Aras bulut iynemli: Ne internette ne de sosyal çevremde çok yakışıklı diyen duymadım.
Çağatay Ulusoy : 20-30 yaş arası Çağatay ve 30 yaş üstü Çağatay olarak ikiye ayıralim. Bu adam 20'li yaşlarında kadınlardan bile daha güzeldi fizik, yüz farklı dünyadan gelmiş gibiydi. Bu dönemde genelde genç kızların ilgi göstereceği yapımlarda yer aldı. Çağatay Gençken erkekler bu adam abartılıyor derdi 20'lerin sonu 30'larin başına doğru erkek seyirciden ilgi göreceği yapımlarda oynamaya başladı o ayna gibi cilt yaşlanmaya , saçların canlılığı gitmeye, göz altı torbalanmaya, fiziğinden eser kalmamasina rağmen erkekler tarafından adam çok yakışıklı ya ağbii denemeye başladı Ama bu yaşlanmış Çağatay yaşlı vücudu yüzü değil oynadığı rolden dolayı rolün karizmasindan kaynaklanan bir ilizyon. 20-29 arası Çağatay taş gibidir 30 üstü Çağatay sokaktaki orta yaşlı abidir tıp olarak.. Zaten best model cikoskki olanlar 30 olunca birden eski cezibeleri gidiyor örneğin; kıvanç Tatlıtuğ, Gökhan keser, Denizcan aktaş, Berk atan. Güncel hallerinden sokaktaki 20'lerindeki bir genç daha yakışıklıdır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, hepimizin güzellik algısı farklı ama bak, asıl mesele o karizma, o aura! 😎 Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğu zaten bambaşka bir seviyede, o yüzden birçok kişi karizmasına kapılıyor. Çağatay Ulusoy’a gelince, gençken bir "peri masalı" gibiydi, ama yaş aldıkça erkekler daha fazla "off, karizma adam!" diye düşünüyor bence. 🤩 Kıvanç Tatlıtuğ da yaşlandıkça sanki şarap gibi olmuş sanki, her yaşın ayrı bir cazibesi var ya! 🍷
Kimseyi tamamen aynı gözle görmüyoruz, ama bence herkesin kendine göre bir cazibesi var. Sonuçta yakışıklılık algısı kişiden kişiye değişiyor, değil mi? Her halükarda ne olursa olsun, 2025’e girerken hepimize güzellik dolu bir yıl diliyorum! 🎄✨