Instagram kızlarının estetik öncesi ve sonrası halleri hakkında ne düşünüyorsunuz? (Ayda Kutay estetiksiz, Öykü Berkan estetiksiz, Melike Arzu estetiksiz resimleri)Melike ArzuÖykü BerkanAyda KutayInstagram "fenomeni" kızların estetik öncesi ve sonrası halleri. Bana çok yapay geliyor, her kadının fabrikadan çıkmış gibi küçük burun, şişirilmiş dudaklarla gezmesi artık baydı. Hepsi birbirine benziyor. Hoş değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şimdi birincisi çok estetik olmuşlar, güzeller altın değere çok yakınlar amaaaaaa estetik kaygısı gütmek bilemem bana çok yüzeysellik, sığlık geliyor, yani tabii kendine saygılı bakımlı olmak da gerek tabii. Doğal haliyle bakımlı olmak bence en iyisi. Ayrıca estetik işine girdiğiniz anda artık 2 şekilde tamamen bağımlı oluyorsunuz; 1) Kendini beğenmeden devamlı estetik yaptırmak. 2) Yaşlandığınız veya etkisi geçtiği için devamlo estetik yaptırmak zorunda kalmak. Şimdi, son yorumum bu ablalara, bunlar yatırım görsellikleriyle para kazanacaklar ise bişey diyemem ama bu kadar para verip de Instagramda kalacaklarını da düşünmüyorum. Hayır öyleyse vay safım vay... Not: Estetik modası diye bişey var ondan tornadan çıkıyorlar. 😅😅😅
Bence 1 ve 3 bosuna kendini bu kadar degisime uğratmıslar çünkü eski halleri çok ama çok daha güzelmiş 2 nolu fotyoda ise abartmasa daha iyi olurmus mimikleri cazibeleri gitmis yerine seks abidesi gibi duran kokanalara dönmüşler
ayda kutay'ın burnu hariç estetikli bir fotoğraf olduğunu zannetmiyorum ya. Sadece makyaj yapmayı öğrenmişler. Bunun yanısıra photoshop'u da öğrenmiş olabilirler. Lip filler (dudak dolgunlaştırıcı) dediğin şeyi paket halinde alıp evde kendin bile yapabiliyorsun zaten.
Göz rengi nasıl değişmiş ki lens mi onlar :/ Onun dışında şöyle bir nokta var. Ben sonuca bakarım. Herkes güzel olmak ister. Parası olan herkeste estetik yaptırır. Dudakları kabartmak dışında güzeller bence..
Bunların estetiksiz halini görmeyen öküzcükler de bizi beğenmez oğlum bakın bakın da ibret alın en azından biz bunlar gibi sahte değiliz etimiz budumuz gerçek la bizim sonuna kadar doğal güzeliz bunlar gibi makyaj ve estetik harikası değiliz onlar sahte biz gerçek elbet birgün anlıycaksınız o silikon memiş elinizde kalınca 🤦♀️💁♀️💁♀️
İşte bu cidden öyle yaa sonra doğal güzel istiyorlar bunların doktorları o kadar iyi estetik yapmışlar ki makyaj sürmese bile güzel görünürken bize de gelince siz makyaj güzelsiniz paramız yok olsa na buraya yazıyorum açık ara mikayı geçerdim KSKSKWKSKW
Herkes istediğini yapar düşüncesindeyim bu konuda. O yuzden haddim de degil zaten "yapma yaptirmayin" demek. Insan kendini nasil begeniyorsa oyle olabilir ama bunun artik guzelligin goreceli bir sey degilde herkesin birbirine benzemeye baslamasi yavas yavas bir algi olusmasina bagliyorum.
Müthiş başarılı. Ama param olursa bir gün hepsine göstercem. En büyük dudaklar bende olcak, burnum fındık kadar olcak, botoks, hollywood yanağı, dolgu hepsinden yaptırcam. Kaşlarımı saç diplerime kadar kaldırtcam, göz rengimi de değiştircem. Fosforlu turkuaz yaptırcam hem de. Karanlıkta parlıcak. Param olsun görceksiniz hepiniz
Sonuç olarak güzeller sonuca bakmak gerekir bence bu kadar yargılamaya gerek olmadığını düşünüyorum kendilerini kötü hissediyorlar ve durumları yetiyor bunu yaptırıyorlar her insanın kendini iyi hissetmesi hakkı evet doğal olmayabilir fakat ruh hallerinin kötü olmasından daha iyidir Çünkü bizim insanımız sürekli yargılar estetiksiz oran şöyle buran böyle çirkinsin derler alay ederler estetik yaptırır bu şeylerden kurtulmak için ona da bir şey bulurlar
Aşırı yapay kadınlar bunlar. İlerde hepsinin çocuğu olacak doğacak çocukları makyajsız ve estetiksiz haline benzeyecek. Estetik gerçeği hiçbir zaman değiştirmez.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hepsi aynı 😒 Mavi-yeşil göz Kalın rujlu dudak Robot gibi birbirlerine benzeyince ne anlıyolarsa 😐
Heryer de dövme kaşlı, lensli, burnu estetikli, dudakları şişme kız var hepsi birbirinin benzeri kusucam artık. Söyle 0 makyaj gezen, estetiksiz güzel kız kalamadı mı yahu 😐
Yaa ne kadar cok degıstırmısler direk yüz naklı olsa daha mantıklı bence ne bılıyım lense ne gerek varkı benımde gozum acık kahve gıbı ama hıc lense heves etmedim
En İyi Cevaplar