Herkese merhaba. Nasıl anlatsam bilmiyorum çenem hani olur ya çenenin böyle belirgin olması daha üçkenimsi hal alması benim o cene arkası yani yanaklarımın altında bulunan çenem diyim hani dişinizi sıktığınızda sertleşen yer oranın daha çok belirgin olmasını üçkenimsi olmasını istiyorum bunun içinde ayrı bi şey ekliyorlarmış örnek foto koyucam alta sizce ben bu ameliyatı olsam kalıcı olur mu çünkü biyerde kalıcı değil diye okumuştum cidden bilenler varsa yazabilirmi detaylı bir şekilde şimdiden çok teşekkür ederim
Begüm Öner Seksenlerdeki sarışın, mavi gözlü ona bak ben sarışın kızlara bayılırım ama o kızda erkeksi surat olduğu için (kemikli çene yapısı) bana çok itici geliyor.. Ona bak sonra denersin o ameliyatı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selam, buna çene dolgusu deniyor ve kalıcıdır oraya implant tarzı bir şey yerleştiriliyor.
Ama bazılarıda kalıcı değildir diyor hangisi doğru bilemedim ki
Selam, dolgu iki tane var ameliyatlı olan kalıcı iğneli olan geçici.
Fiyatı nedir sizce ortalama olarak
Selam, ameliyat 10-20 arası dolgu 1200-2000 arası.
Jawline işlemi. Dogal yag dolgusu ve suni dolgu ile yapilir. Kalici degildir.
Kalıcı olanı varmıdır peki
Ameliyat
Zaten ameliyat değilmi önceki de
Hayir dolgu islemi igne ile
Amaliyat ile olanı kalıcı ama dimi
Evet
Bilgi için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Yinede doktora danis
Jawline’ı diyorsun. Hayır kalıcı değil. 6 ayda bir tekrar yaptırman lazım diye biliyorum.
Ya bu kızlar erkeklerde aradığı özelliği bilinç altında kendindeki eksiklik olarak neden görüyolar kemikli çene yapısı kıza hiç yakışmaz bence deneme
Öyle bi yakışırki
Begüm Öner Seksenlerdeki sarışın, mavi gözlü ona bak ben sarışın kızlara bayılırım ama o kızda erkeksi surat olduğu için (kemikli çene yapısı) bana çok itici geliyor.. Ona bak sonra denersin o ameliyatı
Bana çok tatlı geliyor
Git kendini... lezbiyenmisin sen kardeşim
Ne alaka m al ya
yüz oturduktan sonra yapılması tavsiye edilir onun yerine kendin belli edebilirsin
Yani belli bi yaşa gelmemmi gerekiyor
evet ama kemik yapın bir otursun sen bilirsin tabi engel yok
Yüzün erkeksi durur yapma bence
Çene ameliyatı kalıcı olur diye düşünüyorum
değil sanirim
Kalıcı olanı varmıdır peki:/
implant takılıyor oraya, ağrılı bir süreç. değmez.
ağırısını göze aldım fakat yüksek fiyat diyorlar kalıcı değil ise değmez
Sakız ciğniyordum bir aralar artık olduysa😅
Degil
Saçma sapan estetik