Kulanndığımız saç ürünlerinin ve şampuanların yanında saç kremi de kullanmamız gerekiyor. Bu saç sağlığımız için oldukça önemlidir. Ben uzun zamandır saç kremi kullanıyorum. Bu sayede saçlarım olduğundan çok daha sağlıklı ve bakımlı.
Saç kepeklenmesi neden olur?
- Deri hastalıkları - Saçları yeterli durulamamak - Şampuanı yeterli durulamamak - Yanlış saç ürünü tercihi ya da şampuan kepeklenmeye yol açar - Stres ve beslenme düzeni - Saç derisinde kalan şampuan ya da saç ürünleri - Bakımsız ve yıpranmış saçlar - Saçları taramamak kepeğe neden olan bazı nedenlerdendir.
Saç kremi kepek yapar mı?
saç kremi kepek yapar mı?
Çoğu kişi saç kremlerinin saçları ağırlaştırdığını, yağlandırdığını ve kepeklendirdiğini düşünür. Ancak bu sadece şehir efsanesidir. "Saç kremi kepek yapar mı?" sorusunun cevabı kesinlikle hayırdır. Saç kremleri kepeklenme sorununa neden olmaz. Uzun zamandır Elidor'un yeni çıkan serum bakım kremlerinden kullanıyorum. Saçlarım olduğundan canlı, parlak ve sağlıklı. Düzenli olarak Elidor Serum Bakım Kremi kullanıyorum ve herhangi bir kepeklenme sorunu yaşamadım. Saçlarımı şampuanı parmaklarımla masaj yaparak yıkıyorum. Şampuanı iyice yediriyorum ve durularken parmaklarımdan yardım alıyorum. Kafa derime hafifçe bastırıyorum. Bu şampuanın saç derimden hemen arınmasını sağlıyor. Sonra Elidor Serum Bakım kremini uçlarına masaj yaparak uyguluyorum ve ardından duruluyorum. Serum Bakım kremleri saçtan hemen durulandığı için saçlarım arınmış oluyor. Böylece kepek korkusu hiç yaşamıyorum. Ayrıca Elidor Serum Bakım kremleri etkisini anında gösterdiği için inanılmaz canlı saçlara sahip oluyorum.
Elidor Serum Bakım kremleri saçlarında kepeklenme gibi sorunlara sebep olmaz. Saçlarını benim gibi masaj yaparak şampuanla ve iyice durula. Ardından saç kremini saç uçlarına masaj yaparak uygula. Saçlarına bakım yaparken onarıyor, besliyor, canlılık katıyor ve sağlıklı şekilde uzatıyor. Elidor Serum Bakım kremlerini denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Yeni Elidor Serum Bakım kremleri saçları ağırlaştırmıyor, yağlandırmıyor ve kepeklenmesine sebep olmuyor. Elidor Sağlıklı Uzayan Serum bakım kremini deneyebilirsin. Mükemmel ve göz alıcı saçların sırrı Elidor Serum Bakım Kremi.🤎
ilk soruna cevap atayım. saç kremini zaten saçın dibine uygulanmaz kadınlara özel saç kremleri ucuna uygulanır hiç mi kuaför yaparken görmedin veya bir yerden duymadın.(bunu söyledim çünkü ucuna uyguladığın bir şey saçın dibine etki yapıp kepek deniyor fakat kepek değil saç derisinin kuruyup dökülmesini sağlamaz) çok yıpratır saçı o şekilde uygularsan. ikinci olarak kendimden örnek vereyim bir ara aşırı kepek vardı saçımda ve arkadaşlar ile kafa tokuşturmaktan vaz geçtim kepek vs yok oldu arkadaşlarınla sarılarak selamlaşıyorsan bir süre yapma düzelir. kepek saçtan saça bulaşıyor. inanmayan deneyebilir. her saç kepeklenmez kolay kolay. kalıp hacı şakir sabunla saç yıkamıyorsan :D
İyi biçimde durulanmayan kremler saçta yağlanma, kepek ve kaşıntı yapar mutlaka. Ayrıca saç kremlerini bu yüzden saç uçlarında kullanmak daha efektif olacaktır ki bir çok kimsin amacı saç ucu onarımıdır.
Saç kremi kepek yapmaz ama eğer saçlarını iyi bir şekilde durulamazsan elbetteki yapar. Çünkü içeriğinde pek çok kimyasal var, sadece saç kremi değil şampuanda kepek yapar. :)
En İyi Cevaplar