“Hollywood yanağı estetiği, yüz konturunun köşeli ve yanaktaki yağ yastıklarının fazla olduğu yüzlere uygulanbir üçgenleştirme prosedürüdür." "Hollywood yanağı estetiğinde iz kalma riski yoktur" “Hollywood yanağı operasyonu ağzın içinden açılan 1 cm’lik bir kesi ile yanaklardaki fazla yağ kütlelerinin alınmasıyla gerçekleştirilir. Bu sayede yüzün dışında herhangi bir şekilde iz kalmaz. "Erkeklere de uygulanabilir" “Çoğunlukla kadınların tercih ettiği bir operasyon olsa da erkekler de son dönemde bu operasyon ile daha çekici ve güzel hatlara sahip olabiliyorlar. Hollywood yanağı estetiği kadın ve erkeğe göre ayrı özellikler taşımasının yanı sıra kişiye göre de özel olarak planlanır.. Ne düşünüyorsunuz, denemek ister misiniz? #Meczup
Hollywood yanağı estetiği ile çekici yüzler! Artık erkekler tarafında da çok talep gören bu estetiği siz yaptırmak ister misiniz?
ya meczupcum sende kendinle celisiyorsun, dün dedin ki: estetik yapanı boşamıs felan, bugünde böyle diyorsun. Bence hoş duruyorsa yapabilir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyide bu aynı şey değilki :D Ayrıca dün de söylemiştim, adamın tepkisi çok ağır olmuş Tamam kadında haksız ama sonuç öyle olmamalıydı.. Estetiğe evet karşıyım ama bunu seven de çok Soru paylaşırken tarafsız oluyorum Sevdiğim ya da sevmediğim şeyleri paylaşmıyorum Sadece genel olarak soruyorum o kadar :D
Estetik yaptıracağım biyer bulamadım. Biara kulaklarım necati şaşmazın gbi yapışık olsa nasıl olur diye düşündüm hiç uymadı bna. Zaten ameliyatfobi var bnde
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Hollywood yanağı estetiği ile çekici yüzler! Artık erkekler tarafında da çok talep gören bu estetiği siz yaptırmak ister misiniz?
En İyi Cevaplar