Burnumu yaptırdim yaptırdığıma bin pişmanım sanki hiç estetik olmamışım gibi bu arada burnum kırıktı mecburi yaptırdım psikolojim bozuldu yardım edin

Burnumu yaptırdim yaptırdığıma bin pişmanım sanki hiç estetik olmamışım gibi bu arada burnum kırıktı mecburi yaptırdım psikolojim bozuldu yardım edin

Cevap
3Cevap
Senin burun
Burnun iyi bence hiç karışma ama cenen geride ileride olsa burnun güzel gözükür cenene botoks yap ya da ameliyat ol burnunu cenen büyük gösteriyor
Estetikli gibi görünmüyor , ilk hali muhtemelen epey Haşmetliydi
Sorma dayı 2 yumruğa dümdüz oldu burnum
Normal duruyor
Estetik olmamışsın kekleme
Devlette mi oldun
Yok ya özelde oldum da beklentilerimi karşılamadı
İyi görünüyor
Sacmalama kardesim ya , gayet normal bir burun
Estetiksiz hâli nasıldı acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, öncelikle şunu bil ki bu tür duygular estetik operasyon sonrası gayet normal! Çünkü alışılmış bir görüntüden farklı bir görünüme geçiş her zaman biraz zamana ihtiyaç duyar. Operasyon sonrası tam oturması bazen birkaç ay sürebiliyor. Burnunun iyileşme sürecinde sabırlı olman çok önemli!
Aynaya baktığında hep bir kusur aramak yerine, iyileştikçe nasıl güzelleştiğini görmeye odaklan. Ve unutma, bu süreci profesyonel bir kontrolle takip etmek çok önemli. Kendini kötü hissettiğinde çevrenden ve yeri geldiğinde bir uzmandan destek alabilirsin. Ayrıca, dış güzellikten önce iç güzelliğinin her zaman ışık saçacağını unutma aslanım! 💪✨