sadece kendi vücutlarına göre ince:) Ayrıca ince olması da çok bir şey değiştirmez sonuçta yağlarını görebiliyoruz:) Yağ olduğu sürece de estetik duramaz:)
Soran+1 yılSen kafana takma guzelim. Ince belimede basenimdeki kalcamdaki yaglarada hasta adamlar sayisi sayisiz😉😘
Görünüş olarak iyi bulurum fakat birlikte olmak için iyi bulmam çünkü bunlar benden büyük nasıl büyük dersen ezer geçerler beni falan öyle yani :D kalıp önemli kalıbıma göre değilse hiç gerek yok bunlara zayıf alayım :D
00 Yorumla
+1 yılBu ne len? Hayatımda hiçbir zaman fazla kilolu olmadım, kadınların da hem şişko olup hem de 'beni böyle sevin' demesini zırva olarak görürüm.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevdigim tek baliketli sensin bebegim ;):)😘😘 hayranim sana
12 Yorumla
Soran+1 yılAah tesekkur ederim canim 💋❤️
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canim 😘😘😍 memeler guzel yaa :D
+1 yılmidem bulandı abi bunlari beslemesi zor yaninda dolastirmasi zor. Hadi yatak icin istedin. bu kiloda bir kadın sudyenini cikartana kadar oyle bir terler ki evi su basar. üstelik en ust katta iseniz apartman arasını bu su ile yikayabilirsiniz vesselam
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma.
- +1 yıl
gayet öyle 😂😂
Bu kadar değil de bir tık daha zayıf olsun hafif balık etli olsun pls 😂
Evet üstüne ketçap mayonez de istiyorum teşekkürler 😂30 Yorumlabunlar balik etli degil bunlar dorek sisman obez baliket 40 42 beden olur bunlar 50 beden ustu bunlari erkek olsam istemezdim
10 Yorumlabence kotu ama atalarımız ne demiş yemeğin salçalısı kadının kalçalısı:) vardur bunda bir hikmet:)
14 Yorumla
Soran+1 yıl😉😉
Soran+1 yılKadinin kalcalisi yemegin salcalisi herturlu😉
+1 yıl" olgun adamlarin ilgisini hep cok daha cekiyoruz "
" Yeni bebeler agzinin tadini bilmiyorlar"
Tadının çok iyi olduğuna emin misin?20 Yorumlabunlar aşırı yağlın, miğde bulandırıcı , leş gibi de ter kokarlar
dolgun kadın güzeldir ama ince bel ve ince ayak bilekleri olmalı yani zarafetini korumalı10 Yorumla
+1 yılSana tek bişi dicem sadece çatır çutur sık ilir bu kadınlar balık etli daha sexsi duruyor ve se x tede çok gucluler. 😊❤😍
00 Yorumla
+1 yılbunlar bu yaşlarda çekici gelirde yaşlandıklarında Allah korusun :D :D
görmek bile istemem :D :D :D :D
balık etli şişman diyemeyiz
Bunlar olsa olsa Balina etli olur :)00 YorumlaEtine dolgun derken daha zarif bir fotoğraf bekliyordum balina model değil :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkorsun herhalde? Etine BAYA bir dolgun kadinlar yazdim. Etine dolgun degil. Lafi duzgun anlayin
Soran+1 yılAy deli kiz:)
Benim bu tarz hatunlarda tespit ettiğim tek iyi şey genel anlamda yüzlerinin güzel olması. Ben de zayıf bir kız değilim zayıfları da beğenmem zaten ama bu kadarı hem sağlık hem de estetik açısından çok fazla bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen çok tatlisin
Maşallah dünyanın kaynaklarının yarısını bu ablalar tüketiyor
40 Yorumla
+1 yılyahu bu fotoğraftaki kadınlar-özellikle en alttaki üçlünün bir üstündeki-zaten herkes tarafından beğenilebilecek kadınlar.. bunları ayrı tutmak lazım bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılO niye
Etli olsun isitir hem kuru tas gibi istemem yumusak olsun teni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhani nerde bulamıyoruz kii ben cok beğenirim ama bak etine dolgun
110 Yorumla
Soran+1 yılHahaa guzel ve fizikli dolgun bulmak zor dogru. Geneli tipsiz oluyor sismanlarken
Cevap sahibi+1 yılsenin gibisi yok mu
Soran+1 yılNadir diye dusunuyorum😊
Cevap sahibi+1 yılmadirdir nadir güzel kadın
Soran+1 yıl💋tesekkurler😊
Cevap sahibi+1 yılöpücük bana mı
Soran+1 yılEwet
Cevap sahibi+1 yılbirtane de sol yanaktan
Soran+1 yılYok bitane yetti😉😀
Cevap sahibi+1 yılywtmez mii yaa senin o güzel dudaklarındam öpücük müthiş
balık etli kadınları hoş bulurum ama belli ölçüler içinde
00 Yorumla
+1 yılsen ramazan ramazan yine mi dondun ya 😂 hatunlar cicek gibiymis sende yuzunu saklamiyosun artik
00 Yorumla
+1 yılmmm tam tarzım balık etki hatunlardır her zaman ilk tercihim.. ilk resimde ki hatun ve kumsaldaki beyazlı hatundan çok etkilendim. :)
00 Yorumlabunların toto bacaklar fazla kalın, orantısız. orantılı kilo hoştur
00 Yorumla
+1 yılAllahım ne olur hep fit kalmama yardım et.. çok amin 🙏😂
02 Yorumla- +1 yıl
Balık etli neyse de bu resimlerdekiler gibi ise itici.
00 YorumlaBalık etli kadinlar bence guzel oluyolar ama fotoğraftakiler biraz fazla kilolu
00 Yorumla
+1 yılBir bacak bir erkeğin kafası sığıcak şekilde bunlar olsa olsa balina etli olurlar balık daha iyi 😂
00 YorumlaTarzim degil ama yakisanda guzel duruyor, biliyorsun zaten sen bunu.
00 Yorumlaçok itici ben sevmem yaşlandıkça o kilolar problem olur
00 Yorumlabu kadar olmasamda bende etime dolgunum ve beğeniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bu kadari da sisman zaten
Bence çok güzeller. Benim çok hoşuma gidiyorlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılBende cok begeniyorumm
Soran+1 yıl😳☺️tesekkur ederim canimmbenim
Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. beni en çok heyecanlandıran kadın tipi sanırım
13 Yorumla
Soran+1 yılWuhuu
Soran+1 yılHahaa
+1 yılince kadında sevmemde bunlar da çok şişman bee orantılı olmalı :D
00 Yorumla
+1 yılBulmakta zorluk cekmem😊hacmen epey goze batiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBalık etli iyidir ama fazla olmasa daha iyi sonra ilişkide yanaşilmıyor 30 cm penis yok ki herkeste😉😂
00 Yorumla
+1 yılBende balik etli severim ozellikle buyuk kocaman mega goguslu zaten kendimde iriyim iki iri ayni yatakta vay yatagin haline😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBu durumdaki insanları kırmak istemem fakat benim ilişki yönünde ilgimi çekmez. Arkadaş olabiliriz. 😊
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 498 cevap paylaştı. aşırı olmadığı sürece, etine dolgunluk iyidir hoştur ama banane :D
00 YorumlaBaşıketli kadın dışarıdan seksi gözüküyor fakat çıplakken insanı hayattan soğutur 😂 o memeler ve göbek ili metre assağıda böğğğ bide hemen terlerler les gibi kokarlae
015 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama. Bakimli kadin bakimina ozen gosterir herzaman 😉 koltuk altlari snein ellerinden daha temiz olurlar emin ol
Soran+1 yılSanami soracak? Belki zayif olmayi sevmiyordur
- +1 yıl
bakim ile duzensiz beslenmenin alakasi yok. duzgun beslenen bakimli bir bayan sisko olmaz. bakim yapan insan vucuduna bunyesune sagligina bunu yapmaz adi ustunde Bakimli. bakimsiz olan Allah ne verdiyse yer, sonucu duba gibi olur
kat kat gobek kat kat sarkmis sallanmis kollar bacaklar.
o gogusler kilodan sarktikca sarkakr selulit ve kalp rahatsizliklari da cabasi.
tezini tekrar gozden gecirmeni dilerim
Soran+1 yılSen begenmesende olur, yeterince sayisiz hastasi olan adamlar cok ;)
Soran+1 yılSen kendini cok akilli zanedioon herhalde hii baby
Soran+1 yılGorus istedik. Rencide etdemedik
Soran+1 yılOylemi ortmenim. Senden ogrenecektik kilolu kadinin bakimini.
Soran+1 yılHerkesin zevki gorusu farkli tamami canisi. Kendi adina konusacaksin😉
+1 yıletıne dolgun balık etlı kalcalar herzaman ıyıdır :)
00 Yorumlabu kadar ornek vermene gerek yoktu :D ten kokusu dahil seviyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekte de kadında da böyle fazla kiloyu sevmiyorum
00 Yorumlakım ne derse desın cekıcı gelıyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl😉😉
- Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlara kilolu olmak yakışıyor mesela adele
13 Yorumla
Soran+1 yılBende yakistiriyorum
ben çok çekici buluyorum hele bide samimi ve içten oldum dört mevsim bir arada yaşanır
00 Yorumla
+1 yıletcil bir insan olduğum doğrudur
20 Yorumla
+1 yılşişman sevmem ter kokuyorlar yine fazla kilo ii değil bnce
10 Yorumla
+1 yılböyle bir kıza aşığım
16 Yorumla
Soran+1 yılYaa baksenn
- +1 yıl
onun her gramina kurban olurum 😂
Soran+1 yıl😁😘
- +1 yıl
ama o zaman la bir model kadar iyi olcak 😂
Soran+1 yıl😭🙏🏻😊 umarim
- +1 yıl
😘😘😘😘
Hastasıyım ben böyle hatunların etine dolgun balıketli ele avuca gelen
00 YorumlaBiraz kilo verseler daha iyi olabilir sağlık açısından ama yüzleri çok şirin oluyor bazılarının ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 ve 2 idare eder de diğerleri berbat. sadece seks amaçlı işimi görürüm.
10 Yorumla
+1 yılsabah akşam guresiriz artık 😀😀
211 Yorumla
Soran+1 yılHahaaa guldum
- +1 yıl
bu kadınlar uzerime çıksın bogulurum nefes alamam ya da ezilmekten ölme ihtimali de yüksek 😀
Soran+1 yılHahaha cogu adam
Bunu seviyor.- +1 yıl
hahaha balık etli sevilir böyle ele gelecek ama 😀😀 bunlar baligin en büyüğünü baz almışlar 😀😀
Soran+1 yıl:)) hahahaha
Soran+1 yılBu kadinlara hasta olan adamlar cook inan bana. Onlar agzinintadini cok iyi biliyorlar
- +1 yıl
sende mı bunlardansin yoksam 😀
Soran+1 yıl😄bi tik daha zayif olabilirim sanirim
- +1 yıl
😀😀 resimdeki sen isen bence bı kaç tık olmalı 😀😀 gerçi profil resmi bu alttan neler çıkacağı belli olmuyor 😀😀
Soran+1 yılHhahaha bak o son dediginde katiliyorum
- +1 yıl
göndersene bana bir resmini merak ettim seni bakalım hangi balığı baz almışsın sen 😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiri dolgun kadın candır amma resımdıklerde aşırı iri
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayraninim
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel bulmuyorum fotoğraftakiler aşırıya kaçıyo bence balık etliliğin bir sınırı var
11 Yorumla
+1 yılBence çok tatliyiz😀
11 Yorumla
Soran+1 yılHihhi 😘
balık etli candır birde söz konusu sensen 😉😉
112 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa☺️😘
Soran+1 yılNiye be onu guzel anlamda soyledim ben hahaa
Soran+1 yılHahahah 😃
Soran+1 yıl😂😀
Soran+1 yıl😀😄kardeeees nabeeeer napionn seeeenya
Soran+1 yıl😂😄anliyorum