Sorum kadınlara ama erkekler de çok komik cevaplar verecekler diye erkeklerin de görüş hakkını açık bırakıyorum :D
Daha önce paylaştığım bir görüşte makyaj yapan erkeklere "iğrenç" dediğim için 4 kadın ve 3 erkekten olumlu tepki alırken 4 kadın ve 1 erkekten de olumsuz yani - eksi almışım :) Merak ettim ben de harbiden kadınlar makyajlı olmamızı mı istiyor yani?
lütfen ne derece makyaj yapılması gerektiğin neler yapılması gerektiğini de yazınız.
Makyaj, güzellik bakımı amacıyla yapılır. Burada en çok dikkat edilmesi gereken nokta; bakım. Erkek veya kadın fark etmez, eğer bir kişi bakımsızsa -yani dış görünüşe gereken önemi vermeyip bakımlı olmaya dikkat etmiyorsa- mutlaka çirkinlik vardır o kişinin dış görünüşünde. Makyaj, kadınlara özgü bakım stilidir. Herhangi bir erkek, sahiden erkekse makyaj yapmaz, yapmamalı. Yapıyorsa genlerinde kadın genleri de var demektir veya soytarılık ve dalkavukluk yapmaktan epey hoşlanıyor demektir. Üstelik delikanlı diye tabir edilen hiçbir erkek makyaj yapmaz ve yapan erkeklere haklı olarak kötü tepki gösterir. Erkekler dişlerini fırçalayarak, banyo yaparak, tıraş kremi-bıçağı-kolonyası kullanarak... bakım yaparken kadınlarsa az önce saydığım eylemlere ek olarak makyaj ürünleri kullanabilir.
Kadınlık geni derken neyi kastediyorsun? Feminenliği mi? İnsanların feminenliği sana mı kaldı? Sen kendi erkeksi olabilirsin başkalarına neden karışıyorsun?
Ay hayir ben makyaj yapan bir erkek istemem hayatimda resimdekiler zaten igrencde onun disinda sivilce kapatmak icin vs fondotende surmesin babyface erkek yuzumu olur
abartıya kaçılmadığı sürece yapılabilir ama abartı derken mesela suratında bir iz vardır sadece onu kapatmak için karşıdan belli olmucak şekilde yapılmasında sakınca yok
Makyaja bağlı bazı makyaj malzemeleri erkeğine göre çok yakışıyor mesela ama ben kadın gibi makyaj yapan bir erkeğe de iğrenç demem kimse maskülen olmak falan zorunda değil isteyen istediği tarzı benimser ister maskülen olur ister feminen hoşlandığı cinsin onu bu nedenle beğenmemesi problemi onun kendi bileceği iştir bu nedenle iğrenç demen hoş değil tabularımızı yıkalım ;)
ben yapın demiyorum ama yapanlar var kadınlar bu konu hakkında ne düşünüyor diye merak ettim sormam neden saçma olsun bak seven kadınlar da varmış. oy veren kadınların %13'ü onaylıyor bu durumu
alınganım biraz... dedim ya başkasıyla konuşurken "istediğin kadar yazabilirsin" gibisinden bir ifade kullanıp bana gelince "şimdi müsait değilim" diyince alındım.
Eğer başkasına "istediğin kadar yaz"demişsem bu sen istediğin kadar konuş ben geri dönmeyeceğimdir.. Sanada kibarca zamanım olmadığını yazdım neyse fazla alıngansın ki biz birbirimizi tanımıyoruz bile hiç tanımadığın birine bile tavır alabiliyorsan reelde çok üzülürsün.. Bol şans istediğin gibi devam edebilirsin..
estağfurullah kardeşim ben de tereddütte kalıyorum öyle mi yazılıyordu yoksa böyle mi diye :D TDK BTS diye bir yer imim var benim :D aklıma takılınca hemen Türk Dil Kurumu Büyük Türkçe Sözlüğü açıp kontrol ediyorum ahanda böyle :D
estağfurullah Ar. esta¦firullah ünl. (esta'ğfurullah) İncelik ve alçak gönüllülük göstermek üzere teşekkür edilen veya övülen bir kimsenin söylediği bir söz.
En İyi Cevaplar