Hijyenik açıdan sakıncalı: ) Uzun tırnaklı bir bayanın, yapmış olduğu yemek midemi bulandırır. Bence bayanlar çevresinde sırf güzel görünelim diğe sağlığından taviz bile veriyolar. Örnekmi:Zayıflamak için mideye kelepçe takmak, estetik ameliyatlar. Doğal halinizle daha güzelsiniz.
17 Yorumla- +1 yıl
Bak kardeşim senin istediğin cevap galiba şudur. Uzun tırnaklı bayanları severim. Zaten dinimizde temizliğin hiç önemi yok. Temizlik imandan gelir diyolar kim demiş ki:) Az önce cümlende Allah'ı anmışsın. Fazla söze gerek yok. Kişi yaptığıyla sorumludur. Bir soru yöneltmişsin, erkeklerden 100 kişiye sor eminimki 90 kişi uzun tırnaklı bayandan tiksinir, midemiz bulanır der. geriye kalan 10 kişi ise sana yaranmak için ben severim cevabını verir.
- +1 yıl
O cevabı arasaydım sorum uzun tırnaklı kızları nasıl buluyorsunuz olurdu. Ayrıca görüşlerde sevdiğini söyleyenler de oldu incelemeden yargılamışsın ben sevmeyen insanları anlamaya çalışıyorum bu yüzden bu soruyu sordum ben onlar gibi düşünmediğim için farklı geliyor bana. İnsanların düşüncelerine göre hareket etmem uzun tırnak kullanıyorum evet ve beni olduğum gibi kabul etmeyen adamla da zaten işim olmaz
En İyi Cevaplar
Uzun tırnakla iş yapılamaz, bilinç altında erkek dişisinin sadece biblo olarak kalacağını düşünür o tırnaklara ne temas kurabilir nede günlük işler tam anlamıyla yapılabilir...
02 Yorumla
Aklı ve midesi olan uzun tırnak sevmez. Onların ne yaptığı yemek yenir ne de temizliklerine güvenilir.
Mikrop yuvası. "Ama ben temiz tutuyorum, ama ben ellerimi hep yıkıyorum" demeleri de ayrı bir saçma. Ne kadar yıkarsan yıka.16 Yorumla- +1 yıl
herhangi bir insanın kişisel temizliğini yargılamak bize düşmez herkesin değer yargıları farklıdır, dışarda yediğiniz her yemeği pamuk elli teyzeler yapmıyor ayrıca yemeği yapanın elinin temiz olması kadar temiz yapması da önemli sebzeleri meyveleri yıkamak pirinçleri mercimekleri ayıklamak gibi. Bana 10 dakika mercimek ayıklamaya üşenen insanlar tırnakların uzun ellerin kirli diye yorum yapıyor, tuhaf
- +1 yıl
Ahah sana yorum yapanların öyle yaptığını nerden biliyosun yanlarında mıydın sanki.
Lami cimi yok bunun. Uzun tırnak pisliktir. Yargılamakla ilgisi yok, olanı söylüyoruz. Ayrıca yargılayan sensin haberin yok.
Bu arada ben dışarda yemiyorum. Mutfağını bildiğim birkaç yer var güvendiğim, sadece de orada yerim.
Meyveleri sebzeleri yıkamak ayrı, el temizliği ayrı, kimse tırnak önemli de sebzeleri yıkamak önemsiz demedi. Konuyu saptırıp bir yere varamazsın.
Gerçeği inkar etmenin anlamı yok, uzun tırnaklı biri temiz değildir her ne kadar elini yıkadığını falan dese de yıkasa da. - +1 yıl
Sadece tırnakta var diyen olmadı zaten dediklerime bir cevap bile veremiyorsun boş saptırmalarla gelme. Senle vakit öldüremem hiç.
Çok zoruna gitmiş belli, madem uzun tırnaklısın ve temiz olduğuna inanıyorsun bu kadar yırtınmana da gerek yoktu. Soru sordun görüş yaptık, uzatma bu kadar.
+1 yılYok oyle birşey. Bilakis el ve ayak tırnakları uzun ve ojeli bakımlı kız severler. Buna dünya para ödeyen bir dolu erkek var. karıları bunu sunmuyor diye travesti evine gelip giden yüzlerce erkek var telefon reberimde.
04 Yorumla- +1 yıl
Sevilmiyor diye birşey yok canım. Sen yanlış toplumdasın sanırım.
- +1 yıl
Yavrum umurumda bile değil ki.. Bizlerin gizli talipleri siz kadınlardan daha çok bunu biliyorum ben. Sizler, bunların fetiş duygularını tatmin edemiyorsunuz... Bunu ben sunuyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
evet bende sevmem iğrenç iyy bir keresinde Universite de iken çok güzel bir kız vardı birlikte şarkı soyluyoduk falan bazen bigun tırnaklarını gördüm igrendim temiz olsa dahi uzun tirnaktan igrenirim tiksinirim
11 YorumlaBence bakteri yuvası ve bakımsız bir görüntü sergiler.
24 YorumlaÇok uzun tırnak hanım kız modelinden çıkıp ben tehlikeliyim mesajı veriyor bence
12 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılG. T ünüzü yıkayonuz , sonra dönüp o tırnaklarla yemek yapıyonuz , nasıl sevelim :D
03 Yorumla- +1 yıl
bu mu yapıyo yane :D :p
https://i.ytimg.com/vi/BGWmhJLSkLs/hqdefault.jpg
iyi geceler
Tırnak temizliği çok zordur uzun tırnaklı kızların yaptığı yemeği bile yiyesim gelmiyor
15 YorumlaBende sevmıyorum cok ıtıcı duruyo ıclerı pis oluyo tırnakların ığrenc ya
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTırnak uzun diye her işi biz yapıyoruz ayrıca ben mangal severim uzun tırnaklı kız onu yiyemez o büyük sorun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman severiz
Uzun tırnağı severim ben valla.
18 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTırnakların uzatılmasını saçma buluyorum. Oje vs sevmiyorum kırmızı sürüyorlar bide iğrenç. Bazen french yaparım o kadar
01 Yorumla
+1 yılGuzel durdugunu zannediyorsunuz bize itici geliyor.
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman genelleme yapma, rica ederim.
- +1 yıl
Bende cevap verdim" herkesin begenisi aynidir" tarzi bisey yazmadim.
+1 yılÖyle bir durum ki süslenip püalenip gezen kız intibası var işte oturup börek açsanız böyle olmaz
01 Yorumla
+1 yılTiksindiricidir. ben sahsen uzun tirnakli birinin yaptigi yemegi yemem
04 Yorumla- +1 yıl
Kendi yemegimi kendim yapiyorum zaten ac kalmam ben 😎
- +1 yıl
Allah razi olsun
Aksine bende aşırı uzun tırnaklı seviyorum tabi bakımlı ise 😊
019 Yorumla- +1 yıl
Tuhaf gelebilir ama erkeklerde de uzun tırnak seviyorum ben temizliğine önem gösterdiği sürece tabiki. Manikür yaptıran erkekler tanıyorum. Kişinin tercihine göre değişir tabiki ama bence kadınlardan tek farkları oje sürmemek olabilir bir de şekil olarak erkeklerde absürt duracak bir şekillendirme yapılmamalı tabi doğal duracak bir kesim modeli 😇
+1 yılerkeğine göre değişir
10 Yorumla
+1 yılİtici geliyor galiba o yüzden
10 Yorumlayoo ben severim. aşırı uzun olmazsa.
10 Yorumlabende kızım ama tırnak hiç sevmem
11 YorumlaÇünkü uzun tırnak pistir :(
03 YorumlaBakımlı olursa ve temizse severim
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çok uzunsa kötü oluyor
10 Yorumlabayilirim uzun tırnaklı bayanlara 😄😄😄
10 YorumlaKim demis ya ben seviyorum
04 YorumlaÇok abartılı olmadığı sürece severim
01 YorumlaHijyenik olmadığı için.
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAltında les gibi pislik olduğu için
01 Yorumla Kötü görüntsü var ve pis llduğunu düşündğü için
02 Yorumla
+1 yılitici cok helede bakimli olmayinca.
04 Yorumla- +1 yıl
yok yani uzatmaninda bir uslubu var uzatip birakmak cok kotu helede içi kirli oluncaa😑😑😑
- +1 yıl
idare eder o zmn
Güzel durmuyor
11 Yorumla
+1 yılbence hoş durmuyo
10 Yorumlane alakası var
03 Yorumla
+1 yıldikkat cekiyor cunku
08 Yorumla- +1 yıl
Kendini beyendirmekle dikkat cekmeyi birbirinden ayirmak gerek once dikkat cekmek belli bir noktadan sonra hastalik boyutuna gecebilir bu tarz insanlarda cogunlukla toplumda pek tutunamazlar nerde nasil davranzagini bilmez falan falan yani cok uzattim kisaca kisilikten kaybeden g. tten kazanamaz gibi bisey =D
- +1 yıl
Herkesin bakis acisi farkli bana hos gelmeyen sana gelebilir evet tahrik edici olabilir ama birlikte oldugum insanda rahatsiz olurum
- +1 yıl
Yani aslında bir bakimdan dogru soyluyorsun kimin senin icin ne dusundugu degil senin ne oldugun onemli ama birlikte oldugun insanin da cizgilerini gecmemek sartiyla fikrini alarak
- +1 yıl
Fikir yetisme kultur inanc farkliliklari normal seyler
Tırnakları uzun olduğu içindir 😬
04 Yorumla
+1 yılTırmalamasın deyeee
02 Yorumla- +1 yıl
Çohh vahşi olabiliyorsunuz
ben severim 👍
01 Yorumla
+1 yılhos gornmuyo bnce
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen cok sveerim
10 YorumlaIticii
21 Yorumla
+1 yılNeden sevsin ki 😂
10 Yorumla
+1 yılKötü duruyor çünkü
01 Yorumla
+1 yılCok itici
01 Yorumla
+1 yılbilmem 😂
10 YorumlaKorkarlar
01 YorumlaTırmalarsınız ondan
05 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 518 cevap paylaştı. Severim.
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat